cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fizbanla konuşuyoduk da bi halısaha maçı yapsak fena olmicak sanırım=) 26nisan c.tesi fena olmaz gibi geldi bize, bakalım adam çıkıcak olursa yapalım cavanagh / fizban / dela / bathory / wishmaster / tharkas / holy / kender / khala / sly / griz / babacum / eshreff / sabo / apex / mr.bomb *klasik yine eksik çıkarsa tamamlarız yeni oynamak isteyen arkadaşlarla *adını yazmayı unuttuğum eskilerden varsa söler bana ya da fizbana, hallederiz *tatil nedeniyle istanbula yolu düşmüş birileri varsa onlara da yer açabiliriz ihtimaller dahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yazmayı unutmuşum 7v7->göztepe 6v6->moda tercihlerimiz var maç saatine karar veririz hepberaber ama tahminen 5-6 ya da 6-7 falan olur saati çıkışında midye-kokoreç-dota falan olabilir falan filan işte aynı tas aynı hamam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 pazar maç öncesi erken saatte de yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 o da uyar bana farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 cumartesi verinays. göztepe moda fark etmez her türlüsüne uyarım da pazar olursa beni zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben oynayabilirim adam eksikse. mevkim defans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tamam aiko eğer maç kesinleşirse ve eksik çıkarsa ben sana cuma ya da cumartesi haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yaaa nolur benide alın takıma(kendimi fıratla bir hissettim) kaç haftadır halı yapalım diyorum çevremde kimse yanaşmadı istanbulda bi halı saha maçı olursa çağrın plzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 adam eksik çıkarsa sana da haber veririm adamınbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ilk boşluğu benle doldur valla...PM olarak mı atsaydım bu isteği:P valla anında çağır koşa koşa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 holy gelir ama genede söliyim ben de kaleye talibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sen aklımdasın zaten kalecilerde as-yedek öncelik var kalecisiz olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 aslında moda fena olmaz hani. boş yer falan olursa bende gelmek isterim modadaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ben geiyorum hocu :) top oynayalım top oynayalım top oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Moda olursa daha iyi olur. Çıkışında koko-dota aksiyonlarına giriliyor daha zevkli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Yer olursa oynamak isterim , hatta knoxville ile beraber de gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 goztepeye gelirim, modaya pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hep geliyosun kanka biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yukarı be. bi buldurun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 maçı erteledik gibi ama en kısa zamanda yapıcaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 olm 12 gol rekorumu kiricaktim =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bende kıracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Neden ertelendi ya :) bütün programımı ona göre yapmıştım ben ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 zorlasak çıkar mıyız 12 ya da 14? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 yapalım bu hafta maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar