sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 @Khalad, şu topikte kaç tane soru sordum, adam gibi bi tane bile cevap alamadım. Sonra da bize saplantılı diyorlar. "Kutlayan kutlar sanane"den öteye geçemeyen cevaplarla kutlu doğum ucubeliğini savunacak kadar saplantılı olduklarının farkında değiller. Hele bi tanesi çıktı, işin içine rumi takvimi soktu ya, "tamam" dedim "biz ölmüşüz de ağlayanımız yok". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 feto feto diyip duruyosunuz da "tek kişilik terör örgütü" kurmaktan beraat etmedi mi feto? yargıya güveniniz sonsuz mu hala?fetonun gelmesinde herhangi bi engel var mı? yok. gelse rejim mi değişir, türkiye aniden şeriata mı geçer? yoo. eğer dediğiniz kadar aşmış bi güce sahipse zaten oradan da yönetiyodur ülkeyi. esas ben sordum bisürü soru ama siz kulaktan dolma dedikodularla "o ona baskı uygulamış, o kapısına gül bırakmış" gibi şeylerle geliyosunuz. yetmeyince "saçma bi bayram, boş, anlamsız, uydurma" gibi yakıştırmalar yapıyosunuz, ve tabi kimse iplemiyo, çünkü siz buna karar verecek olan bir merci değilsiniz. ben kalktım bu sabah gittim tuzladaki 23 nisan kutlamasına, her yer bayraklarla dolu, şiirler okunuyo, marşlar söyleniyo, hayvanlar gibi de kalabalıktı, ana baba günü. ben kendimi bildim bileli de böyle kutlanır 23 nisan..eminim ki ülkenin dört bi yanında da böyle kutlanıyodur. bu mudur 23 nisanın lekelenmiş hali, ya da bunun yerine bişey mi getirilmiş? O RLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Türkiye'de hukuk süper işliyor, adalet muhteşem zaten ya feto masum. BNe suçlular beraat etti bu ülkede, feto'nun rejimi yıkmak amacında olduğunu biliyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yazılanları okumadım akepe genclik kolları iyi calısmıs gene yedi sayfa yazmıslar.ancak her sene 23 nisana nasıl geliyor bu kutlu doğum haftası bunu açıklayacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 tamam abi biliyosunuz madem hazırlayın sağlam bi iddianame, verin mahkemeye, sizi tutan mı var? gazete küpürlerinden yapsanız bile olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sir said: feto feto diyip duruyosunuz da "tek kişilik terör örgütü" kurmaktan beraat etmedi mi feto? yargıya güveniniz sonsuz mu hala?fetonun gelmesinde herhangi bi engel var mı? yok. gelse rejim mi değişir, türkiye aniden şeriata mı geçer? yoo. eğer dediğiniz kadar aşmış bi güce sahipse zaten oradan da yönetiyodur ülkeyi. esas ben sordum bisürü soru ama siz kulaktan dolma dedikodularla "o ona baskı uygulamış, o kapısına gül bırakmış" gibi şeylerle geliyosunuz. yetmeyince "saçma bi bayram, boş, anlamsız, uydurma" gibi yakıştırmalar yapıyosunuz, ve tabi kimse iplemiyo, çünkü siz buna karar verecek olan bir merci değilsiniz. ben kalktım bu sabah gittim tuzladaki 23 nisan kutlamasına, her yer bayraklarla dolu, şiirler okunuyo, marşlar söyleniyo, hayvanlar gibi de kalabalıktı, ana baba günü. ben kendimi bildim bileli de böyle kutlanır 23 nisan..eminim ki ülkenin dört bi yanında da böyle kutlanıyodur. bu mudur 23 nisanın lekelenmiş hali, ya da bunun yerine bişey mi getirilmiş? O RLY? Feto tek kişilik terör örgütü kurmaktan suçlanmamıştı, beraat de etmedi. Amerika'da sığınak şeklinde yaşadığı için, davası zamanaşımına uğradı. Avukatın teki gidip de İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek'in apar topar nezarethaneye götürülmesi gibi bir işi Fethullah Gülen'e yapamadığından (Amerika'da keyif çatıyor adam), şu an sözde beraat etmiş gibi gözüküyor. Yaşasın zamanaşımı. Yaşasın Fetullah Gülen. Yaşasın Amerikadan dindarlık ve vatanseverlik vaazları vermek, yaşasın bu vaazlara kanıp Cumhuriyetle didişen insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 "Yargıtay, Fethullah Gülen hakkında “Şeriat devleti kurmak amacıyla yasadışı örgüt oluşturmak” suçundan verilen “beraat” kararını onayladı. Yargıtay 9’uncu Ceza Dairesi, bu kararı verirken Gülen Cemati’nin örgütlenmesinde “cebir ve şiddet” unsurlarına rastlanmamasını gerekçe gösterdi." lol, wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu'ndan (TMK) yargılanan Fethullah Gülen'e verilen beraat kararını onayan Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nin kararına itiraz etti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bir vatandaşın dini ile ilgili sözler söylemesine de bu tepki doğuyorsa cidden din düşmanlığı olduğu açıktır. Ülke de inananların aynı bu din düşmanlığı yapanlar gibi dini yaymak ve yaptırmak amacı olsaydı emin olun çok farklı biyerde olurduk. Bırakın artık insanların inançlarıyla uğraşmayı işinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Horizon said: Bir vatandaşın dini ile ilgili sözler söylemesine de bu tepki doğuyorsa cidden din düşmanlığı olduğu açıktır. Ülke de inananların aynı bu din düşmanlığı yapanlar gibi dini yaymak ve yaptırmak amacı olsaydı emin olun çok farklı biyerde olurduk. Bırakın artık insanların inançlarıyla uğraşmayı işinize bakın. kimse kimsenin inançlarıyla ugrasmıyor. derbi macıyla kutlu dogum haftasını nasıl birlestirip açıklama yapabildigini merka ediyor. ki bole bir kutlama son yıllarda kasıtlı olarak belli zamanlara denk getirilerek yapıldığı için ayrı bir tepki topluyor. Her haltıda çok masumane davranış gibi algılamaktan vazgeçin yada açk açık çıkın ben buyum arkadaş diye açıklamada bulunun. Fethullah Gulen teror orgutu kapsamında yargılandı ve beraat etti. ortada herhangi bir silah vs bulunamadıgından dolayı sılahlı orgut kurma sucu gibi birsey ispat edilemedigi icin. Ama çıkıpta fetullah gulen bu ülkenin rejimini değiştirmeye calısmıyor ve bir cemaat e ve orgute liderlik etmiyor diyorsanız sizde onun kadar karanlık kafalısınızdır. Hocaefendinizi gelip buralarda savunmayın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bir vatandaşın dini ile ilgili sözler söylemesi? bu vatandaş fethullah gülen mi ? gerçekten inanamıyorum... Fethullah Gülen 'in yaptığı alenen inanç sömürüsüdür,fethullah güleni camide vaaz veren imam gibi düşünmek gerçekten cahillikten başka birşey değil bence.Fethulla Gülen tarikatçıdır,"bireysel" inancını insanların beynini yıkayarak insanlara,küçücük çocuklara empoze eder bu okullar özellikle maddi durumu kötü olan başka şansı olmayan çocukları alır ve beyinlerini yıkar. Keşke sadece "dinle ilgili sözler söyleyen" vatandaş olsa. edit: bi de rejimi değiştirme amacıyla yapar bunları tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 mani said: Horizon said: Bir vatandaşın dini ile ilgili sözler söylemesine de bu tepki doğuyorsa cidden din düşmanlığı olduğu açıktır. Ülke de inananların aynı bu din düşmanlığı yapanlar gibi dini yaymak ve yaptırmak amacı olsaydı emin olun çok farklı biyerde olurduk. Bırakın artık insanların inançlarıyla uğraşmayı işinize bakın. kimse kimsenin inançlarıyla ugrasmıyor. derbi macıyla kutlu dogum haftasını nasıl birlestirip açıklama yapabildigini merka ediyor. ki bole bir kutlama son yıllarda kasıtlı olarak belli zamanlara denk getirilerek yapıldığı için ayrı bir tepki topluyor. Her haltıda çok masumane davranış gibi algılamaktan vazgeçin yada açk açık çıkın ben buyum arkadaş diye açıklamada bulunun. Fethullah Gulen teror orgutu kapsamında yargılandı ve beraat etti. ortada herhangi bir silah vs bulunamadıgından dolayı sılahlı orgut kurma sucu gibi birsey ispat edilemedigi icin. Ama çıkıpta fetullah gulen bu ülkenin rejimini değiştirmeye calısmıyor ve bir cemaat e ve orgute liderlik etmiyor diyorsanız sizde onun kadar karanlık kafalısınızdır. Hocaefendinizi gelip buralarda savunmayın bi zahmet. Önce sen konuşmadan önce karşındakini bi tarafa koymuşsun birkere. Sen beni bir tarafa koyduktan sonra o karanlık kafa olma sıfatı sana yakışıyor. Benim mesajımda ne alakası var feytullahı savunmakla filan ? Ayrıyetten kutlu doğum haftasının tarihini senmi benmi yoksa akp mi beliyliyor ? O tarih zaten belli kimsenin denk getirmesi veya belirlediği birşey yok. Hakan Şükür ' ün dediğini tarafsız ve ön yargısız düşünen herkes şu şekilde anlar , dinimize göre nasıl ramazanda oluyorsa kutsal olarak değerli bir zamandayız , hareketlerimize daha dikkat edelim daha hoşgörülü olalım vs. gibi birşeydir. Dini bayramlarda nasılsa aynen öyle düşünebilirisniz. BUna tepki gösteriliyor ? Hadi ordan yahu , artık insanların ağzından din ile ilgili birşey çıkınca anında sizin kafanızda biyer ediniyorlar , akpci , feytullahçı filan. Bölücülük ayrımcılık yapmayın. Yapıyorsunuz ve bu moda oldu ülkemizde. Gelecekte görürsünüz kendinizi nasıl bir tarafta olduğunuzu. Bu yapılanlar ve tepkiler eski zamandaki cadı yakmaları çok güzel şekilde andırıyor. Tutup idam edilmedikleri kaldı , yasalar olmasa o da olurdu bu kafa yapısı ile buna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 selam fethullah şerefsizdir, ona en ufak sempati besleyen ondan da şerefsizdir saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 @sir: basit cevaplar vermesen artık. o bahsi geçen adam ne kadar suçsuz da ilan edilse ülkeye gelebiliyomu ? hayır gelemiyo gelse alıcaklar içeri. Biz zaten dinsiz kafirleriz bi tek siz biliyosunuz dini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 her şey istedikleri gibi gidiyor ne yazık ki.. galatasaray'ı basamak olarak kullanıp; abdullah avcı'yı türkiye milli takımına teknik direktör, hakan şükürü de galatasaray'a teknik direktör yapacaklar.. şu güzelim okuluma ve takımıma bu kadar bağlı olduğum için utanç duyuyorum.. nedeni ise bu gerizekalılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hakan şükür millet vekili olacak tutar spordan sorumlu bakan olur veya haluk ulusoyun yerine geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 milli egemenlik haftası'na, kutlu doğum haftasının getirilmesi tesadüf müdür ? yok canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 kutlşu doğum haftasını kutlarken ben görmedim ne oluyor orada ya. çadır kurmuşlar içeri sokuyorlardı adamları teker. caddenin ortasında ne yapılıyrodu orada anlamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Okumadim pek bir sey. Ama benim de bir fikrim var. Bone hakkatten salaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 -Wissy said: Okumadim pek bir sey. Ama benim de bir fikrim var. Bone hakkatten salaktir. okumadan millete satasmak icin mesaj aticak kadar degil en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Yok bunu anlayacak kadarini okudum zaten. Ama Viktor da salakmis. Baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 senin kadar olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 allah c.c degilmi viktor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 i$i hakaret boyutuna vardirmamaniz yarariniza olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 patron konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar