Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: evet biz daha iyiyiz .:)-D tabiqi öle. gs kimmiş olm biz seviyya bile çaktık eyhaheyuash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bırak takılsınlar kupa maçlarından öncede fb gs den 3-5 gömlek büyük ayakları yapıolardı 2 maçta pozisyon bulamadılar şimdiden yine bahaneler hazırlanmaya başlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 pozisyon mu bulamadık? ahahahahahahahha bazen merak ediyorum bu gsliler maçı izlemiyomu acaba diye yoksa sadece gsyimi izliyosunuz biz atak yaparken gözlerinizi mi kapıyosunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tamam abarttık ama sayim ilk maçta alexin pozisyonu 2. maçtada gol ve gökhanın çalımlarla ilerdiği pozisyon eder 3 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Emivoz said: daha maç başlamadan eminseniz 4121304 penaltı 34932 kırmzı kart olcağına nie sahaya çıkıyosunuz? çünkü biz 9 kişiyken 90+6 da zar zor attığınız bi golle kazandınız hani belki tek kırmızı kart falan görürüz ozaman yenemezsiniz hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @TRA yapma etme ya yiğidi öldür hakkını yeme bari mesela bi maç vardı siz 90 dk tek kale oynadınız biz johnson'un bi frikiği ile kazanmıştık oda emre aşığa çarpmıştı sanırım böyle maçlarda oluyo hiç bi zaman inkar etmedim ama yiğidi öldür hakkını yeme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 birisi maç izlemeyi bırakacağını iddia ediyordu kuradan önce :D neyse harbi şu enerjinizi maç sonuna saklayın, kilit gelmesin şu topic'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu 3 ünden başka elle tutulur ne vardıki özellikle ilk maçta kendi evinizde kendinizden 3-4 gömlek küçük takımla oynayıp 0 0 utanmak lazım gibi bizim gençlere elenmemiz gibi bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: @TRA yapma etme ya yiğidi öldür hakkını yeme bari mesela bi maç vardı siz 90 dk tek kale oynadınız biz johnson'un bi frikiği ile kazanmıştık oda emre aşığa çarpmıştı sanırım böyle maçlarda oluyo hiç bi zaman inkar etmedim ama yiğidi öldür hakkını yeme yani. Oha. 2000 de Emre Aşık ne alaka. Emre Belözoğlu idi o. Ama ne maçtı be, Galatasaray'a feci gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ilk kupa maçında çok iyi oynamadık ona bişi demiyorum ben zaten ama 2. de zar zor kazandınız kabul edin bunu 9 kişiydik bide yapmayın etmeyin yani tamam kazandınız sonra gittiniz sizde elendiniz o ayrı konu gerçi ama herkez ooo eze eze eledik feneri falan diyo beni uyuz eden o...9 kişiydik zar zor yendiniz yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hatırlamıyorum kime çarptığını salladım zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2. maçı kolay kazandık demedimki zaten bende o gün çok sövdüm takıma ilk 25 dakkadan sonra durdular sanki fener o durumda yakalasa bizi daha rahat kazanırdı doğruya doğru ama yarınki maç içinde oynanmadan şu yada bu rahat kazanır denemez diorum başka bi iddam yok gs kazanıcak lafı çıkmadı herhani bi yerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 benim lafım rahat kazandık diyenlere valla kim diyosa Allah belasını versin!:P Yarınki maç içinde kupa maçını baz alıyorum 11 kişi kalırsak kazanırız...hea bizimkiler kötü oynarsa gelir burda hepsine ana avrat düz giderim sizde görürsünüz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: benim lafım rahat kazandık diyenlere valla kim diyosa Allah belasını versin!:P Yarınki maç içinde kupa maçını baz alıyorum 11 kişi kalırsak kazanırız...hea bizimkiler kötü oynarsa gelir burda hepsine ana avrat düz giderim sizde görürsünüz yani. Galatasaray iyi oynayıp kazanırsa ne yaparsın ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 işte ozaman bizimkiler kötü oynamış olur :D bişi yapamam ki ozaman gelir tebrikler derim salak salak laf sokanlarada küfür eder banlanır yeni nick düşünürüm aefhuaefhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Galatasaray iyi oynayamaz ki?? Hep kötü oynar zaten.. Dün gece derbide son 8 yıl izliyodum LİG TV'de, birçok maçta daha çok pozisyonumuz var, daha üstün oynamışız Fener az gelmiş öz gelmiş. Ya da Mondi hata yapmış. Zaten 3 maçta direk hatalı gol yemiş adam, başka maçlarda yemez orda yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nileppezdel said: Galatasaray iyi oynayamaz ki?? Hep kötü oynar zaten.. Dün gece derbide son 8 yıl izliyodum LİG TV'de, birçok maçta daha çok pozisyonumuz var, daha üstün oynamışız Fener az gelmiş öz gelmiş. Ya da Mondi hata yapmış. Zaten 3 maçta direk hatalı gol yemiş adam, başka maçlarda yemez orda yer :D Mondi'nin o yaptığını Hayrettin daha güzel yapıyordu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamınbiri said: benim lafım rahat kazandık diyenlere valla kim diyosa Allah belasını versin!:P Yarınki maç içinde kupa maçını baz alıyorum 11 kişi kalırsak kazanırız...hea bizimkiler kötü oynarsa gelir burda hepsine ana avrat düz giderim sizde görürsünüz yani. peki kupa maçının 2. ayağında siz 10 kişi kalana kadar üstünmü oynadınız?10 kişi kaldktan sonra pozsyon bulmaya başladınız zaten.fenerbahçenin 10 kişi kalması gs ın da konsantrasyonunu bozdu.futbol bu 2 takımında eşit şansı var yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bir maç daha vardı, Hakan Şükür'ün inanılmaz şekilde kafasına çarpan top gol olmuştu.. Maç sonrasu röportajlarda her Galatasaraylıdan beklenen cevabı verdi.. Bilerek attım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aynı maçta voleybol oynayan bi luciano da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 toggie said: aynı maçta voleybol oynayan bi luciano da vardı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tartışma yaratanın ağzına biber sürücem bu akşam yarın akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 beş sıfır yencez feneri holeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Xobalt said: adamınbiri said: benim lafım rahat kazandık diyenlere valla kim diyosa Allah belasını versin!:P Yarınki maç içinde kupa maçını baz alıyorum 11 kişi kalırsak kazanırız...hea bizimkiler kötü oynarsa gelir burda hepsine ana avrat düz giderim sizde görürsünüz yani. Galatasaray iyi oynayıp kazanırsa ne yaparsın ? :P Fener in rakibi asla iyi oynamaz, sadece fener gününde değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 fenerin avrupa'da yendiği maçlarında hiçbir rakibinin formda olmaması, kötü oynaması gibi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar