BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 İspanya'nın süpermiş..."This year,YES!" İsyan edecek adamlar artık favori olup gümlemekten her turnuva. İsviçre'nin sloganlar çok uyumlu ülke ve turnuvayla beğendim baya. Bizim ise 1. sloganı voteladım,ülke reklamı içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 "bir x bir y" "hede hodo dreams" "ley ley passion" "hobarey together" templatelerini her ulkeye uydurmak icin o kadar kasmislarki ona harcadiklari zamanla daha orjinal sloganlar bulunabilirdi :P Rusya'nin ilk slogandaki "fair play adi altinda dudukleyecez hepinizi" mesajina dikkat Ispanya'nin "This year, YES!"deki isyan ve caresizlik cok eglenceli Polonya'nin "This is the time for red-and-whites, victory is awaiting us!"daki bahsedilen renklerin turnuvaya katilan takimlarin nerdeyse yarisinin (2 ev sahibi dahil) renkleri olmasi ayri eglenceli. Zaten Turkiye'nin formalarindan turkuaz olmayan da direkt Avusturya bayragiydi ahah... Almanya'nin "Wir wollen nur spielen..."deki ilkokullu veletlerin oyunun ortasinda girip iki gol atip cikan liseli pic tandansi super... Ama asil Brotherhood of NOD havasi yakaladiklari "Deutschland - ein Team - ein Ziel" yonetiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 3 iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 3'ü sevdim bende.. Çok başarısız sloganlar var yanlız said: (Romania, we are proud of you and love you!) (Be a champion Romania, we love you!) Özellikle bu ikisi yaratıcılık ödülü almalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Lancelion said: KORUZ gibi sade bir slogan da yeterli olabilirdi. we put? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 we put you sit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 3 dedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 3 kötünün iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Sampiyona gelsin ya, surda birbirimizi yemeden, takimlar devreye girmeden takimimizi destekleyebilecegiz. Ceyrek Final bekliyorum bizimkilerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 'Biz adamı tıraşlarız.' olmalıydı slogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ya bizim turkiye aski bu otobuse sigmaz slogani yunanlarin 11 milyon kisi bu otobusun icinde olayina benzemis biraz. ama neyse... ayni dusunuyoruz demekki ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 11 mi ahahahhaaa :D Az kişilermiş :P Biz deseydik bizim otobüste 6 tane Yunanistan var diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 alemin kralı geliyor olabilirdi isviçrenin kocası geliyor olabilirdi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 lan o kadar dolmuş-kamyon yazısı edebiyatımız var bula bula bunları mı yazmışlar? şaka maka 3 çakma olsa da fena değil. hoş ingilizcesi berbat olmuş kim çevirdiyse.. is this bus enough to carry turkish fire/love of turkey/our passion/bülent ersoy falan olsaymış fena olmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Azmodai said: Sampiyona gelsin ya, surda birbirimizi yemeden, takimlar devreye girmeden takimimizi destekleyebilecegiz. Ceyrek Final bekliyorum bizimkilerden :) alacaginiz sey belli ulke olarak, birak ceyrek finali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 o grupta sonuncu oluruz biz 1 puanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben de valla hiç sans vermiyorum bizim takıma elemelerdeki ve hazırlık maclarındaki performanslarına dayanarak. ama şampiyonlar herzaman farklı havada oluyor. ne olacagı belli olmaz yani, yine de inanıyorum gruptan cıkabilecegimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben hiç birini beğenmedim ama 3 diğerlerine göre daha hoş duruyor ona verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Coca-cola tadında hem de sıfır şeker olsun. Of alışmışım her dünya-avrupa şampiyonasında coca-cola sloganlarına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yanlış seçim, bu senenin sloganı MONTLA SIÇ olmalıydı. otobüsün üzerine "SHIT WITH YOUR COAT ON" yazılabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 her ilçedeeeen 1 yüreekk takıma destek gerek. sfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 attıra tattıra gidin çocuklar olmalıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 lex de get ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar