Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe

Xo

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
@TRA yapma etme ya yiğidi öldür hakkını yeme bari
mesela bi maç vardı siz 90 dk tek kale oynadınız biz johnson'un bi frikiği ile kazanmıştık oda emre aşığa çarpmıştı sanırım böyle maçlarda oluyo hiç bi zaman inkar etmedim ama yiğidi öldür hakkını yeme yani.

Oha. 2000 de Emre Aşık ne alaka. Emre Belözoğlu idi o. Ama ne maçtı be, Galatasaray'a feci gülmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kupa maçında çok iyi oynamadık ona bişi demiyorum ben zaten ama 2. de zar zor kazandınız kabul edin bunu 9 kişiydik bide yapmayın etmeyin yani tamam kazandınız sonra gittiniz sizde elendiniz o ayrı konu gerçi ama herkez ooo eze eze eledik feneri falan diyo beni uyuz eden o...9 kişiydik zar zor yendiniz yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

2. maçı kolay kazandık demedimki zaten bende o gün çok sövdüm takıma ilk 25 dakkadan sonra durdular sanki fener o durumda yakalasa bizi daha rahat kazanırdı doğruya doğru ama yarınki maç içinde oynanmadan şu yada bu rahat kazanır denemez diorum başka bi iddam yok gs kazanıcak lafı çıkmadı herhani bi yerimden
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
benim lafım rahat kazandık diyenlere valla kim diyosa Allah belasını versin!:P

Yarınki maç içinde kupa maçını baz alıyorum 11 kişi kalırsak kazanırız...hea bizimkiler kötü oynarsa gelir burda hepsine ana avrat düz giderim sizde görürsünüz yani.

Galatasaray iyi oynayıp kazanırsa ne yaparsın ? :P
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Galatasaray iyi oynayamaz ki?? Hep kötü oynar zaten..

Dün gece derbide son 8 yıl izliyodum LİG TV'de, birçok maçta daha çok pozisyonumuz var, daha üstün oynamışız Fener az gelmiş öz gelmiş. Ya da Mondi hata yapmış. Zaten 3 maçta direk hatalı gol yemiş adam, başka maçlarda yemez orda yer :D

Mondi'nin o yaptığını Hayrettin daha güzel yapıyordu. :D
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

Yarınki maç içinde kupa maçını baz alıyorum 11 kişi kalırsak kazanırız...hea bizimkiler kötü oynarsa gelir burda hepsine ana avrat düz giderim sizde görürsünüz yani.

peki kupa maçının 2. ayağında siz 10 kişi kalana kadar üstünmü oynadınız?10 kişi kaldktan sonra pozsyon bulmaya başladınız zaten.fenerbahçenin 10 kişi kalması gs ın da konsantrasyonunu bozdu.futbol bu 2 takımında eşit şansı var yarın
Sosyal ağlarda paylaş

Xobalt said:
adamınbiri said:

Galatasaray iyi oynayıp kazanırsa ne yaparsın ? :P

Fener in rakibi asla iyi oynamaz, sadece fener gününde değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...