forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamın biri deniyordu bir yerde bende gördüm, güzel bir şey olur diye 3yıl sonra deneyeyim dedim, 3 hafta sonra buraya topic açmak aklıma geldi, siz de deneyim tanım: böle insanın midesini kaldıran ama garip bişey olduğu için kendini içtiren dedirten şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 forgiver said: adamın biri deniyordu bir yerde bende gördüm, güzel bir şey olur diye 3yıl sonra deneyeyim dedim, 3 hafta sonra buraya topic açmak aklıma geldi, siz de deneyim tanım: böle insanın midesini kaldıran ama garip bişey olduğu için kendini içtiren dedirten şey. hayatta denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben denedim, hosuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aga her adamın biri lafına aynı espriyi yapacak mısın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 muhteşem bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kingpin said: aga her adamın biri lafına aynı espriyi yapacak mısın sen :) ömrüm yettiği sürece inş:D aehfuaehfuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Olay nedir? Karıştırıyor muyuz? Şat yapıp üstüne ayran mı çekiyoruz? Üstekinin tersini mi yapıyoruz? Biraz ayran çekip yutmadan üstüne soda mı çekiyoruz? Üstekinin tersini mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aquila said: ben denedim, hosuma gitmedi. he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 su yerine soda koyuyorsun gerisi bildiğin ayran, piskopat değilsen hepsinin soda olmamasında fayda var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sarhoşlar içer genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Spordan sonra harareti alıyor.Yokluğunu aramam ama arada içilebilir. Bu arada mideye çöken bşi soda+ayran,sarhoşu mahveder o yaw.Soda-limon gibi bir etkisi olmaz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 aquila said: ben denedim, hoşuma gitmedi. bu Hoşum neresi yaa herkes orayı söylüo bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bundan sonra elemanın biri, dayının biri, nerd'in biri gibi tabirler kullanın. adamınbirinin şu abuk esprisine maruz kalmayız fdsfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bana ilk defa denk geldi bu espiri, zaten adam gay filan değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ginaly said: muhteşem bişeydir.Hamamdan sonra.Mis... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hoş bişey değil ya o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Arkadaşlar önce buram buram terleyin,sonra hiponatremi durumuna gelin,ardından için bakalım nasıl geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Adam o nicki doşuna almamış dayı yapacak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 BulletRide said: Spordan sonra harareti alıyor.Yokluğunu aramam ama arada içilebilir. Bu arada mideye çöken bşi soda+ayran,sarhoşu mahveder o yaw.Soda-limon gibi bir etkisi olmaz sanki öyle değil işte geceden kalmalar falan çok içerler rahatlatır mideyi falan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 içtikden sonra midemi alsalar yine kusarım ben Allah kahretmesin gaztiriti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar