Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok artık!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fakat işin diğer yanında Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde böyle bir olay olmuş,orası olağanüstü bir yerdir.

Bu yaz babaannemin sağlık sorunları yüzünden gitmiştik işte,babaannemi de oraya yatırmıştık.İstanbul'da onca hastane gezdik ben orası gibisini görmemiştim.Doktorlar olsun,öğrenciler olsun hepsi çok çok iyiydi,çok gelişmişte bir hastanedir.

Orada böyle bir olayın gerçekleşmiş olması ciddi anlamda şaşırttı beni,orada bile böyle bir takozluk olmuşsa,vay halimize diyorum,başka birşey diyemiyorum.
Mesaj tarihi:
olayın nasıl olduğu söylenmiyor ama.

"vay şerefsizler, kızı göz göre göre öldürmüşler" denebilir belki ama, belki de o ailenin oyunu bile olabilir bu.
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal öyledir,

Halamlar babaannemi 3 özel hastane gezdirmişler bir sorun yok,tansiyon demişler eve yollamışlar.En son üniversite hastanesinde kalp yetmezliği diyip tedaviye almışlar,hastanedeki ilk gecesinde de kalbi duruyor ve hemen müdahale edip kurtarıyorlar şansa.

Servisleri olsun,hizmeti olsun gerçekten üstün bir hastane,aile oyunudur yada medyanın abartısıdır büyük ihtimal.

edit:Ha yukarıda da dedim,orada bile böyle bir olay gerçekleşmişse eğer,vay halimize derim.
Mesaj tarihi:
"Halsizlik şikayetiyle geldiğim hastanede iki böbreğimi aldılar. Bana böbreklerimi geri versinler. Bunun sorumlusu kimse cezasını çeksin”

halsizlik diye hastaneye mi gidilir ya? kadın kendi kaşınmış
Mesaj tarihi:
Doktorluk ne garip meslek ya. 100 tane hastanın hayatını kurtar, ameliyat et, başarılı geçsin, her şey süper. Sonra 1 tane hata yap, "kızı öldürmüş" ol. Çok saçma... Böyle olmamalı bu işler... Gazeteler de sansasyonel haber arıyorlar, herhalde doktorlar bile bile "hadi lan ibnelik olsun şunun 2 böbreğini birden alalım dasfsdafsadsaf" gibi bir mantıkla yaklaşmamışlardır olaya. "Doktor olmak kolay mı ki, karalamak bu kadar kolay olsun?" (Cem Yılmaz, Bir Tat Bir Doku) (anlayan anladı :))
  • Yeni Oluştur...