roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Selam ünili patililer. Üniversitelerinizin organizasyonlarını burada paylaşalım ki hoşumuza giden bir konser falan varsa anında oraya ışınlanabilelim. Kocaeli bahar şenliklerine gelecek sanatçılar henüz 12 - 13 - 14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Şebnem Ferah (umarım gelir) Hayko Cepkin (3. gelişi olacak son 9 aydaki) Edip Akbayram Volkan Konak şeklinde bir tablo olduğunu söyleyenler var. Bunun dışında İstanbul'daki üniversiteleri, Sakarya ve Uludağ üniversitesinin programlarını merak etmekteyim bilgisi olan yazıversin. Gidicem de. edit akbayram: yeri müzik bunun yaa niye buraya açtım ki. bi zahmet taşıyıverin. dalgınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ODTÜ yü de yazalım bir kenara. cem köksalın gelmesi bayaa iyi olmuş yaa. 7 mayıs çarşamba 18.00: grup günyüzü 19.00: sevinç eratalay 20.30: inti illimani 8 mayıs perşembe 18.00: murat meriç- eski 45likler 20.00: ahırkapı roman orkestrası 9 mayıs cuma 18.30: lora 20.00: feridun düzağaç 10 mayıs cumartesi 19.30: cem köksal & joe lynn turner Bunun yanısıra özellikle takip ettiğim bir Hürock olayı vardı ki Anathema, Haggard falan geliyordu. Ama son anda iptal edilmiş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 evet gülmeye hazir misiniz? gecen sene hiç bi masraftan kacinmayarak bizlere ibrahim tatlises ve hande yener getiren okulumuz, bu sene de gülşen ve mirkelam getiriyormus 8-9 mayıs yer cankaya universitesi yuzyil ucret mi? bana para verseler dinlemem bunu gerci gecen yil iboda sarroş olmustum ama afsd. bi de bunun yeri muzik değil mi kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Tobb Etu 16-17-18 mayıs Sezen Aksu kesin. diğer isimler daha açıklanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oha hacı sezen aksu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 geçen sene bizede gelmişti sezen aksu(yeditepe) bu sene bizimki henüz belli değil ama ben kenan doğulu ve aslıyı bekliyorum.Yani tahmin olarak ama kenan doğulu gelsin eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 160 kaat vermişler de öyle gelmiş. lan onu getirene kadar 160 milyara 50 tane kaliteli şenlik grubu getirirsin de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bilkent sosyete diyor ki .. bu sene kenan doğulu + emre aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Koç Üniversitesi / 10 Mayıs 2008 Sezen Aksu MFÖ Besh o droM Bedük erken satış: 40 ytl biletix: 45 ytl festival günü: 50 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Lexius said: bilkent sosyete diyor ki .. bu sene kenan doğulu + emre aydın of aga emre aydın ne yahu. sırf kardeşi bu okulda diye getiriyolardır. hay fak. kenanmış. sıfatına.. tööbe tööbee. sinirlendim lan sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bilkentte teoman söylentileri de dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 teomanı 7tepe getirse keşke parası neyse veririm izlerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 istanbul üni 6 haziran ŞEBNEM FERAH ücretsiz yer avcılar kampusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 adamınbiri said: geçen sene bizede gelmişti sezen aksu(yeditepe) bu sene bizimki henüz belli değil ama ben kenan doğulu ve aslıyı bekliyorum.Yani tahmin olarak ama kenan doğulu gelsin eğlendirir. bu sene tarkan gelio diyorlardı yalan mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 oha ne tarkanı bea:D gelmesin o hiç çekilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Kocaeli Üni: 9Mayıs:Hayko Cepkin - Şebnem Ferah 12Mayıs: ???- 13 Mayıs:Volkan Konak - Edip Akbayram 14Mayıs:Ferhat Göçer - Nilüfer Ama anında ışınlanmak gibi bir şansınız yok koü öğrencisi olmayan kimse giremeyecek içeri =) edit:giriş ücretsiz tabi ki öğrencilere. afişi de şöyle göstertiyim: http://photos-359.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v240/188/13/522223359/n522223359_423800_9350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Buda bizim üniversite said: Kültür Üniversitesi Şenlik dahilinde , Ali Tınazın sunuculuğunu yapacağı birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştirilecek: İşte sanatçılar: KENAN DOĞULU MFÖ DEMET AKALIN GRİPİN ÜNİVERSİTE MÜZİK GRUPLARI HÜSEYİN KARADAYI İLE HAPPY HOURS PARTY UĞUR KİRİK, PERKÜSYON’DA TAI-FUN, TROMPET’DE MERİH İLE HAPPY HOURS PARTY DJ'i bile iyi seçmişler sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fethat göçer ne yaaaaaa sen istemişsindir kesin kutulu sen çagırdın o gay adamı hani kenan :( hani demet :( :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 @kutulu öğrenci olmayanlara nekadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bana 20 milyon ver ben sana kimliğimi falan veririm walla git gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yööö:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Hobaa çok kral oldu bu bizim şenlikler yaa. Eline sağlık müzik klübünün. Sadece Şebnem Ferah için bayağı bir arkadaşım gelecek İstanbul'dan. Çok güzel çokkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben edip akbayram için gelmeyi planlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 çok güzel gibi gelip patlar ama geçen sene hayko cepkin küfür etmişti muhahad:D bu sene muzik klübü güzel ama çok iyi organize etmiş cocuklar saulsun:P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bu arada başka üniversite öğrencileri giremiyor mu? YTÜ den arkadaşları çağıracaktım kardeş üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar