Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler hakkında

irin

Öne çıkan mesajlar

dory said:
benim de sorum var:
neden istediginizi elde edene kadar o sey super degerli ama aldiktan sonra firlat kenara at durumlari var? (sorum baska yerlere cekilmesin diye burda acikliyorum, burda elde edilen sey yataga atilmis kiz değildir, misal o kizla cikmak, konusmak, eglenmek, kiz arkadasin olmasini saglamak)

bi kere bu insan doğasında olan bi olay. ulaşılmaz olan çekicidir. elde ettikten sonra bir çekiciliği kalmaz, çünkü istediğin zaman elinin altındadır. sadece erkeklerin yaptıı birşey değil ki bu.

ayrıca hatun sonradan taşlaşır. ilkokul arkadaşlarıma bakıyorum da, geçen feysbıkta eklemişler, yüzüne bakmadıım kızlar harbi çok güzel olmuş şimdi. (üni hz.dayım işte ne kadar oldu görmeyeli hesapla :) )
Sosyal ağlarda paylaş

fırlat at kenara durumu erkeklere özgü değil. insan doğasında olan bişey. insan hep daha yukarsını ister o yüzden onu elde ettiğini görünce egosu okşanır (okşanır ? ) bırakır daha üst modeliyle ilgilenir. olay bu. sizde de var yani.

bok atma durumu da her erkek biraz çocuktur (bi daha gece post girmicem) ondan yani. teselli amaçlı.

içimde ölmeyen bi çocuk var benim

ayrıca o taşlaşma olayı olur hakkatende. sen de olmamışsa mesela mindar ediyosundur kızı belkim. (senin kuracağın cümleyi ben...)
Sosyal ağlarda paylaş

@dory.

ilk sorun sadece erkekler için geçerli değil ama.

insanın doğasında var elde edemediğine ulaşma çabası.aynı şekilde elindekilerin değerini bilmeme durumuda.

bi çok kızda da var bu.tanıdığım var yani hatta bizzat tecrübe etmiş olduğum.

bi çok ayrılıktan sonra mesela geride kalan gidene inanılmaz bi özlem duyar yeniden elde etmek için çok çaba harcar yeniden elde ettiğinde ise artık aradığını bulamaz.

oyuzden kıymet bilmek lazım tabi.

edit:ahhaha ben yazmaya başladığımda kimse yoktu yukarıda
herkesın aynı cevapları vermeside ilginç tabi
Sosyal ağlarda paylaş

sherbeth said:
bazen öyle bir maskulen konusuyorsunuz ki siz erkekler. kadınlardan öyle bir söz ediyorsunuz ki. bu adam hayatında hiç mi aşık olmayacak, evlenmeyecek, bir kadını sevmeyecek, tapmayacak diyorum.

benm gördüğüm örneklerin çoğunda şu tip bi durum var: erkek tarafı harbi seviyor, aşık oluyor fakat kızdan öyle bir kazık yiyor ki bir daha tövbe diyor. (mesela aldatma ya da farklı bi olumsuz olay)

sonra da çapkın, tek gecelik ilişki için yaşayan, yatağa atma erkekleri ortaya çıkıyor.

yani sorunun yine kızlarda kilitlendiğini sıkça gözlemledim.

(ben henüz o çok önemli basamağı atlamadım :) yani bu dönemeçten geçmedim ama bakalım ne olacak. şu anda tam ideal erkek modunda takılıorm :) )
Sosyal ağlarda paylaş

PWND!?
ben sildim! seni de sillerim! (lol)

sherbet (yani şerbet) said:
bir kızdan hoşlanırlar. belki de kız onlar için ideal kızdır kafa olarak. kişiliği, muhabbeti, kafa bir kız olması tam istediğiniz gibidir. ama bu kızımız şirindir falan, ama çok güzel bulmazsınız. belki değişse, kendine baksa, spora gitse falan çok güzel bir kız olup çıkacaktır ama o zaman size bakar mı orası meçhul. şimdi klasik bir erkeğimiz bu durumda ne yapar? kızın kişiliğiyle ilgili bütün güzel yönleri unutup onun çok da güzel olmamasına saplanır kalır ve o kız onun için asla sevgili olmaya aday olamayacaktır. buradan ne çıkarıyoruz? erkeklerin istekleri yüzeyseldir, aslında çok basit ve ufak şeylere kavuşmak isterler.

yoköle bişi.. duyanda herkesin kolunda adriana lima'lar var sanacak. bir kız seçilmemişse vardır bi sebebi ama bunu sadece güzelliğe endekslemek abes kaçar, fazlaca bayağı durur. bazen süpper görünen bir kıza "çok mal olm bu!" diye hiç tenezzül etmezsin, bazen ise "yihu salak!" der ve üzerine atlarsın. bu kısım yaşai ergenlik seviyesine ve biraz da gelişmeye bağlı sanki.. ancak kafası çalışan (cinliğe, kurnazlığa, çirkefliğe demiyorum) kız her zaman listede üst sıralarda kendisine yer bulacaktır. ben konuşamayacağım bir bimbo ile ciddi şekilde alakadar olmam hiç.

dory said:
neden istediginizi elde edene kadar o sey super degerli ama aldiktan sonra firlat kenara at durumlari var?

neden uzanamadigi cigere mundar deme durumlari icindesiniz?

1.si hormonal.. (bazı mallar hariç) amok koşucusu gibi tuttuğumuzu.. durumu yok. belli bir yaşa kadar herkesin skor peşinde koşması çok doğal. keza pek bi kapalıyız cinsel açıdan. cinsel mitler gazlıyor gençleri..
bir de platonik durumu var. konuşana kadar tanrıçadır ama kızla tanıştığında kro kızlar kategorisine falan girdiğini görür ve koşarak uzaklaşırsın. bu kenara fırlatmak değil de kendini kurtarmak olabilir.

2. olarak uzanamadığın ciğere mundar demenin bi sebebi yiğitliğe bok sürdürmemektir. ikincisi ise "artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.." durumudur. kadınlar daha dirayetli olsalar bile erkekler daha umursamazlardır. ya da umursamaz olacak şekilde yetiştirilmektedirler. takılsalar bile "yok abi! aştım onu ben çoktan.." diyeceklerdir. arkadaşlar, dostlar arasında ben de yalanlarım olası bi durumu yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...