Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/317/view/screens/display/12261 Bir an kendimi WoW'a bakıyormuş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oha skilller dahi benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Sürümden kazanmaya çalışanlar için WoW gibi bir standartı taklit etmek işe yarar bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bildigin basma kalip kore oyunu bunlar, ayda bin tane cikiyo, hepsi birbrinin aynisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 WoW'dan iyi ama grafikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben wow'a hiç benzetemedim. Grafikleri wowdan kesinlikle ii değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 heh insaf Bear Small Pet interface Pet bar'ı bile WoW'la aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bunun ismi daha güzel, talis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bone said: heh insaf Bear Small Pet interface Pet bar'ı bile WoW'la aynı :D wowu yeteri kadar biliyorum sağol genede resimler için. Wow'da mı var sadece ayı kaldı ki hepsi birbirine benzer :). bar ve harita biraz benziyor o kadar. onlarda wow da var diye hemen aynısı demek biraz garip geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 abi tamamiyle aynısı olmus, daha neyi benzetemedin =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 çakma wow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bar ve harita diosun zaten onları çıkarınca bişey kalmıyo. tıpatıp aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oyunun adinida direk wow koysalardi acilimsiz bi sekilde tamamdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ne talismanı,WOW bu be! Abuk subuk şeyler yapcaklarına böyle gelip sorsalar bana nası yapsak diye piyasayı darma duman etcem de bizi mikleyen yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Çinliler mi yapmışı? Emitasyon WoW...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 wowla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynısı yapmıslar ama kötü gözükmüş.. blizzard kral diyoruz ne alaka diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 iyide aynı harita wow çıkmadan önce eq2 de vardı bu durmda wow da çakma eq2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Valla hll olsun durmaksızın MMO cıkartıo adamlar. Tbr ettim yani. Yakında trollu taurenli bişeyde çıkartırlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Copy paste olmuş resmen. Gerçi adamları taktir etmek lazım, çalma çırpma derken zamanla sektörde orjinal işler yapıp yer kazanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mighty_THoR said: iyide aynı harita wow çıkmadan önce eq2 de vardı bu durmda wow da çakma eq2 mi bu mesajı pek kimse ciddiye almamıs sebebi bir cok kimsenin wowdan önce populer mmo larla tanışmamıs olması wow da bir cok mmo dan aldığı özellikleri içinde barındırır su an dünyanın en populer mmo su olmasının nedenlerinden birde bence bu aynı zamanda yeni yapılacak mmo ların wow u örnek almaları cok doğal bir şey lotr online a da wow clonu demişlerdi ilk cıktığında şimdi piyasa bi şekilde kabullendi ben isterim yeni cıkan mmo ların wow arayüzünü kullanmalarını hem rahat hem alıştık artk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar