dieevil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bu gerzek ve dahi yarışmasında çıkan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bu program yayınlandığı sırada zorunlu olarak izleme durumundaydım. Kabus gibiydi. Yalnız Asena ile sarışın hatunun birbirlerine verdikleri ayarlar süperdi :D M. Ali bu tipleri seçmece mi topluyor anlamıyorum. Her sezonda mutlaka numunelik bir kaç tip buluyo. (Pantolon indirme muhabbetinden sonra M. Ali RTÜK tarafından bir daha program yapmama cezası almamaış mıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Gerçek olamaz ya bu, roldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 o kız senden benden akıllı bak buraya yazıyorum yarın öbür gün klip falan çekip altında milyon dolarlık arabalar görmezseniz gelin bana. bir de iş adamının birisiyle evlenir paris hiltonumsu birşey olur çıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 iş adamınbiri'yle evlensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 belmondo said: o kız senden benden akıllı bak buraya yazıyorum yarın öbür gün klip falan çekip altında milyon dolarlık arabalar görmezseniz gelin bana. bir de iş adamının birisiyle evlenir paris hiltonumsu birşey olur çıkar yakında Erkegın aklında a.. olsun camurdan olsun mantıgı yattıgından haklısın ... su kızı yanıma alır gezdırırım de agzını bantlarım 1 kelıme dahı etmemesı gerekır ınsanı rezıl rusva eder bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hll cok tatlıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kız mütiş ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 çok tatlı. yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şunun salaklığının 4level üstü ve 4level altını temizlesek ülke birazcık olsun rahatlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 altı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ak akçe böyle kızlar içindir. Kendilerini beğenerek izliyoruz. 3:00 civarı Asena'nın hareketine yarıldım, kanal kapattırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 herşeyi alkışlayan seyirciye sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 asena kendine ünlü düşünürmü diyomuş sfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bunlarin salakligi guzellikleriyle orantili degil yalniz, bu kadar salakliga yeterince guzel degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fede said: altı derken? bunlar o kadar salaklar ki salakölçerde süpersalak olarak gözüküyorlar.. megasalak/---(4level)---/süpersalak/---(4level)---/--------salak gibi bi cetvelde 4level altını da öldürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu kızın kardeşi ile aynı kurda okumuştum ben hazırlıkta aynı ablası zaten ahaha efsane bunlar ya suyu pipetle içen bi kızdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 asena daha salak yalnız gizli salak o fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 İnsanlara akıl fikir...Yalnız rol yapıyorsa holywoodluk yetenekler burada çürüyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İnanamamak. 2.20'den sonra bile ellerin hareketsiz kalması.. Acilen garantiye gitmesi lazım bu hatunların . Blonde Epic Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Çok şekermiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mehmet Ali Erbl izleyen gerizekali milletime bu hatunun zekasi fazla. Su adami komik bulan insani recm etmedigimiz icin bu durumdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ohyeah said: herşeyi alkışlayan seyirciye sinir oldum http://youtube.com/watch?v=vXTSr2N0GZE seyircinin tepkisi robotlaşmış, direk şakşakşak, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 abi bende olsam bende ellerdim.seray sever kaçmaz yani seraya ve sarışına +repsörs ama o sarışın fakedir bi insan o kadar angut olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar