loop Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır wow oynuyorum ve şu an level 65 hunter ım var.. Bununla birlikte lvl 30 civarı mage, sahaman ve rogue kastım.. Hunter ı 70 yaptıktan sonra melee bir karakter kasmak istiyorum. Ne önerirsiniz ? Pvp için rogue diyeceksiniz, ama ben kararsızım pvp kadar raidlerdede yer bulmak istiyorum.. O yüzden warior mu açsam. Ya da shaman veya mage de aklımdan geçiyor Bir türlü karar veremiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 İyi oyuncuysan, rogue ile PvE'de de kendine yer bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Warriorla tank olarak yer bulursun, fury olarak zor. ama iyi bir rogue isen emin ol raidlerde yer bulursun. tamam, her guildin Rogue spotu doludur da hakkını vererek oynayan rogue azdır ;) edit: Gangren benden önce davranmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paladin açıp retrebution specleyebilirsin. Gayet güzel melee ben çok memnunum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 RUJ AÇ AGA HERKESİ KESERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Cons said: RUJ AÇ AGA HERKESİ KESERSİN MALİSLE Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 HERALDE MALİSSİS RUJMU OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Galiba rogue ön plana çıkıyor... Yalnız kasması warrior a göre daha zor galiba.. Hunter iyiydi kolay leveling up, hatta 70 olmadan gladiator set dizmeye vaktim bile oldu... Açıkçası klavyeme güveniyorum, eski ultimacıyız, un jux , an ex por basmaktan parmaklarımız kuvvetlendi :) Dolayısıyla yetenek gerektiren ve bu sayede en iyisi olabilecek bir karakter arıyorum, rogue ve paladin bu konuda iyi galiba ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 hem pvp hem pve yaparım diyeceğin kadar esnek class değil warrior. pve'de prot/fury gerekirken pvp'de arms. her gün 50g veririm diosan respec'e o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 rogue çok daha kolay kasar ayrıca warriora göre , yanılıyorsam düzeltin. retri pala da deneyebilirsin istersen de... bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 valla rogue op şu an bariz. rogue kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 nesi OP yahu rogueun ? rogue dediğin skilled playerin elinde op olurken noobların elinde free HK olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 sağol tşk dfgdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 rokuda op yaptınız ya helele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 abi ne biliyim herkesi kesiyorum. warrior hariç zorlamıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Rog warriora gore kasmasi çok çok rahat bi karakter. warrior bazen gerçekten işkence olabiliyor. ayrica raidde fury warrior olarak yer bulmak zor. seni sürekli tanka yonlendirmeye calişicaklar, keyfin kaçiçak. ayrica evet rog OP X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Şey yapan roguelere bayılıyorum. full s3 le geliyor av de s1 kasanların arasına dalıyor. 1 isini alıyor kaçıyor, geri geliyor tekrar alıyor. Sorsan biçtim der :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Rogues do it from behind. işi o deilmi zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 İşte onu diyorum. Hafif ezikleri alıp, kendini beğenmiş bir tavrı var (oynayanın değil ROGUE sınıfı için konuşuyorum) Hafif bir item üstünlüğü ile, çok çektirsin diye yapılmış bir sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Guildlerde rogue olarak yer edinmek zordur. Neden dersen ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 http://img113.imageshack.us/img113/2364/wowscrnshot032308144948br1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 oyunda en çok oynanan dps classlarından biri tabi. raidin dengesi için 2 ya da 3 tane rogue almak zorundasın combatlara. genelde o 2-3 rogue da guildin en çok oynayan, raid aksatmayan adamları olur :) neredeyse 3 yıldır oynuyorum, bulunduğum tüm guildlerde bu şekilde idi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 lvl 70 rogue ve 67 warrior sahibi olarak söyleyebilirim ki rogue ile level almak çok zevkli geldi bana. adam öldürüp item çalmalı türden questler macera filmi havasında geçebiliyo. milyonlarca mobu aggrolayıp, evasion blind etc. açıp sana lazım olan mobu kesip lootlayıp hemen vanish ile ortadan kaybolma lüksün var. warrior isen en ufak extra pull bazen repair billini kabartabiliyo. bununla beraber, warrior olup arms gidip hem pve hem pvp yapma şansın da war. rogue da shadowstep raidlerde pek tercih edilmiyo. eğer iyi bir oyuncuysan ne sınıfı/buildi seçersen seç guild bulman o kadar zor olmayacaktır. en çok hoşuna gideni seç derim sonra içinde kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 feral druid = rogue + warrior -> heal -> pimpkin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ciddi pve yapacaksan rogue ile spot bulmak zordur, warrior ile cok daha zordur. he tabi tank olursan orasi ayri. zaten roguelar da genelde baya performans sergiler spot icin. pek rogue arayan guild gormedim acikcasi. ench shaman da olabilir melee olarak. ama hybrid class olucna da resto & holy ol istekleri cok oluyor. gear toplarsan 3 spec de memnun edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar