Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman pvp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşım ciddi şevkimi kırmış durumda. ilk defa shaman açtım ama pvp de yalan her şekilde die tutturdu. elemental shaman iş yapmaz mı pvp de? honorla alınan seti bile giysem?
Mesaj tarihi:
sl-sl lock arkadaşımla 2v2 arena yapıyoruz gayet de dövüyorum ben.ayrıca pvp set de yok bende pve ciyim ama boş vakitte para farmlayasım olmadığında yapıyorum hani arena.gayette dövüyoruz 0 res olmasına rağmen bende.
Mesaj tarihi:
onun işine öyle geliyodur.sen onu healla o dövsün filan diye diyodur.sen açma shamanın üstüne druid beğenmezsin.çok zevkli shaman elementalda enhance de.devam et sen itemını da kas charını da
Mesaj tarihi:
Wsgde elemental shaman olarak oynamanın zevkini başka hiçbir class veremez bence. Elementalle gayet pvp yapılır ayrıca niye yapılmasın =) earthbind+frostshockla hunter gibi kitelıodum, en azından warrior, paladin falan kesebiliyordum arada =)
Mesaj tarihi:
İki sınıfla pvp yaptım (arena ve bg). Mage ve warrior olarak. İkisi ile de taş kamas kağıt misali kolay kestiğim veya kolay kesildiğim sınıflar oldu. Shaman'ları her ikisiyle de, karşımda görmeyi seviyorum şahsen. Bazen çok pis heal yapıyorlar ama yinede druid, shadow priest falan gibi gıcık sınıflardansa shamanlarla karşılaşmak daha iyi.

Ben seni öyle bir keserimki wwwouuuuuwww falan diyenler olacaktır. Gear farkıyla kesersiniz kabul ediyorum:D
Mesaj tarihi:
shaman warrior'ı cok rahat parcalıyo zaten s3 e gerek yok. ama silahı saglam olacak. bende mesela gorehowl var cok iyi değil ama executioner bastım armor ignore versin diye. önce frost shock ı yerlestiriyorum sonra earthbind dikiyorum adam arkamdan yetismeye calısana kadar bi saga bi sola kosarak her yanından gectigimde bi oturtuyorum. cok rahat dalga gecebiliyorum yani warriorla. eger cok iyiyse karsımdaki charge attıktan sonra sanslıysa yamultur ama kurtulursam hiç sansı yok :)
Mesaj tarihi:
Bizim arkadaşlar kastı işte şaman s1 gearla 2k yaptilar resto shammy/rogue combo ile puanlarla paso s3 enh aldılar.
s3 enhancement gayet güzel stat bazında çok tatlı brust atıyorsun stam/resil yerine str/crit asılıp gemleri
melee gelicne 1h+shield dönüyorsun çok rahat gidior
Mesaj tarihi:
valla bi warlock druid ikilisi olarak ilk korktuğumuz şey shaman warrior çünkü shamanın healleri abartı olup damage i de abartı olabiliyo warrior zaten anti fear üzerine bide buff alınca çekilmez oluyo o yüzden pvp de çekindiklerimin başında geliyor shaman
Mesaj tarihi:
Sham War setupu high rating[2.2k+] olarak degerlendirilen bolgede War/Druid, Rogue/Priest, Lock/Druid, Rogue/Mage, Rogue/Druid'den sonra geliyor. Butun takimlar olarak bakildiginda[2k+ yine tabii ki] ise ilk 6'da yok.
Mesaj tarihi:
Earthbind lightning shield frostshock uzaklaş sora ac nature swiftness bas trinketi bas elemental furyi chain lightning sora gene frost shock lightning bolt chain lightning benim böle böle warrior,rogue felan kestiğim vardır 1v1de =)
  • Yeni Oluştur...