wEll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sahilde yürümek,caddede yürümek(istanbuldaysan),biraz paran varsa güzel bi çay bahçesine gidip çay içip tavla oynamak,ev boşsa...neyse,bi arkadaş topluluğu ile değişik aktiviteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Piknik diycem, mağzeme için para gerek. Yürüşüy diycem, yürü yürü nereye kadar. Denize git diycem, Şemsiye falan para gerekli. Aklıma tek birşey geliyor, o da burda söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sevişmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Tüketim manyağı değilseniz gidin sahile bi banka oturun, hava da güzel. Birbirinize sarılıp denizi izleyin, geleceği umut edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yav kazanıyor +600 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 evet, temiz hava iktidarı arttırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sevdiceğine de sorabilirsinki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sahil abi direk yada bole guzel kocaman orman gibi parklar var ya besiktastaki yildiz parki gibi o tur yerler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bizim okul çimleri imdada koşuyor o konuda, pek klişe değil, ortam şen, güzel. Hoş baya yani. BOUN'a yakınsan tavsiye ederim ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Phyx said: sevdiceğine de sorabilirsinki bunu ilişki gerginliği söz konusudur belki de. ayrıca ki ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sahil demis arkadaslar dogru demisler. sevismek demisler yannis demisler cocukcagiz guzel havada yapicak aktivite istiyo siz sevis demissiniz cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 acik havada sevissinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 uzuneşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben parasız güzel hava nasıl oluyor onu anlamadım kelepir az bulutlu hava varsa alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 parasız, güzel havada.. tdk ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 parasiz bi bok olmaz. kiz = para paran yoksa, o kizi parasi olan tavlar. Takriben 18. yy dan beri boyle. Yok diyosan ben burjuva kar$iti kiz bulucam, ki o da dünyanin en buyuk yalanidir, sakalli biyikli bi$eylere denk geleceksin. Bakim = para. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 parasiz anca yurursun ondada yurucek yere kadar nasil gitcen bilemiyoru minubusle mi gitcen sahile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 "Parasız" konusunu daha açman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ayrılabilirisiniz en kolayı en bedavası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 akabinde de öpüşüp barışın ekşın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Sly-One said: ben parasız güzel hava nasıl oluyor onu anlamadım kelepir az bulutlu hava varsa alayım Espri FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ya buradakiler zaten bu işlerden anlasalar burada takılmazlar. Gider sevgilileri ile eğlenirler. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Cooldragon u dinleme kendiyle çelişiyor edit: bu arada super asist yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar