Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bunlar nasik spiker ya kac kere gerrard a lampard liverpool a chelsea dedi ustune birde carvalyo ya ya reina dedi benayoun a bennnnnnnnnayoun diyor adam ya bir de spiker olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 liverpool güze oynuyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 aboo cech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 AAHHAHA 1-1 OLDU YA SAKA GIBI BI KAFA RIIIISE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 oha adam üzüldü lan resmen iddaa oynamış galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 İnanmıyorum yaaa 90+4'te :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 resmen üzüldü ya spiker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ben de üzüldüm abi belki Liverpool sempatisi vardır :D Bi de Fenerli muhtemelen çelsi düşmanıdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 abi dikkat edermisiniz gercekten bu chelsea taraftari taraftar deil ya haha gol oluyo adamlar boyle heyooooo fılan. turk tataftarların gozunu seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 liverpool futbolcususun yaptığın şeye bak denyo riise öyle top mu uzaklaştırılmaya çalışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 chelsea şöyle şans'a bal'a final'e çıksada manu şunları bi güzel sevse okşasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bu hafta sonu zaten manu-chelsea maçı varmış premier ligde. l.pool- manu da olabilir. spiker karıştırmadıysa falan tabi:D süper bi hafta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Manchester şampiyonluğu zora soktu biraz bu hafta berabere kalarak. Avrupa'ya saklıyo. Ayrıca Manchester ligde çaksın Çelsi'ye finale çıkarsa Çelsi kahrolurum. Futbolda zengin başkan furyasına son. Formanı sattıramıyorsan, başarılı olup para kazanamıyorsan dha da başarısızlığa mahkumsun yani. Kazandığın her kuruşu iyi harcayıp yükseleceksin ki bi yerlere gelesin. Çelsi gibi 4 senede 1 milyar dolar transfer parası harcayarak değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 man u. - chelsea var şampiyonluk maçı gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 lan allah kahretsin böyle şansı be.. liverpool şu turnuvanın en iyi top oynayan takımı chelsea hep bal hep bal nereye kadar kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Manchester bi 10-15 gol önde yalnız averajlarda yenilse de lider kalacak sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 evet ama yinede riskli tabi yenilmesi. bu hafta 88de attılar blackburne o gol olmasa çok daha büyük riske girceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bir kac sene once liverpool kotu, chelsea iyiken ballarla, sayilmayan gollerle de liverpool cikmisti... olur arada boyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ne guzel, bu hafta hem Turkiye, Hem Ingilterede sampiyon belli oluyor gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 hollanda şampiyonu psv inter 3 puan önde sonra 4 hafta juve ile çekişiyo ingilterede ki durum türkiye ile aynı diye biliyorum. ispanyada madrid şampiyon zaten nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 nileppezdel said: İnanmıyorum yaaa 90+4'te :( chelsea yönetir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 iyi oldu. liverpooldannefretediyorum.com ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yannız spiker golden sora resmen üzüldü ya konuşamadı adam, ben bile istemeden gool diye bagırdım .. ayrıca anelka flnda tepki vermedi nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Sırf Mourinho'ya gıcığım yüzünden Chelsea çıksın istiyorum, o kadar kasıp çıkamadığı finale Grant çıkarsa hasetinden çatlar Mourinho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben de maç bitince dedim hatta spiker de üzüldü diye. hakkaten üzüldü adam bayılıyomuş liverpoola meğer heaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar