MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Wow a 2 kere başladım, level 30 a gelemeden baydım ikisinde de... level atlamak çok zoruma gitti, mapler de çok büyük olunca dedim ki bu oyun için fazla sosyalim ben o kadar vaktim yok :D ama şimdi bi arkadaş çıktı dedi ki yeni patchle level atlamayı kolaylaştırdılar. yeni exp geelcek milleti ona hazırlamak için falan diye... patch notlarına baktım göremedim böyle bişi. var mı aslı astarı? eğer doğruysa başlicam çünkü. piyasada daha kaliteli mmorpg yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 level 20'den sonra bir sonraki levelın istedigi exp dusuyor, level 30'dan sonra da questlerden gelen exp artıyor. ya da tam tersi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Yeni patchte öyle bir şey olduğunu sanmıyorum da şöyle bir olay var: BC ile birlikte questlerden gelen xpler hatırı sayılır derecede arttırılmış durumda lvl 60'a kadar. 60-70 arası da oldukça hızlı kasılabiliyor işin aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 patch 2.3.0 ile geldi bu degisiklik. son patch ile değil. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kolaylaştı ama öyle tıkı tıkı atlanmıyor yine. Bayabilirsin söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Tam anlamadım şimdi... Tam olarak ne değişti? Ben level 1 den başlasam şimdi 60 a gelene kadar bana bi faydası yok mu değişikliklerin? Yoksa komple questlerin xp si mi arttırıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 said: Leveling Improvements Many leveling improvements have been made for the old world. o The amount of experience needed to gain a level has been decreased between levels 20 and 60. In addition, the amount of experience granted by quests has been increased between levels 30 and 60. o Level 1-60 dungeon quests have had their experience and faction rewards increased. o Many elite creatures and quests in the level 1-60 experience have been changed to accommodate solo play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 soyle tam olarak açıklıyım 1-20 arası aynı 20-60 arası level atlamak için gereken xp azaldı bu da yetmedi 30-60 arası questlerin verdigi xp arttı zaten 58-60 arası outlands de çok kısa suruyo 60 dan sonrası da 1.5-2 gunde 1 lvl şeklinde gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 20-60 arası %30 kolaylaştı hesap budur. İtem değişikliğindende %5 ekle toplamda %35. Gerisi aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 10 gün online timela 70 olamayanı dövüyorlar öyle diyeyim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 deadwoll said: 10 gün online timela 70 olamayanı dövüyorlar öyle diyeyim xD gel kasalım 10 günde o zaman birer char xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 30-60 arasında günde 2-3 level alabilmen lazım biraz yoğun oynarsan. 60-70 arasında da 1 level + %20 civarı alabilirsin aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 benim 70 yapma sürem ( 70 ud rogue ) 7days 20hours played time :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 gecen hafta basladim lvl 50yim, oyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sen geçen hafta mı başladın? lol'd... eskisine göre kolay ama hala yeterince kolay değil, uzun ve can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 arcane said: sen geçen hafta mı başladın? lol'd... eskisine göre kolay ama hala yeterince kolay değil, uzun ve can sıkıcı. tabi 2. ya da 3. karakter ise sıkıcı oluyor aynı şeyleri yapmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 rogue kasyıorum son bikaç haftadır. eskisine göre farkedilir derecede koaly birde 2.4.2 de cogu Mainhand item offhand olackamış,ap acaip iyi olacak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 off hand değil de one-hand olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 öheh ben de dedim noluyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 evt düzeltsinler mace kasamıyorum sdfsf adam gibi off hand yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 birçok elit moblar artık normal o yüzden çoğu questler artık solo yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 level atlamaya uğraşırsan sıkılırsın tabi. Madem ilk oynuyorsun, tad almaya bak =) en zevkli zamanların bunlar merak etme 70 de bişi yok saçma sapan nedensiz millet birbirini kesio 2 bitlik renkli itemlar peşinde gözlerini çürütüolar =) tabi pve kısmı görmeye değer Nese, bak dağ tepe toprak pek güzel, çok fazla vaktini ayırma, hayatını yaşa rahat rahat geze geze levella hem sıkılmazsın hem ağustosa kadar falan bi 70 in olur.mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 lvl kasmak sıkıcı ama lock lvllıyorum bitsin mage lvllıcam veya twink rogue eeeeeeeeeeeet twink rogue ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar