adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yeditepe spring fest çarşamba; bilmiyorum kim çıkıyo perşembe; nev gökçe kolpa WOO HOO cuma; nil karaibrahimgil emre aydın TARKAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!(sırf bu aadam yüzünden 100 milyon cuma günü biletleri.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bi de ne zaman olduğunu yazsan :) hangi perşembe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 işte bu hafta:D sanki herkez nezaman olduğunu biliyoda kimlerin çıkıcağını merak etmiş gibi bi psikoza girdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adamın birini vs de aldım aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ya vary rockçılar falan yalan nilüferde çok eglenim ben walla şenlikte 10 üzerinde 10du walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kitana said: adamın birini vs de aldım aşşa hadi lehn ordan:P video bile var koyarım valla yutub a görürsün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 tellos said: ya vary rockçılar falan yalan nilüferde çok eglenim ben walla şenlikte 10 üzerinde 10du walla 8 e kadar durdum da yağmur başlayınca yurda döndüm. Kaçırdık ya. Neyse artık. Bu arada ultra-mini koü paticik buluşması yaptık, roket adam, darkrider ve tellos :) güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 aa evet adamlar harika ya (: walla bence en güzel bügündü uzun sürdü bide falan filan kalsaydınız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 millet bahar şenliklerinde. neden ilgimi çekmiyo bunlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 noxite said: utopia said: doruk, geçen sene iptaldi şenlikler bizde. bu sene afişi bile var valla; 16-19 Mayıs arası DEU bahar şenlikleri diye. Ama içeriğini sor kimse bilmiyor. Şu anda daha çok bir facebook eventi, bir şehir efsanesi. İşin kötüsü bizde olmazsa, Ege'de de yok diye duydum bu sene, yıkıldım. Hoş bizimki olsa da Tınaz'da olacak. Dağ bayıra şenlik yapacaklar yani. Cizıs. şu da afişi O değilde 30 Mayıs'ta Koç Fest geliyormuş 9 Eylül'e. pinhaniden iyidir, gelsinler sdf. çok cibiliyetsiz şenliğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 adamınbiri said: kitana said: adamın birini vs de aldım aşşa hadi lehn ordan:P video bile var koyarım valla yutub a görürsün:D lan alan galip dedin vurayım derken yuvarlandın aşşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 19 mayısa koçfestle hayko ve şebo geldi. epey eğlendik. ikisininde sahne performansı mükemmeldi. yarında pinhani varmış. gitmekte kararsızım. konserleri iyimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben de gittim lexiues ile koçfest'e hacettepe de ancak organizasyon çok tırt, hayko ve şebnemim canlı performansları imba olmasına rağmen hayko'ya sınırlı vakit vermişler. adam şarkı aralarında 1 dakka bile beklemedi o derece :) ps:ayrıca keko oranı çok yüksekti hani kekoları tespit eden bi cihaz olsa alet patlardı o derece, kavgalar da bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ulan şu hacettepeye de herkes gitmiş, bi ben gitmedim anasını satim. hangi ortama girsem bu muhabbet. yeter lan. başlarım şebosuna. biz fanta konserlerinde vazgeçtim dünyadan dinlemiş bir nesiliz. koçfest falan gelmez bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gelseydin aga genelde bilkent sınırları içersinden çıkartamıyoruz seni öyle garip bir insan evladısın 70 saat dil dökmek gerekiyor, sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hacı bilkentin dışına çıkmak istemiyorum ya. çok fakir lan millet sdfgsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Beykent'te adam bıçaklamışlar zuhuhu . Rock'n Coke gibi çadır fln kurup ot,esrar çekiliyormus . Festivalin yeride kötü bi yerdeymiş girişte bedava olunca hep apache'ler basmış festivali...... Kargaşada olayla ilgisi bulunmayan bir cocuğu bıcaklamışlar Gratz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Beytepe olmasın orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 beytepe, hacettepenin kampusu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Yok sanmıyorum giden bir arkadaşım söyledi Bahçeköy mü ne öyle biyerde yapılmış şenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o zaman o söylediklerinin tamamen aynısı hacettepe şenliklerinde de oldu beytepede. amele doluydu içeri herkes arabaların yanında ellerinde biralar amele amele müzikler basslar falan. okuyan okumayan herkes gelio abi bahar şenliği diğil onlar için gözlere şenlik. bide akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hayır beykent şenliklerinde oldu barış'a rockun olduğu yerde yapıldı şenlikler heaa hacettepede de olmuştur belki onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hacettepe efsaneydi canım apaçi konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ulan seneye mezunum, daha okulumun bahar şenliklerinin nerede yapıldığını bilmiyorum :/ . Onu geçtim ne oluyor bu şenliklerde ona dair bile sınırlı fikirlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar