Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler hakkında

irin

Öne çıkan mesajlar

Gay misiniz, top musunuz dendiğinde genelde anlaşılan "bildiğimiz" gaylik değil. Yumuşaklık, fagliktir. Bende şahsen var bi homofobi, itiraf ediyorum yani. Etrafta ben gayim diyen bir adam oluyor mesela, dünyaları versen yanına oturmam yani. Korkuyorum arkadaşlar.

Ama gel gör ki saeros gibi babacan, kafa gayler de mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kızdan hoşlanırlar. belki de kız onlar için ideal kızdır kafa olarak. kişiliği, muhabbeti, kafa bir kız olması tam istediğiniz gibidir. ama bu kızımız şirindir falan, ama çok güzel bulmazsınız. belki değişse, kendine baksa, spora gitse falan çok güzel bir kız olup çıkacaktır ama o zaman size bakar mı orası meçhul. şimdi klasik bir erkeğimiz bu durumda ne yapar? kızın kişiliğiyle ilgili bütün güzel yönleri unutup onun çok da güzel olmamasına saplanır kalır ve o kız onun için asla sevgili olmaya aday olamayacaktır. buradan ne çıkarıyoruz? erkeklerin istekleri yüzeyseldir, aslında çok basit ve ufak şeylere kavuşmak isterler.
Sosyal ağlarda paylaş

"vay ibne" demek erkekler için artık vazgeçilmez bir terim haline gelmiş. Birisi yamuk yapmıştır patlatırız "Vay ibneye, yaptığına bak" Adamın hareketler enteresandır patlatırız.
Hatta beğenme bildirimi için bile kullanırız. "İbneye bak nasıl top oynuyor" gibi.

Yani aslında gay larla dalga geçildiği yok. Tamamen onlardan bağımsız bir durum.

Futbol olayında biraz fanatik olduğumuz için, böyle sataşmaktan laf sokmaktan ayar vermekten hoşlandığımız için rakibe, bi zat gelip "ben takım tutmuyorum" derse doğal olarak dışarda kalıyor. Biz napalım.

Yolda bir çift görürsem de banane, niye beğeneyim ya da beğenmeyeyim. Onlar birbirlerini beğenmişler, şirin olsalar ya da olmasalar kimin umrunda. Yani erkek için böyledir sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir?

yanlış gaylerle değil köselerle dalga gecilir

futbol sevmeyen adam dıslanır?

yine yalnısfutbol bilmiyenler dğeil kösler dışlanır

neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz.

yanlış köseler... yanı ben cok demişimdir "la negzel olmuşalar bunlar böle" diye cümle yapısı kelime secimi zaman mekan ve nesneye göre değişir.

böle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

hatunun sonradan taslasmasi dreamworksde olur anca.
sonradan tas olan hatun yoktur, icinde tas kesmis hatun vardir, arkasinda da bi XY kromozomu yatar bu olayın.

benim de sorum var:
neden istediginizi elde edene kadar o sey super degerli ama aldiktan sonra firlat kenara at durumlari var? (sorum baska yerlere cekilmesin diye burda acikliyorum, burda elde edilen sey yataga atilmis kiz değildir, misal o kizla cikmak, konusmak, eglenmek, kiz arkadasin olmasini saglamak)
bi de bi sorum daha var.
neden uzanamadigi cigere mindar deme durumlari icindesiniz?
bunu mankenler icin demiyorum, onlar icinde illa begendiginiz var, lakin misal A kizi, goruyosunuz amanin cok guzel, hiiy, kalbin durcak, hemen etrafinda tanidik var mi diye aranir, arastirir sorar, ogrenir bi şekilde iletişime gecersiniz, hatun kişisi size "hayır" diyince, zaten bi poha benzemiyodu diyip bi de ustune "sen kaybedersin kizim, bana gore hava hos, deniz balik kayniyo" diyip, gecip oturursunuz.

niye hı?
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi durum kızların hayal ürünüdür hep öyle olduğunu sanarlar öyle bi durum yok yani(kedi,ciger kombinasyonundan bahsediyorum,kullanıp atma tabikide var:D)
bi kızı güzel bulursun bi şekilde tanışırsın sonrasında eğerki biraz bile muhabbet edilcek gibiyse devam edersin yoksa hiç takmazsın yatağa atarsam atarım yoksa yoluna dersin olay biter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...