dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adam öldü gerçi, allah rahmet eylesin ama bruce willis'i seslendiren amca kraldır. yeri değişilmezdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Alev Sezer'den bahsediyorsun. Evet, Bruce Willis dedin mi hala onun sesi gelir aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kıymetlimissssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi muhteşem bi seslendirmedir ama.. mavi ay'dan beri o galiba. gerçi die hard ve son izci'deki seslendirmesinde geçen dialoglar farklı ama orijinalinden bile iyidir. o derece başarılı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 biraz konu dışı ama bir ara orjinal film trailerlarını sunan abiler bir organizasyon için (oscar töreni yada onun gibi bişeyeler olabilir) skeç tarzında bi olay yapıyorlardı.Hepsi sırayla bi limuzine biniyor falan.Teker teker kendilerine özgü replikler söylüyorlardı.Bulana ve getirene 100 bin lira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 five guys in a limo http://www.youtube.com/watch?v=JQRtuxdfQHw /watch?v=JQRtuxdfQHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yabancılar arasında MGS'den David Hayter çok hoşuma gider. Bizlerde ise filim olarak '25. saat'in seslendirmesi harikadır. Hatta orjinal yerine dublaj izlenmesini önereceğim tek filimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 karıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yazıldı mı bilmiyorum da rocko's modern life ın türkçe seslendirmesi efsanedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tamer karadağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 batman begins de christian bale yi seslendiren ses tam uymustu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aklıma gelenlerden 3 tanesini yazayım. S. stallone yi,Kene yi ve Jonny bravo yu seslendiren isimler gerçekten cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 animasyonlar dışında konuşuyorum, dublaj sevilmez, katlanılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hugo Weaving dememiş kimse, ağır karizma bir ses.Morgan Freeman aynı şekilde.Cameron diaz sonra çok süper sevimli ses, tonla seslendirmesi var hepsi birbirinden güzel. türk olarak da m.ali erbil'i pek seven bi insan olmasam da seslendirmelerini sever, bir de okan bayulgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kevin Conroy. Batman/Bruce Wayne.Hertürlü Batman hemde.Animated ne kadar versiyonu varsa hepsinin tek seslendiricisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Alev Sezer çok çok iyiydi harbi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DarKRideR said: Yekta Kopan'a gözlüklü şey diyerek uzaklaştırılmayı hak ettin abi sdfsad Yekta Kopan cidden bu ülkenin görüp görebileceği en iyi seslendirme ustalarından biridir,hatta aşalım kendimizi belki de en iyisi (bence) Bana çok itici geliyo O'nun sesi yav.. Çizgi filmlerin seslendirmeleri de gayet güzel bizde =) Spiderman felan... Spiderman'i seslendiren kim fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Naci Tasdögen - Donald Duck tabiki. hastasıydım küçükken serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ben , kendim sesime gurban oldumunnum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yekta Kopan tektir herseydir candir canandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Shizuka Itō-Leenali lee(D. grayman) Fumihiko Tachiki-Zaraki kenpachi(bleach) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 funq said: animasyonlar dışında konuşuyorum, dublaj sevilmez, katlanılır... nicolas cage'in vampirli bir filmi vardi. onun hem ingilizce hem turkcesini izledim. turkcesindeki seslendiren kisi, filme cok daha buyuk bir tat katiyordu. o yuzden dublaj katlanilmaz, ayrica sevilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Japon'lardan en feci sevdiğim seslendirme sanatçıları (seiyuu'lar) içinde ilk 20 listem : Kappei YAMAGUCHI Shuichi IKEDA Nobuo TOBITA Hiroshi KAMIYA Momoru MIYANO Unshou ISHIZUKA Akio OHTSUKA Toshihiko SEKI Hikaru MIDORIKAWA Takehito KOYASU Tomokazu SEKI Shinichiro MIKI Jouji NAKATA Yoshiko SAKAKIBARA Toru FURUYA Daisuke NAMIKAWA Keiji FUJIWARA Katsuyuki KONISHI Kazuki YAO Hirotaka SUZUOKI (R.I.P.) Bunların sesini herhangi bir oyunda yada hatta sentai dizide görüntüden hariç olarak duysam bile hemen tanıyabilirim. O kadar ki akılda kalıcı sesleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ice age de haluk bilginer çok güzel seslendirmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 haluk bilginer. birde şehir tiyatrolarında tekrar çal sam'de başrol oynayan çocuk.bi sürü reklam filminde falanda seslendirme yapıyor.adını hatırlamıyorum. şarkıcıda var bi sürü sesine gurban olduğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar