ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 arkadaşım ciddi şevkimi kırmış durumda. ilk defa shaman açtım ama pvp de yalan her şekilde die tutturdu. elemental shaman iş yapmaz mı pvp de? honorla alınan seti bile giysem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sl-sl lock arkadaşımla 2v2 arena yapıyoruz gayet de dövüyorum ben.ayrıca pvp set de yok bende pve ciyim ama boş vakitte para farmlayasım olmadığında yapıyorum hani arena.gayette dövüyoruz 0 res olmasına rağmen bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adam tutturdu druid aç die :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 onun işine öyle geliyodur.sen onu healla o dövsün filan diye diyodur.sen açma shamanın üstüne druid beğenmezsin.çok zevkli shaman elementalda enhance de.devam et sen itemını da kas charını da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adam druid zaten :) elemental kasiim diorum ama pvp yapıcam.. eğer yapılmıosa kasmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 arkadaşın druidse aç bi rogue ya da warrior dağıtın ortamları beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Wsgde elemental shaman olarak oynamanın zevkini başka hiçbir class veremez bence. Elementalle gayet pvp yapılır ayrıca niye yapılmasın =) earthbind+frostshockla hunter gibi kitelıodum, en azından warrior, paladin falan kesebiliyordum arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 İki sınıfla pvp yaptım (arena ve bg). Mage ve warrior olarak. İkisi ile de taş kamas kağıt misali kolay kestiğim veya kolay kesildiğim sınıflar oldu. Shaman'ları her ikisiyle de, karşımda görmeyi seviyorum şahsen. Bazen çok pis heal yapıyorlar ama yinede druid, shadow priest falan gibi gıcık sınıflardansa shamanlarla karşılaşmak daha iyi. Ben seni öyle bir keserimki wwwouuuuuwww falan diyenler olacaktır. Gear farkıyla kesersiniz kabul ediyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Shaman gayet iyi pvp'de. resto olduğu zaman bile offensive oynaması gerektiğini bilmeyen adamlar oynarsa gayet suratlarında patlıyor elbet, ne yaptığını biliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 e yani iyi bir resto shamana zaten 700-800 spell damage geliyor, bas healı cak lb yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 heal heal heal shock kurt hop zıp kaç super D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 s3 enhance shamanın s3 warrioru kelimenin tam anlamıyla parçaladağını gördüm..şamandan korkacan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 3 tree de güzel, aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 shaman warrior'ı cok rahat parcalıyo zaten s3 e gerek yok. ama silahı saglam olacak. bende mesela gorehowl var cok iyi değil ama executioner bastım armor ignore versin diye. önce frost shock ı yerlestiriyorum sonra earthbind dikiyorum adam arkamdan yetismeye calısana kadar bi saga bi sola kosarak her yanından gectigimde bi oturtuyorum. cok rahat dalga gecebiliyorum yani warriorla. eger cok iyiyse karsımdaki charge attıktan sonra sanslıysa yamultur ama kurtulursam hiç sansı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 full s3 shaman (enhance) kooaymış gibi konuşmayın bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bizim arkadaşlar kastı işte şaman s1 gearla 2k yaptilar resto shammy/rogue combo ile puanlarla paso s3 enh aldılar. s3 enhancement gayet güzel stat bazında çok tatlı brust atıyorsun stam/resil yerine str/crit asılıp gemleri melee gelicne 1h+shield dönüyorsun çok rahat gidior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 valla bi warlock druid ikilisi olarak ilk korktuğumuz şey shaman warrior çünkü shamanın healleri abartı olup damage i de abartı olabiliyo warrior zaten anti fear üzerine bide buff alınca çekilmez oluyo o yüzden pvp de çekindiklerimin başında geliyor shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Altımla warrior shaman oynuyoruz 2.1k, oda druid/lock setupları sağolsun. Çok tatlı ölüyorlar. Peti kestkten sonra(iki kere) gerisi çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 warrior ın yanındaki resto diyosun heralde...ele koysak onun yerine çok mu fantazi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 QQ...neyse zaten shamanımla oynamıycam artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sham War setupu high rating[2.2k+] olarak degerlendirilen bolgede War/Druid, Rogue/Priest, Lock/Druid, Rogue/Mage, Rogue/Druid'den sonra geliyor. Butun takimlar olarak bakildiginda[2k+ yine tabii ki] ise ilk 6'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 peki rogue-disiplin pri mi war-disiplin pri mi s4de disiplin olucam rezil oldu shadow pri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Rogue tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Earthbind lightning shield frostshock uzaklaş sora ac nature swiftness bas trinketi bas elemental furyi chain lightning sora gene frost shock lightning bolt chain lightning benim böle böle warrior,rogue felan kestiğim vardır 1v1de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar