Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe

Xo

Öne çıkan mesajlar

Yazık yazık 6-0 lar Şl de hezimet olur cart curt ama kimse tutupda Fenerbahçe'nin oynadığı kötü topu takımın en iyisi(!)Maldonado'yu falan konuşmamış yazık ya.

Beyler ne 6 sı ya adamlar göz göre hak ederek nerde ise şampiyon oldur pazar gecesi ama siz hala saçma sapan konular açıp bunu gizlemeye çalışıyorunuz neden?

Futbolun güzelliği bu ben eğer Galatasaray'lı arkadaşımla yeni açıkda maç izleyip maç sonu dağılan taraftaralı tebrik edebiliyorsam ve Galatasaray'lı arkadaşlarım beni kızdırabiliyor işte futbol o zaman güzel ama siz hala bunun bilincinde değilsiz.

Bu ne ilk ne de son maç bu maçlar daha sezonlarca sürek ama sizin gibi taraftar modeli olup sürekli 6-0 ı cartu curtu ısıtıp önümüze koyduğunuz sürece biz ne futbol futfol olarak ne de maçları futbol güzelliğine doyup taraftar olarak izleyemeyiz yazık.

Helal olsun Galatasaray'a hak ederek bileğinin hakkı ile bizi yendikleri için Maldonado ve niceleri gibi(!)yüreklerini ortaya koyarak oynadıkları için.

Yazıklar olsun Kezman'a Alex'e saldıranlara ama konuşmaya gelince biz böle iyi taraftarız biz böleyiz diyenlere.

Galatasaray'ı ve taraftarlarını kutlarım.

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
neyse, bir kaç sayfa evvel tbrklr dedik, gene diyoruz, hem galatasaray'a hem camiasına hem de taraftarına Tebrikler !

Güzel bir galibiyet, güzel bir maç.. Sakin bir maç..

Gelelim eleştirilerimize..

Fenerbahçe tarafında, çok büyük hatalar yapıldı. Bunlardan en büyüğü sahaya çıkan onbirdir tabiki..

Gökhan Edu Lugano Vederson
Deivid aurelio selçuk Uğur boral
alex
kezman ( belki semih )

şeklinde başlaması lazımdı..

çok garip bi şekilde çıkardı zico takımını.. Deivid'i sağa aldı, kazım'ı koydu gokhanı kitledi, maldonado koydu aurelio'yu yordu.. Uğuru geride oynattı, açık verdi..

Bir taraftan kazanabileceği bir maçı zico armağan etti.

Galatasaray tarafından bakıldığında..

Galatasaray..

Borçlarının olması, futbolcu parası ödeyememesi vs.. bence o kadar övülecek helal be ne takım denecek özellikler değil.. Bence bu klüb için çok kötü bir durum. Sen ligde şampiyonluğa gideceksin, uefa kupası sahibisin felan filan.. 2 topçuna para veremiyorsun vs..

Bunları bir yana bırakalım..

Teknik direktörsüz galatasaray lafları dönüyor..

Bunların tamamı bir artıymış gibi yansıtılıyor.. Esasında tam bir skandal klübü GS..

Ama oyuncuların hakkını vermek lazım. Gs düşünüldüğünde aslanlar gibi oynadılar demeyi uygun görüyorum..

Son 2 hafta içerisinde Galatasaray kendini iyice topladı..

Şansları yüksek, şampiyon olabilirler.. Olurlarsa ne mutlu onlara..

Volkan Demirel çok büyük bir hata yaptı.. Sakatlığı söz konusuydu vs.. Gol goldür.. Volkan bi gün vezir bi gün rezil.. Olur böyle şeyler futbol bu.

Fenerbahçe'de acayip bir düşüş var, chelsea yenilgisi sonrası, ne oldu bu çocuklara, ne oldu bu hoca'ya bilmiyorum.. Ama umarım seneye şl'ye katılma başarısını gösterebilirler. Bu takımıma güvenmediğimden değil, zorlu bir lig olduğundan..

Fenerbahçe'de ciddi bir forvet ihtiyacı var, drogba gibi bişi lazım sanırım.. Çok beğendiğim bir topçu drogba tam Fb'nin ihtiyacı..

Sonuç olarak tekrar tebrik ediyorum, şanssız bir gol yedik ama olsun, o'nu yemesek belki başka yerdik, belki atardık bilinmez.. Başarılar GS.. Tebrikler Gs..

maçtan sonra girdim..

Sadece;

tbrklr

yazdım..

Daha sonra yukardaki mesajı yazdım..

Fenerbahçe taraftarının hakkını yeme..

Tebrik ettik biz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://video.fenerbahcemedya.com/video/Fenerbahce/TSL/W32-gsfb.asf
http://video.fenerbahcemedya.com/video/Fenerbahce/TSL/W32-gsfb2.asf

2 parça şeklinde Galatasaray - Fenerbahçe maçını indirebilirsiniz..

Linkler doğru, hata felan verirse tekrar tekrar deneyin yoğunluktan dolayı problem verebiliyor.. Ben de bu gece kendi serverlarıma yükler, gene linklerim,

Hade rastgele.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bu arada sabri niye bütün duran topları kullandı ? ehuhe resmen her duran topta rahatladım ben izlerken sabri kullanacak diye..

heralde onu izlemeye gelenlere bi şov olsun diye yapıldı. adamlar "ulan bu takımda duran topları bu adam kullanıyosa demek ki yetenekli" diye düşünüp harcanan topu "olur öylebazen" diye düşünmüşlerdir hehe.

1 milyon euro arttırır fiyatını belki:p
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:
uzun bir aradan sonra doyasıya "çaktık" diyebiliyorum..

çünkü; GS FB ile oynadığı üstüste 2. derbiyi de kazandı. rekor gibi bir şey olsa gerek genelde araya ya berbaberklik ya da yenilgi girerdi

GS herşeyini ortaya kouydu, FB ruhsuzdu. Bu konuda herkesin hem fikir olduğuynu görüyorum güzel :)

forumda takip ettiğim akdarıyla bazı sözde Fb taraftarları hazımsızlık çekiyorlar ama yanı şekilde sözde Gs taraftarları da işi abartıyorlar en nihayetinde kulaklarıdnan tavana çivileyeceğim o olacak.

ama şimdi daha büyük bir korkum var..

ULAN 2 MAÇ KALDI YA PUAN KAYBEDERSEK!!!

düşünsenizxe son maça kadar öndeyiz.. hep 3 puan farkı (olaki sivası yendik diyelim) ya o son maçta.. son dakikaya kadar 0-0 giden maç... 90+3 de gelen bir karambol golü.. ve Oftaş maçı 0-1 kazanıorsa.. bütün hazırlıklar elimizde patlamaz mı?

2 sene önceki şampiyonlukta hazırlık vs yoktu ama benim floryay gitmeme yetecek akdar sevindirmişti.. ama bu sene o kadar belirsiz ki.. FB haftaya olan maçta puan kaybetse daha bi rahatlarım da yok ben kendimi hiç lşampğiyon bir kulü,bün taraftarı gibi göremiyorum..

umarım şampiyon oluruz be..

neyse bugüne dönecek olursak;
"Ne çaktık be?"

20. sayfadan sonrasını okudum da en güzel mesaj bu olmuş =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...