Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mustafa karaduman ve 3 eşi (tekbir giyim)

knoxville

Öne çıkan mesajlar

knoxville said:
hayret verici pişkinliğiyle mustafa karaduman'ın açıklamaları. 3 eşim var kime ne demiş. bunun da mı cevabı demokrasi?
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Uc_karimla_yasiyoruz_kime_ne_174937_1&Newsid=174937&Categoryid=1

sanane lan allah allah!
şirketinin adını tekbir (ardından allahuekber diye bağrılcak) koyan bir şirketin patronundan farklı birşey mi bekliyorsun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MK: Yok hayır. Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. İmam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum.

hem bilmior

said:
MK: Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Benim için yeni bir şey olmadığı için gündemimde de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür.

hem kaşınıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bakalım yasalarımız bir haraket yapabilecek mi bu beye karşı veya bu delikanlı bey bi anda yanlış anladınız beni ben öyle demedim ayağına mı yatacak?

valla yasaların bu konuda birşey yapamaması lazım.
adam resmi nikahli degil çünkü 4üylede.
olamaz da zaten.

benimde şuan 4 tane sevgilim olabilir.hepsine karım da diyebilirim.eger bu yasak olursa zinanında suç sayılması anlamına gelir.

bu yüzden bu konuda hukuk birşey yaparmı onu hukukçulara sormaları lazım ama yapılacagini zannetmiyorum.
haydi hayırlı traşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil.

yalniz adam 3 ayri kadindan cocuk yapip, cocuklari nufusuna almis, kadinlarla da birlikte yasiyo. dinle bi alaka kuramadim. yani dememis kendisi peygemberde soyleydi boyleydi, imam nikahi zart zurt. cocuklari yapip sokakt mi biraksaydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi nikah kıymayıp imam nikahıyla yaşamak suçtur.
Ama amca işin kolayını bulmuş, "biz evli de değiliz, imam nikahlı da değiliz" demiş, "Hugh Hefner gibi Tekbir Mansion kurdum, dost hayatı yaşıyoruz" demeye getirmiş.

Herif bariz bir şekilde yalan söylüyor, ama imam nikahı kıydığının bi kanıtı olmayacağına göre yapacak birşey yok.

Anca kadınlardan birinin çıkıp adama karşı ifade vermesi lazım, e bu kadar akıllı olsalardı bu adamla beraber olmazlardı zaten.

Ha bi de, unutmadan, "isteyen yapar kardeşim, özgürlük var, demokrasi var, sanane!"
Sosyal ağlarda paylaş

kocası kapı dışarı ettiğinde cascavlak çocuklarıyla beraber veya onları da göremeden sokakta kalacak kadın muhtemelen. ortak kurulmuş bir yaşam olmasına rağmen ne nafaka talep edebilecek ne mal paylaşımı, ne hiç bişi.
bu tip bir yaşam tarzı yaygınlaşırsa çok kadını madur durumda bırakabilir.

playboyla takılanın zate böyle dertleri yok. durum 1-1 aynı değil.

bir de saçma gibi ama herkes 3 kadın alsa -ki olmaz öyle şey-. 3 erkekten 2 si etrafta deli dana gibin abazan gezecek. zaten hiç eğlenceli değiliz, iyicene çekilmez bir ülke oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

2. dunya savasi oncesindeki bitmiyen buyuk savaslarin dunyasinda 3 erkekten ikisi savas alaninda niyazi oldugundan cok rahat birden fazla kadin dusebiliyordu hatta kadinalrda pek itiraz etmiyorlardi duruma cunki erkek kitligi vardi bazi donemlerde

gunumuz dunyasinda bu olsa abazanlar 3. dunya savasini cikarirlar ama :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...