Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

iyi güzel de sitelerini beğenmedim, herkes park-orman'ı biliyor mu sanıyorlar?
niye festival alanı hakkında bilgi vermemişler hiç?

bilet için biletix'e, festival alanı için park-orman'a link vermişler..

genel bilgilerde;
said:
7. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır. (Fotoğraf çekebilen cep telefonları yasak değildir.)

diyor, burada fotoğraf makinası prof. olma şartıyla mı yasak? yoksa tümü mü yasak?

("Yasal olmayan maddeler kesinlikle yasaktır." maddesi de çok anlamlı olmuş :) )
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:
genel bilgilerde;
said:
7. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır. (Fotoğraf çekebilen cep telefonları yasak değildir.)

diyor, burada fotoğraf makinası prof. olma şartıyla mı yasak? yoksa tümü mü yasak?

("Yasal olmayan maddeler kesinlikle yasaktır." maddesi de çok anlamlı olmuş :) )

bunu ben de merak ediyorum doğrusu.
boşu boşuna mı aldık slr makine.
gidip çekelim bari sağı solu.
köyümüz olacak ayrıca...
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
xaty said:
genel bilgilerde;
said:

bunu ben de merak ediyorum doğrusu.
boşu boşuna mı aldık slr makine.
gidip çekelim bari sağı solu.
köyümüz olacak ayrıca...

slr makineler %90 hiç bir festivale alınmaz zaten. yani rockncoke ve rockistanbul dışında ben görmedim kullanabiliceğin festival ki konserlerde de yasaktır. tabi bu da grupların yüzündendir o da ayrı.

o slr makine ile çiçek böcek artık :( :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İNDİRİMLİ BİLETLER İÇİN SON TARİH 20 MAYIS!!!
Şu an satışta olan indirimli biletlerin 20 mayıs tarihinde satışı sona erecekttir.20 mayıs itibari ile yeni bilet fiyatları ;

Kamp+kombine :67 YTL
Günlük :34 YTL
Sahne önü: 34 YTL

detaylı bilgi için [email protected]

56ytl'ydi şimdilik.
Zaugna'nın sattığı biletler de güzel bir alternatif olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...