Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uni Rock Open Air Fest.

yav

Öne çıkan mesajlar

Forumda Testament ve Opeth konseri olmak üzere farklı başlıklarda bu festival konuşuluyor ama festival altında topladığı isimlerle epey bi aştı kendini, e bi başlık açalım artık dedim.

Opeth
Testament
Orphaned Land
Pentagram

+ Malt - Catafalque - False In Truth - Soul Sacrifice - Insistence - Heretic Soul - Obsinacy - Unleash - Affliction

Böyle süper bi liste işte.

Biletler şurda: http://www.biletix.com/perfList.htm?id=448&pst=EVENTGROUP
Kombine: kamp dahil 56 ytl.

detay:

UNI-ROCK FESTIVAL

İstanbul yepyeni bir rock müzik festivaline hazırlanıyor; Uni-Rock Festival.
20-23 Haziran 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla konaklamalı olarak düzenlenecek Uni-Rock Festival'da 4 gün boyunca birçok popüler yerli ve yabancı grup/sanatçı performans sergileyecek.

Büyükçekmece Gölü kenarında 250 dönüm alanda kurulu yeşillikler içinde benzersiz bir alan olan Wattabe Experience Center'da (www.wattabe.com.tr) bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uni-Rock Festival, tüm katılımcılarına müziğin yanısıra gerçek anlamda tatil havası yaşatmak amacıyla birçok farklı etkinliğe sahne olacak.

Yaklaşık 30 yerli ve yabancı grubun sahne alacağı festivalin katılımcıları, 4 gün boyunca çeşitli workshop'lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra açıkhava sineması, paintball, sörf, kano, dağ bisikleti ve rope climbing gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerden yararlanabilecekler. Tüm bu farklı aktivitelerin tek bir amacı var; katılımcılara uzun süre unutamayacakları gerçek festival deneyimini yaşatmak.

Uni-Rock Festival'da sahne alması kesinleşen ilk gruplar;

OPETH
TESTAMENT
PENTAGRAM
ORPHANED LAND

MALT
CATAFALQUE
FALSE IN TRUTH
SOUL SACRIFICE
INSISTENCE
HERETIC SOUL
OBSINACY
UNLEASH
AFFLICTION

Diğer sanatçı ve gruplar, program akışı, ulaşım ve konaklama, bilet fiyatları, toplu bilet satışı ve diğer bilgilere festivalin çok yakında yayına girecek web sitesinden ve Biletix sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Sınırlı sayıda indirimli kombine+kamp ve günlük biletler çok yakında tüm Biletix satış noktalarında.

İndirimli ön satış fırsatını kaçırmayın.

www.wattabe.com.tr

Sosyal ağlarda paylaş

metallica konserine gitmekten vazgeçmemin sebebi festival.
benim gözümde dünyanın en mükemmel grupları 56 ytl ye çıkıyor hiç kasamam metallica kalabalıktır staddır fln.

paticik standı kuralım derim.
bu fikri daha önce de atmıştım birileri bir şeyler yapmalı.

birileri elini taşın altına koysun. asd.

edit: evet yazmışlar patizone.
Sosyal ağlarda paylaş

O iş kolay. Kaç kişi ve kaç çadır olucaz onu belirlemek lazım. Görünüşe göre en gaz ve gönüllü kişi benim o yüzden şöyle yapalım. Gelecekler bana mesaj atsın, yanında kaç kişi gelicek belirtsin bi de kimle kalıcak falan.

Bi de çardak alınacak 30 lira falan buldum ben herkes 1-2 çıkar yaparız bişekilde. Bi de bol bol kocaman yastıklar minderler olursa ekstra güzel olur. Dolayısıyla kim ne getirecek nası olucak onu yavaş yavaş belirleriz hazirana kadar.

Not : Gitar getirip kız keserek çalmak yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

Parkorman kesinleşti birde büyük bir grup daha getirmeye kasıyormuş galiba organizatörler,en çokta Dream Theater söylentileri geziyor ortalıkta,şöyle diyeyim,gelirse DT bu festivele donla çıkar sokakta bağıra bağıra koşarım (tabii yapmayacağım da o an duyacağım mutluluğu ancak böyle ifade edebilirim)

Festivalin taşınması ile birlikte evden gidemeyeceğimde kesinleşince,hadi köy projesine başlayalım diyorum,izin varsa mangalda yapalım asdfsd

edit:Gerçi aklıma geldi DT'nin o sıralarda Amerika turnesi vardı sanırım,hmm yalan olur yani sadf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gördüm biryerlerde DT diye bahsedildiğini ama o DT'nin Dark Tranquility olduğunu düşünüyorum zira Dream Theater tam 1 sene önce İstanbul'a gelmişti.

Arch Enemy gelsin tam olsun :p
20'sinde opeth, 21'inde testament-ol-pentagram olduğuna göre duyuracakları grup 22'sini yani pazar gecesini yani festivalin son gecesini dolduracağına göre süper bir habere hazır olalım bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Dark Tranquility'i hiç dinlemediğim için bilemeyeceğim ama Dream Theater tartışmaları vardı direk okuduğum yerlerde,Dream'in gelmesi imkansız gibi birşey şuan zaten,adamlar Amerika turnesinin arasına TR sıkıştıramayacaklarına göre,yatar bu tartışmalar aslında,ama olsun tartışmak bile hoşuma gidiyor DT'yi adsf

Hiçbir grup bulamazlarsa Anathema'yı çakarlar hemen,nasılsa adamlar soteye yatmış bekliyorlardır TR'de konser yapalım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...