Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Bahar Şenlikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeditepe spring fest

çarşamba;
bilmiyorum kim çıkıyo

perşembe;
nev
gökçe
kolpa
WOO HOO

cuma;
nil karaibrahimgil
emre aydın
TARKAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!(sırf bu aadam yüzünden 100 milyon cuma günü biletleri.)
Mesaj tarihi:
tellos said:
ya vary rockçılar falan yalan nilüferde çok eglenim ben walla
şenlikte 10 üzerinde 10du walla

8 e kadar durdum da yağmur başlayınca yurda döndüm. Kaçırdık ya. Neyse artık.

Bu arada ultra-mini koü paticik buluşması yaptık, roket adam, darkrider ve tellos :) güzel oldu.
Mesaj tarihi:
noxite said:
utopia said:
doruk, geçen sene iptaldi şenlikler bizde. bu sene afişi bile var valla; 16-19 Mayıs arası DEU bahar şenlikleri diye. Ama içeriğini sor kimse bilmiyor. Şu anda daha çok bir facebook eventi, bir şehir efsanesi. İşin kötüsü bizde olmazsa, Ege'de de yok diye duydum bu sene, yıkıldım.

Hoş bizimki olsa da Tınaz'da olacak. Dağ bayıra şenlik yapacaklar yani. Cizıs.

şu da afişi

O değilde 30 Mayıs'ta Koç Fest geliyormuş 9 Eylül'e.

pinhaniden iyidir, gelsinler sdf.

çok cibiliyetsiz şenliğimiz.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
kitana said:
adamın birini vs de aldım aşşa

hadi lehn ordan:P
video bile var koyarım valla yutub a görürsün:D

lan alan galip dedin vurayım derken yuvarlandın aşşa :D
Mesaj tarihi:
19 mayısa koçfestle hayko ve şebo geldi. epey eğlendik. ikisininde sahne performansı mükemmeldi.
yarında pinhani varmış. gitmekte kararsızım. konserleri iyimidir ?
Mesaj tarihi:
ben de gittim lexiues ile koçfest'e hacettepe de ancak organizasyon çok tırt, hayko ve şebnemim canlı performansları imba olmasına rağmen hayko'ya sınırlı vakit vermişler. adam şarkı aralarında 1 dakka bile beklemedi o derece :)

ps:ayrıca keko oranı çok yüksekti hani kekoları tespit eden bi cihaz olsa alet patlardı o derece, kavgalar da bonus.
Mesaj tarihi:
ulan şu hacettepeye de herkes gitmiş, bi ben gitmedim anasını satim. hangi ortama girsem bu muhabbet. yeter lan. başlarım şebosuna. biz fanta konserlerinde vazgeçtim dünyadan dinlemiş bir nesiliz. koçfest falan gelmez bize.
Mesaj tarihi:
Beykent'te adam bıçaklamışlar zuhuhu . Rock'n Coke gibi çadır fln kurup ot,esrar çekiliyormus . Festivalin yeride kötü bi yerdeymiş girişte bedava olunca hep apache'ler basmış festivali...... Kargaşada olayla ilgisi bulunmayan bir cocuğu bıcaklamışlar Gratz (tu)
Mesaj tarihi:
o zaman o söylediklerinin tamamen aynısı hacettepe şenliklerinde de oldu beytepede.

amele doluydu içeri herkes arabaların yanında ellerinde biralar amele amele müzikler basslar falan.

okuyan okumayan herkes gelio abi bahar şenliği diğil onlar için gözlere şenlik.

bide akşama.
  • Yeni Oluştur...