Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye hakkinda

eregorn

Öne çıkan mesajlar

sevgili pati uyleri...

miami de ki okulumda yabancilara turkiye hakkinda bi sunum yapmaliyim... bu sunum iki ayriliyor:

1: her gruba bir sinif veriliyor. biz turklere de bi sinif verildi. o sinif icerisinde tarihden, turistik alandan, turk muziginden falan bahsedecez ve turk yemekleri vercez... buraya kadar kolay...

2:yaklasik 10 dk boyunca sahneye cikip turkiye hakkinda bir sey yapmam gerek... ama ne yapcam bilmiom... gerci aklimda bi fikir var ama...

biraz beyin cimnastigi yapip bana yardim etseniz?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
o zaman çıkar masaya vur. 2-8 dakika arası (boyla orantılı) şoka girerler.

bence girerler :D... acaba diorum su muzii kullanarak siyah beyaz resimlerle turkiyenin iyi ve kotu yanlarinimi gostersem?

[video]http://youtube.com/watch?v=60DXzrRGGjg?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Sen de Halay çek :P

İlla böyle tiyatro-dans gibi bir şov mu yapılması gerekiliyor?
Sunum yapılması gerekiyorsa iş çok kolay.

-Atatürk'ten bahset, matematikçi ve çok kitap okuyuşundan bahset.
-Aşık Veysel'den bahset. Ozan oluşundan, çok iyi şiir okuduğundan, çok iyi saz çaldığından bahset. Kör olduğunu ama Türk kültürüne çok şey kazandırdığını anlat. Şiirlerindeki temalardan bahset.
-Eski Türk dinlerinin ve kültürlerinin, Kuzeybatı Avrupa paganlarıyla ve Amerika yerlileriyle benzer olduğunu anlat.
-Türklerin çöl üstünde deveye binip gezen, fesli insanlar olmadıklarını, taa çok eski zamanlardan beridir Ata bindiklerini anlat.
-Akdeniz yemek anlayışının Ege ve Akdeniz'de, Doğu yemek anlayışının Doğu tarafta baskın oluşundan bahset. Döneri baklavayı, lokumu bizim bulduğumuzu söyle :P
-Saz getir, sazı tanıt adamlara.
-İngilizce'de de anlamı olabilecek bir Nasreddin Hoca fıkrası anlat.

Ya da şunu da yapabilirsin.
10 dakikalık bir klip hazırlarsın.
1930'larda Atatürk'ün sevdiği şarkılardan başlayıp, bügünlere doğru Türkiye'de popüler olmuş şarkıları sıralarsın. 10 dakika sürer bu. bunu izletirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
çiğ köfte yap 10 dk da hazır edersin sonra at tavana yapıştır ve ikrama başla. Herkese yetişmez illa ki ama seçici ol işte hocalardan başla sonra güzel kızlardan devam et, şişko sivilcelileri pas geç siz yemeyin daha fazla de espri olur hem sempatik izlenim bırakır hem eğitici hem güldürücü sunumcu olur tam puan alırsın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

5 kisi lazim sana

biri ulkucu olucak
biri sagci bir lider
digeri dinci

diger ikiside solcu olucak

ulkucu solculari dovucek
solcular birbirini dovucek
dinciler solculari dovucek

ve 10 dk boyunca bu 5 kisi birbirini dinlemiyicek ve herbiri digerini vatan haini ilan edicek ve kesinlikle biri digeriyle insani yollardan anlasamiycak

al sana turk siyasetinin son 62 yili
Sosyal ağlarda paylaş

azuahhaha..

sen bunlara takılma hiç. doğrudan ülkenin kültürel zenginliklerinden efesten, meryem anadan, truvadan, nemrut dağından falan bahset.. turistik tanıtım olsun. sonracııma istanbulun süper bir yer olduğundan da bahset ve 2009 UEFA Cup Finalinin istanbulda oynanacağını söyle. dasaaa'nın evini uefa finali için pansiyon olarak kullandırtacağını da söylemeyi unutma. kahvaltılar da benden.. rehbere de gerek yok. her tarafını bilirim istanbulun.. misal yerebatan sarnıcını 1453 yılında mimar sinan tarafından yapılmıştır.. bilgim süper gördüğün gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

cunki solcular aykiri kucuk cocuklardir

kendi aralarinda bile gecinemezler birak organize olup baskasini dovmeyi

-abi bilmemkimi dovelim hadi
-hadi yola cikalim

yolda

-lan sen maocumuydun
-sanami sorcam lan pis stalinci
-lan ben leninciyim ikinizide doverim

seklinde

tum dunyada sagcilar birlik icindedir oysa solcular devamli kucuk fikir ayriliklarindan birbirine girer bolunur parcalanir yem olurlar

anarsi teror olayalrina girmedim bu tespiti yaparken 12 eylule giden donemde solcualrda sagcilarda baya baya adam oldurmustur ama ben siyasetten ornek verdim

carpitmak istiyen guzel carpitiyor tabi
Sosyal ağlarda paylaş

gördüğünüz her fikri ana ne güzel lan bu sosyal yapalım diye atlanırsa tabiki bölünmüş sayılırsınız
bırakın dağınık kalsın
bizim ülkemize bakarsak tüm partiler aynı derecede sosyaldir*, bu aşamadan sonra ne kadar sol olunduğu hayalgücümüzün de ötesinde kalmıştır, ne bulursan daya
sonra siyasi görüş yüzünden adam öldürme, dövme insanların mallığındandır, siyasi görüşlerin temsil ettiği bir olgu değildir.
dünyadan önce ülkemize bakarsak istediğin kadar görüş farkı olan insana sahip olursak olalım, insanların sağ* bir partiye oy vermelerinin nedeni çakma sosyal partilerin solum diye geçinmesindendir. yoksa pazar payı ve ihtiyaç var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...