aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hangi grup hangi gün belli mi? Testament günü gelmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 belli belli. http://www.unirockfest.com/ yalnız köy projesine biri el atsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 parkorman da kamplı filan. istanbulda oturuyoruz gelir gideriz dicem de gece.. otopark durumları makulse aslında araba ile gelip gidilir de. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 OMG CROSSFIRE! Sonunda canlı dinleyebilicez be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dark tranquality diyolar? ayrıca rock'n antalya ile üst üste gelmiş, niye öyle olmuş ki.. antalyada deniz de var ama unirock'da da grup farkı var :S edit: yalnızca demiyolar, sitede de açıklanmış. dün baktığımda sitede daha yoktu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şu an kesin gelecekler opeth testament dark tranquility orphaned land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 iyi güzel de sitelerini beğenmedim, herkes park-orman'ı biliyor mu sanıyorlar? niye festival alanı hakkında bilgi vermemişler hiç? bilet için biletix'e, festival alanı için park-orman'a link vermişler.. genel bilgilerde; said: 7. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır. (Fotoğraf çekebilen cep telefonları yasak değildir.) diyor, burada fotoğraf makinası prof. olma şartıyla mı yasak? yoksa tümü mü yasak? ("Yasal olmayan maddeler kesinlikle yasaktır." maddesi de çok anlamlı olmuş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Park Orman'da otopark imkanı yeterli mi ? Yıllar oluyor gitmeyeli de arabayla malzemeleri taşıyıp 2 gün orada bırakmayı düşünüyorum arabayı,köy projesi de iyi olur biz arkadaşlarla 3 kişi geliyoruz şuan. Biri de araştırsın mangal sokmak serbest mi sdfsd (değildir kesinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 biz 5-8 kişi arasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 xaty said: genel bilgilerde; said: 7. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır. (Fotoğraf çekebilen cep telefonları yasak değildir.) diyor, burada fotoğraf makinası prof. olma şartıyla mı yasak? yoksa tümü mü yasak? ("Yasal olmayan maddeler kesinlikle yasaktır." maddesi de çok anlamlı olmuş :) ) bunu ben de merak ediyorum doğrusu. boşu boşuna mı aldık slr makine. gidip çekelim bari sağı solu. köyümüz olacak ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ferrero said: xaty said: genel bilgilerde; said: 7. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır. (Fotoğraf çekebilen cep telefonları yasak değildir.) diyor, burada fotoğraf makinası prof. olma şartıyla mı yasak? yoksa tümü mü yasak? ("Yasal olmayan maddeler kesinlikle yasaktır." maddesi de çok anlamlı olmuş :) ) bunu ben de merak ediyorum doğrusu. boşu boşuna mı aldık slr makine. gidip çekelim bari sağı solu. köyümüz olacak ayrıca... slr makineler %90 hiç bir festivale alınmaz zaten. yani rockncoke ve rockistanbul dışında ben görmedim kullanabiliceğin festival ki konserlerde de yasaktır. tabi bu da grupların yüzündendir o da ayrı. o slr makine ile çiçek böcek artık :( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 d80'im yatıcak benim de. hiç şansımı denemeyi bile düşünmüyorum şahsen. bırakamam makinayı oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 o zaman evde bırakayım bari. hayır içeri sokarım bi şekilde ben ama tırı vırı uğraşılmaz şimdi. bu sefer mikael i yakalayıp fotoğraf çekilicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 dikenli telde alalım,arazimizi çeviririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 elektrikte verelim tellere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 katran ve kuş tüyü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hendek kazalım edit:Timsah'ta koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Dark Tranquillity'nin eklenmesi çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 said: İNDİRİMLİ BİLETLER İÇİN SON TARİH 20 MAYIS!!! Şu an satışta olan indirimli biletlerin 20 mayıs tarihinde satışı sona erecekttir.20 mayıs itibari ile yeni bilet fiyatları ; Kamp+kombine :67 YTL Günlük :34 YTL Sahne önü: 34 YTL detaylı bilgi için [email protected] 56ytl'ydi şimdilik. Zaugna'nın sattığı biletler de güzel bir alternatif olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Haziran ayında daha da artacak bilet fiyatları, bende fix 45 ytl sdf (kamp+kombine evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 testament 22 haziran da da ankaraya geliyomuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 biri bana iş ayarlasın bu festivalde. kamp alanı olur bar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bizim patiköyü dalgası yattı gibi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 king of loss muhtardı pmden abansanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 muhtaaaaaaaaar olaya bi el at yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar