Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

melee char


loop

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır wow oynuyorum ve şu an level 65 hunter ım var.. Bununla birlikte lvl 30 civarı mage, sahaman ve rogue kastım..
Hunter ı 70 yaptıktan sonra melee bir karakter kasmak istiyorum. Ne önerirsiniz ? Pvp için rogue diyeceksiniz, ama ben kararsızım pvp kadar raidlerdede yer bulmak istiyorum.. O yüzden warior mu açsam. Ya da shaman veya mage de aklımdan geçiyor Bir türlü karar veremiyorum ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galiba rogue ön plana çıkıyor... Yalnız kasması warrior a göre daha zor galiba.. Hunter iyiydi kolay leveling up, hatta 70 olmadan gladiator set dizmeye vaktim bile oldu...
Açıkçası klavyeme güveniyorum, eski ultimacıyız, un jux , an ex por basmaktan parmaklarımız kuvvetlendi :)
Dolayısıyla yetenek gerektiren ve bu sayede en iyisi olabilecek bir karakter arıyorum, rogue ve paladin bu konuda iyi galiba !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda en çok oynanan dps classlarından biri tabi. raidin dengesi için 2 ya da 3 tane rogue almak zorundasın combatlara. genelde o 2-3 rogue da guildin en çok oynayan, raid aksatmayan adamları olur :) neredeyse 3 yıldır oynuyorum, bulunduğum tüm guildlerde bu şekilde idi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 70 rogue ve 67 warrior sahibi olarak söyleyebilirim ki rogue ile level almak çok zevkli geldi bana.

adam öldürüp item çalmalı türden questler macera filmi havasında geçebiliyo. milyonlarca mobu aggrolayıp, evasion blind etc. açıp sana lazım olan mobu kesip lootlayıp hemen vanish ile ortadan kaybolma lüksün var. warrior isen en ufak extra pull bazen repair billini kabartabiliyo.

bununla beraber, warrior olup arms gidip hem pve hem pvp yapma şansın da war.

rogue da shadowstep raidlerde pek tercih edilmiyo.

eğer iyi bir oyuncuysan ne sınıfı/buildi seçersen seç guild bulman o kadar zor olmayacaktır. en çok hoşuna gideni seç derim sonra içinde kalmasın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi pve yapacaksan rogue ile spot bulmak zordur, warrior ile cok daha zordur. he tabi tank olursan orasi ayri. zaten roguelar da genelde baya performans sergiler spot icin. pek rogue arayan guild gormedim acikcasi.

ench shaman da olabilir melee olarak. ama hybrid class olucna da resto & holy ol istekleri cok oluyor. gear toplarsan 3 spec de memnun edici.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...