Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level atlamak 2 kat kolaylaştı dediler emmeeee?

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Wow a 2 kere başladım, level 30 a gelemeden baydım ikisinde de... level atlamak çok zoruma gitti, mapler de çok büyük olunca dedim ki bu oyun için fazla sosyalim ben o kadar vaktim yok :D

ama şimdi bi arkadaş çıktı dedi ki yeni patchle level atlamayı kolaylaştırdılar. yeni exp geelcek milleti ona hazırlamak için falan diye...

patch notlarına baktım göremedim böyle bişi. var mı aslı astarı?

eğer doğruysa başlicam çünkü. piyasada daha kaliteli mmorpg yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leveling Improvements

Many leveling improvements have been made for the old world.
o The amount of experience needed to gain a level has been decreased between levels 20 and 60. In addition, the amount of experience granted by quests has been increased between levels 30 and 60.
o Level 1-60 dungeon quests have had their experience and faction rewards increased.
o Many elite creatures and quests in the level 1-60 experience have been changed to accommodate solo play.
Sosyal ağlarda paylaş

level atlamaya uğraşırsan sıkılırsın tabi.
Madem ilk oynuyorsun, tad almaya bak =) en zevkli zamanların bunlar
merak etme 70 de bişi yok saçma sapan nedensiz millet birbirini kesio 2 bitlik renkli itemlar peşinde gözlerini çürütüolar =)
tabi pve kısmı görmeye değer

Nese, bak dağ tepe toprak pek güzel, çok fazla vaktini ayırma, hayatını yaşa rahat rahat geze geze levella hem sıkılmazsın hem ağustosa kadar falan bi 70 in olur.mis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...