Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel MMO FPS Oyunlar

Mirage

Öne çıkan mesajlar

haha mirage, abi sakın diyeyim. daha dur oyunu yükleyeli kaç gün oldu 2 mermide ölüyorum diyip oyun silinir mi?

harita konusuna gelince. öncelikle infantry haritalarda oyna, daha hızlı rütbe atlarsın. camp gibraltar ve fall of berlin en hızlı şekilde puan toplayabileceğin haritalar. assault ya da support oyna sağa sola paket salla, özellikle insanların pısıp kaldığı noktalara ki oyuna yeni başlamış birisi olarak senin en çok takıldığın yerlerdir bunlar :D CQ klanının timeless haritaları başlangıç için ideal. oyunu öğrenebileceğin kalitede oyuncular var.

ben pek vakit bulamıyorum oyunu oynamaya ama buddy listine ekle beni, nickin huun. ve sakın ama sakın hakkını vermeden, yani oyunu çözmeden bırakma. ha aklındakileri yapabilecek kadar oyunu çözer gene beğenmezsen ayrı.

ayrıca oyundan max keyif alabilmen için kazandığın unlock haklarını bi ona bi buna olarak dağıtma. önceliğini assault ya da supporta ver ki bence supporta ver, ve ileri seviye silahları açmaya bak. abilitylere puan harcama silah aç paso. suportla sentry gun'ı aldığın zaman oyunun tadı çıkmaya başlar. bi de squada gir mutlaka tek başına gezme.
Sosyal ağlarda paylaş

Saol tavsiyeler için. Infantry haritalarına giriyorum zaten. Öbür türlü yanımda makineler geziyor eziyor, dalga geçiyor falan. :p İlk sunucu listesine baktığımda "Camp only" yazılarını görünce baya söylenmiştim sunuculara. Sonradan çaktım o Camp'ın Camp Gibraltar olduğunu. En çok açılan harita o diye ona girmeye başladım ben de.

Anlamadığım bir şey, oyunda koşarken böyle tuhaf bir sallanma oluyor. Sanki laga girmişim gibi. Ama ping 25-30mms falan. Normal mi bu?

Sniper'la baya adam öldürdüm geçen. Sniper zoom'unu falan alayım diye ilk mayın aldım. Sonra da yanına şu genel el bombasından aldım. Sniper'a devam mı edeyim yoksa hazır baştayken yeni soldier yapıp assault yada support mu gideyim?

Ha bir de, araçları nası patlatıyoruz? Bombayla falan patlıyolar mı? Roket falan mı lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

valla sniper oynaması en zevkli class ama aynı zamanda adam öldürmesi ve haliyle puan toplaması en zor class. assault ve supportta adam ödürmeden bıraktığın paketlerle çok daha kısa sürede puan toplayabilirsin ama madem sniper başladın ve hoşuna gitti onla devam edebilirsin. sniper'ın c4'le karada giden tüm araçları patlatabilirsin. yola bırakabilir araçlar üstüne geldiğinde patlatabilir ya da araçların yanına sokulup c4'leri üzerlerine yapıştırabilirsin. jihad jeep olayının yasak olmadığı haritalarda jiplerin üzerine c4'leri boşaltabilir, araçların yanına kadar jipi sürüp yakınlarında jipten atlayıp jipi havaya uçurabilirsin.

koşma sırasında ufak bir efekt devreye giriyor, hızlı hızlı nefes alıp verdiğin için koşmayı bıraktıktan çok kısa süre sonra normale dönebiliyorsun ama o lag gibi görünmemesi lazım. ayarlarda default olarak ses hızlandırması software olarak geliyor, onu hardware'e çevirirsen performansta biraz artış elde edebilirsin.

bişe daha ekleyeyim madem. hq'da çeşitli madalyalar, ribbonlar vs falan var. hangisini nasıl alabileceğini açıklamalarından oku ve onları yapmaya çalış. işte bazısı için bir elde ölmeden 10 kişi öldürmen ya da iyileştirmen lazım gibi bir sürü antin kuntin görev var. o madalyaları alırsan ekstra puan alıyorsun ve rütbe atlaman kolaylaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Apache said:
war rock şu her ay üç tane oyun çıkartan firmanın oyunu değil mi?

kınayt onlaynı yapanların oyunu diye biliyorum, bf2nin çakması bence ama para vermek istemeyenler için oynanabilecek seviyede ilk başlarda bug mug çok vardı ama sanırım son zamanlarda düzelttiler. Beleş bir oyuna göre iyi durumda kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
War Rock arkadaşın dediği gibi BF 2 'nin direk çakması, KINAYT versiyonu öyle diyelim.

BF 2142 falan diye niye kasmışsınız ya. bence BF serisinin en saçma oyunu. BF 1942 2. dünya savaşını konu alıyodu. süper oyundu. zaman ilerledi grafikler eskidi, yeni şeyler geldi, BF 2 'yi çıkardılar modern savaş, yine süper güzel ama bi durun yeni bf'yi çıkarmadan önce bi zaman geçsin. direk bf 2'nin grafik motorunu süsleyip püsleyip sanki Mod'muş gibi yeni oyun diye piyasa sürdüler 2142'yi. hiç oynamadım açıkcası güzel olabilir ama BF 2'nin üstüne çoook bi yenilik kattığını sanmıyorum dediğim gibi BF 2: 2142 mod gibi bişey olsa gerek.

oyüzden ben derimki, BF 2 'yi alın, zaten çok ucuzladı ben aldığımda 75 liraydı, şu anda 20 lira. oyun inanılmaz zevkli 64 kişilik full dolu lagsız sunucular sürüyle var. yükleyip oynucam yine deliler gibi ama PC kaldırmıyor fazla detayları kısıp 20 25 fps'leerde oynamakta artık çok canımı sıkıyor upgradeye kadar tozlu raflara kaldırdım. ama bi upgrade ediyim, suyunu çıkarıcam bf2'nin

Sonuç: BF 2 derim başka bişey demem. bide ek olarak henüz kurmadım ama Forgotten Hope 2 diye bir modu var BF 2 'nin. bf2 grafik motoruyla bf1942. onuda denemek lazım çok iyi diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

neocron vardı, tam mmofps değil ama birinci şahıs kamerasından oynanıyordu diye hatırlıyorum.

dendiği gibi huxley çıkacaktı da ne oldu bilmiyorum.

ha bir de face of mankind diye bir oyun vardı, çok kısa da olsa oynamıştım beğenir gibi olmuştum ama onu da kapayıp yeni bir oyuna başlamış adamlar.

planetside... öyle bir oyun yokmuş gibi davran :p

başka da aklıma gelmiyor benim, 64 kişilik "büyük" multi fpsler oynayarak oyalanmaktan başka pek bir çözümün yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bizzat oynadığım süre 1 ayı geçmemişti ve çok da rezil değildi o sıralarda ama release tarihinden önce miydi yoksa çıktıktan tam sonrası mıydı öyle bir şey, yıllar öncesi yani.

geçen yaz benim de canım çekmişti hadi bakayım ne alemde diye, önüne gelen haxxor yapıyormuş oyunun counterdan tek farkı 3 takım olması cart curt + soe ibaresini görünce biraz daha inceledim de, ölmekte olan oyunlardan biri haline geldiği kanısına vardım.

yine de kesin konuşmam hatalı tabii ki, oynayan varsa halen göz atılabilir.

trialı da var sanırım da, soe installer hedesi olan hiçbir oyuna bulaşmam :p

kfg said:
ya boyle sırayla oyunlara girdigin falan gibi degil de, diger oynadıgımız mmo'lara benzeyen, boyle tek bir buyuk dunyası olan bir mmofps yok mu ?

işte maalesef yok. planetside var bir tek çalışan, ek olarak face of mankind vardı onu da kapamışlar ekonomik sıkıntı yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...