yav Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Forumda Testament ve Opeth konseri olmak üzere farklı başlıklarda bu festival konuşuluyor ama festival altında topladığı isimlerle epey bi aştı kendini, e bi başlık açalım artık dedim. Opeth Testament Orphaned Land Pentagram + Malt - Catafalque - False In Truth - Soul Sacrifice - Insistence - Heretic Soul - Obsinacy - Unleash - Affliction Böyle süper bi liste işte. Biletler şurda: http://www.biletix.com/perfList.htm?id=448&pst=EVENTGROUP Kombine: kamp dahil 56 ytl. detay: UNI-ROCK FESTIVAL İstanbul yepyeni bir rock müzik festivaline hazırlanıyor; Uni-Rock Festival. 20-23 Haziran 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla konaklamalı olarak düzenlenecek Uni-Rock Festival'da 4 gün boyunca birçok popüler yerli ve yabancı grup/sanatçı performans sergileyecek. Büyükçekmece Gölü kenarında 250 dönüm alanda kurulu yeşillikler içinde benzersiz bir alan olan Wattabe Experience Center'da (www.wattabe.com.tr) bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uni-Rock Festival, tüm katılımcılarına müziğin yanısıra gerçek anlamda tatil havası yaşatmak amacıyla birçok farklı etkinliğe sahne olacak. Yaklaşık 30 yerli ve yabancı grubun sahne alacağı festivalin katılımcıları, 4 gün boyunca çeşitli workshop'lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra açıkhava sineması, paintball, sörf, kano, dağ bisikleti ve rope climbing gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerden yararlanabilecekler. Tüm bu farklı aktivitelerin tek bir amacı var; katılımcılara uzun süre unutamayacakları gerçek festival deneyimini yaşatmak. Uni-Rock Festival'da sahne alması kesinleşen ilk gruplar; OPETH TESTAMENT PENTAGRAM ORPHANED LAND MALT CATAFALQUE FALSE IN TRUTH SOUL SACRIFICE INSISTENCE HERETIC SOUL OBSINACY UNLEASH AFFLICTION Diğer sanatçı ve gruplar, program akışı, ulaşım ve konaklama, bilet fiyatları, toplu bilet satışı ve diğer bilgilere festivalin çok yakında yayına girecek web sitesinden ve Biletix sayfalarından ulaşabilirsiniz. Sınırlı sayıda indirimli kombine+kamp ve günlük biletler çok yakında tüm Biletix satış noktalarında. İndirimli ön satış fırsatını kaçırmayın. www.wattabe.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bu kadar şeye kombine 56 ytl metallica da gelsin 36345334554340950938054980554022852825465306536539349765682546546548654625462580962034698209364809238640928360846636208809680298664826209486489064309849642564 ytl alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 e üni fest yani üniversitelinin halinden anlıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 festivale özel olarak ulaşma yolu yok mu hiç? bulamıyorum ben. patizone çabalarımız sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 MySpace sayfaları var: http://www.myspace.com/unirockopenairfestival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ya burak, battleground yaparken telefon açarsan bu kadar anlarım yani, üzgünüm sdf. -Alov, xunn. -Hea, *FROSTBOOOOLT*-Ah. Söyle abi. *Frost nova, ice lance, ice lance* -Abi şu patizone olayı balbalblablabla... -Tamam anla-FROSTBOOOOOOOOOLT-dım ben onu, yazarım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 metallica konserine gitmekten vazgeçmemin sebebi festival. benim gözümde dünyanın en mükemmel grupları 56 ytl ye çıkıyor hiç kasamam metallica kalabalıktır staddır fln. paticik standı kuralım derim. bu fikri daha önce de atmıştım birileri bir şeyler yapmalı. birileri elini taşın altına koysun. asd. edit: evet yazmışlar patizone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tomambas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Testament bee.O gün dersanem var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ayarlansın birşeyler ya buna. yok mu organizatör ruhlu birisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gelmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oha süper,benim eve arabayla 10-15 dakika uzaklıkta :) O zamana kadar ehliyetimi de alırım konser kaçırmam.Sadece Testament ve Opeth'ten haberim vardı benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tamam sizde kalırım çok ısrar ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tamamdır geliyoruz bişeyler ayarlayalım pati köyü kuralım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 pati köyü ne güzel oldu bak. pati zone denmesin artık(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yav said: pati köyü ne güzel oldu bak. pati zone denmesin artık(tu) o niye ki..ben de çalışıyor olacağım eğer izin koparırsam o zamana gelmek isterim kamp bileti bitmez herhalde,biter m ki ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 köyün muhtarı kim olacak? ona da karar verelim bi an önce. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dünyanı öbür ucunda. sırf yol yüzünden üşenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 is yerinden izin alablirsem bende gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kuralım kuralım patiköyu kuralım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 O iş kolay. Kaç kişi ve kaç çadır olucaz onu belirlemek lazım. Görünüşe göre en gaz ve gönüllü kişi benim o yüzden şöyle yapalım. Gelecekler bana mesaj atsın, yanında kaç kişi gelicek belirtsin bi de kimle kalıcak falan. Bi de çardak alınacak 30 lira falan buldum ben herkes 1-2 çıkar yaparız bişekilde. Bi de bol bol kocaman yastıklar minderler olursa ekstra güzel olur. Dolayısıyla kim ne getirecek nası olucak onu yavaş yavaş belirleriz hazirana kadar. Not : Gitar getirip kız keserek çalmak yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Festival Parkorman'a taşınmış. hayırlı olsun. edit: facebook'un yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Parkorman kesinleşti birde büyük bir grup daha getirmeye kasıyormuş galiba organizatörler,en çokta Dream Theater söylentileri geziyor ortalıkta,şöyle diyeyim,gelirse DT bu festivele donla çıkar sokakta bağıra bağıra koşarım (tabii yapmayacağım da o an duyacağım mutluluğu ancak böyle ifade edebilirim) Festivalin taşınması ile birlikte evden gidemeyeceğimde kesinleşince,hadi köy projesine başlayalım diyorum,izin varsa mangalda yapalım asdfsd edit:Gerçi aklıma geldi DT'nin o sıralarda Amerika turnesi vardı sanırım,hmm yalan olur yani sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ben de gördüm biryerlerde DT diye bahsedildiğini ama o DT'nin Dark Tranquility olduğunu düşünüyorum zira Dream Theater tam 1 sene önce İstanbul'a gelmişti. Arch Enemy gelsin tam olsun :p 20'sinde opeth, 21'inde testament-ol-pentagram olduğuna göre duyuracakları grup 22'sini yani pazar gecesini yani festivalin son gecesini dolduracağına göre süper bir habere hazır olalım bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Dark Tranquility'nin ofişıl sitede festivaller kısmında: July 18: Dong Open Air, Germany July 26: Qstock, Finland Arası da boş, valla dolmenimi sırtlar (öeh) gelirim. Spidee'yi de kafalayıverdim, yazın bizi 2 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Hmm Dark Tranquility'i hiç dinlemediğim için bilemeyeceğim ama Dream Theater tartışmaları vardı direk okuduğum yerlerde,Dream'in gelmesi imkansız gibi birşey şuan zaten,adamlar Amerika turnesinin arasına TR sıkıştıramayacaklarına göre,yatar bu tartışmalar aslında,ama olsun tartışmak bile hoşuma gidiyor DT'yi adsf Hiçbir grup bulamazlarsa Anathema'yı çakarlar hemen,nasılsa adamlar soteye yatmış bekliyorlardır TR'de konser yapalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar