4Ever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bence sen gencler macını izlemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 gençler maçının özetini izleyebildim. istanbuldaki maçlarında tribündeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 geçen sezonki sempatisini bende bu sene uyandıramadı. temel sebebi bülent uygun'un iyice çenesinin düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sivassporlu kardeşim, Sivas'ı hor görmek değil amacım; benim meramım başka. Sivas, bu ligin en zevkli veya en iyi futbolunu oynasın o zaman şampiyon olsun başımın üstüne. Ben yine de desteklemem sonuçta ben Sivas taraftarı değilim ama o zaman helal olsun derim. Trabzon boşuna karadeniz fırtınası diye ünlenmedi; çatır çatır top oynadılar. Sivas'ın benim gözümde zaman zaman ortaya çıkan dişli Anadolu takımlarından bir farkı yoktur. Evet dediğin gibi büyük takımlarla maçları dışında Sivas'ı izleyemiyorum ancak özetleri takip ediyorum. Benim gözümde Sivas'ın oyunu mesela Trabzon'dan daha üstün ama o Trabzondaki şampiyonluk çoşkusunu algılayamıyorum. Bilmem belki Sivas'a yolum düşse fikirlerim değişir. Ama tekrar soruyorum takımın hocası şampiyonluğa biraz bile inansa takımın yıldızını devre ararsı pazarlar mı? Ha dersen ki Mehmet Yıldız o kadar önemli değil biz onsuz da şampiyon oluruz orasını bilemem. Sivas'da mı oturuyorsun yoksa gurbette misin bilmiyorum ama burada Sivas'ın şampiyonluk şansını değerlendirsen, Sivas taraftarının şampiyonluğa inancını anlatsan bize fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sivasspor gecen sene 2. donem 3 buyuklerin ucune de ezilerek yenildi, once pasalar gibi top oynasin sonra zaten sampiyon olurlar..suanda sampiyonlugunu istemeyenler arasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Anlatayım madem öncelikle Mehmet Yıldız düşündüğünüz kadar iyi bir forvet oyuncusu değil iyi oyuncu tabiki ama öyle 5-6M euro edicek kadar değil Bülent Uygun biliyor ki o paraya 3 belki 4 tane Mehmet Yıldız kalitesinde oyuncu alabilir. Eğer çok paranız yoksa takıma bir tane yıldız 4-5 tane kötü oyuncu alacağınıza 6 tane iyi oyuncu almaya çalışırsınız. Mehmet Yıldız parladı ve evet 2 sezondur satmaya çalışıyor ve bende diyorum keşke satabilseler çünkü kritik bir oyuncu değil. Balili kritik mesela Musa kritik eğer yerini dolduramazsanız bu oyuncuların eksikliği Sivas'ta anında hissedilir. Trabzon fırtına gibi esti bir dönem haklısınız ve Sivasspor öyle önde basan bir hücum futbolu oynamıyor ama kontrollü oynuyor iyi atağa çıkıyor gerektiğinde bastırıyor ve kazanmak için oynuyor. Burada menejerlikten teknik direktörlüğe geçmesine de laf edilmiş açık konuşayım hali ve tavırları hoşuma gidiyor diyemem ama çok iyi yaptığı işler var menejerlik yaptığı dönemden kaynaklı oyuncuları yakından tanıyor nerde kim var kim gelecek vaat ediyor bunları iyi takip etmiş vaktinde ve bunu da sivasspor yararına kullanıyor.Kimsenin tanımadığı bilmediği bir çocuğu alıp koyuyor takıma ve Rıdvan çıkıp diyor ki Fatih hoca gör bu çocuğu milli takımlık oynuyor. Ben Galatasaray taraftarıyım ama sivasspor maçında sivası desteklicem bu aslen sivaslı olduğumdan değil bir anadolu takımının bu ligde bişeyler yapmasını istiyorum. Ben bıktım artık her sene ya Galatasaray'ın ya Fenerbahçe'nin şampiyon olmasından çıksın kayseri şampiyon olsun Sivas şampiyon olsun İzmir gibi bir şehirden birinci ligde bir takım olsun tepeye oynasınlar anca ozaman düzelir bu ligin kalitesi ozaman düzelir bu hakemler. Çünkü şuan güçlüler ve zayıflar var ve bir şekilde etkiliyorlar hiç bir şey yapmasalar yine de Galatasaray,Fenerbahçe aleyhine düdük çalmaktan korkar oldular yada aleyhinde çalıp kahraman olmak istiyorlar bunların ikisi de güzel şeyler değil. Sivas olamaz şampiyon Kayseri olur derlerse de olsun derim mesela ama ben bir anadolu takımını şampiyon görmek istiyorum.Aslen Sivas'lıyım ve tabiki Sivas'ı tepede görmek bana daha büyük bi mutluluk verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 deathl0rd said: Anlatayım madem öncelikle Mehmet Yıldız düşündüğünüz kadar iyi bir forvet oyuncusu değil iyi oyuncu tabiki ama öyle 5-6M euro edicek kadar değil Bülent Uygun biliyor ki o paraya 3 belki 4 tane Mehmet Yıldız kalitesinde oyuncu alabilir. Eğer çok paranız yoksa takıma bir tane yıldız 4-5 tane kötü oyuncu alacağınıza 6 tane iyi oyuncu almaya çalışırsınız. Mehmet Yıldız parladı ve evet 2 sezondur satmaya çalışıyor ve bende diyorum keşke satabilseler çünkü kritik bir oyuncu değil. Balili kritik mesela Musa kritik eğer yerini dolduramazsanız bu oyuncuların eksikliği Sivas'ta anında hissedilir. Trabzon fırtına gibi esti bir dönem haklısınız ve Sivasspor öyle önde basan bir hücum futbolu oynamıyor ama kontrollü oynuyor iyi atağa çıkıyor gerektiğinde bastırıyor ve kazanmak için oynuyor. Burada menejerlikten teknik direktörlüğe geçmesine de laf edilmiş açık konuşayım hali ve tavırları hoşuma gidiyor diyemem ama çok iyi yaptığı işler var menejerlik yaptığı dönemden kaynaklı oyuncuları yakından tanıyor nerde kim var kim gelecek vaat ediyor bunları iyi takip etmiş vaktinde ve bunu da sivasspor yararına kullanıyor.Kimsenin tanımadığı bilmediği bir çocuğu alıp koyuyor takıma ve Rıdvan çıkıp diyor ki Fatih hoca gör bu çocuğu milli takımlık oynuyor. Ben Galatasaray taraftarıyım ama sivasspor maçında sivası desteklicem bu aslen sivaslı olduğumdan değil bir anadolu takımının bu ligde bişeyler yapmasını istiyorum. Ben bıktım artık her sene ya Galatasaray'ın ya Fenerbahçe'nin şampiyon olmasından çıksın kayseri şampiyon olsun Sivas şampiyon olsun İzmir gibi bir şehirden birinci ligde bir takım olsun tepeye oynasınlar anca ozaman düzelir bu ligin kalitesi ozaman düzelir bu hakemler. Çünkü şuan güçlüler ve zayıflar var ve bir şekilde etkiliyorlar hiç bir şey yapmasalar yine de Galatasaray,Fenerbahçe aleyhine düdük çalmaktan korkar oldular yada aleyhinde çalıp kahraman olmak istiyorlar bunların ikisi de güzel şeyler değil. Sivas olamaz şampiyon Kayseri olur derlerse de olsun derim mesela ama ben bir anadolu takımını şampiyon görmek istiyorum.Aslen Sivas'lıyım ve tabiki Sivas'ı tepede görmek bana daha büyük bi mutluluk verir. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sivas ezilerek oynadı demiş arkadaş 3 büyüklere ? ne var yani gs de fenere ezile ezile şampiyon olmadımı ? anadolu takımlarını yenip şampiyon olsun ne farkeder ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 @hozceri Aslen sivaslı olduğumdan değil bir anadolu takımını şampiyon görmek istediğimden destekliyorum dedim. Ve sivaslı olduğum için de ordaki takımın sivasspor olması beni ayrıca mutlu eder demek istedim sanırım yeterince açık olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 catlikethiief said: ne var yani gs de fenere ezile ezile şampiyon olmadımı ? yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sivas şehrini sevmem.ordaki insanları nasıl bilmiyorum ama istanbulda yaşayan ne kadar sivaslıya denk geldiysem sevemedim.o yuzden desteklemiyorum.sivas kümeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 DoruK said: catlikethiief said: ne var yani gs de fenere ezile ezile şampiyon olmadımı ? yoo. ? fenern denizlide şampynlugu kaybettigi sene ?? cvp pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 verdim işte cevabı; yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 fenere ezile ezile ne demek anlamadim ben, sezonda iki mac yapiyo takimlar, ikisinde de yenilip sampiyon mu oldu GS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Fenere 2 kere yenilince,otomatikman şampiyonluk handikapı çıksın -3 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 iki kere yenilince zaten -6 puan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 -9 olsun,koymaz yaw vegas line Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Red said: sivas şehrini sevmem.ordaki insanları nasıl bilmiyorum ama istanbulda yaşayan ne kadar sivaslıya denk geldiysem sevemedim.o yuzden desteklemiyorum.sivas kümeye Tanışalım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bir fb li olarak istemiyorum. zaten olamazlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 DoruK said: catlikethiief said: ne var yani gs de fenere ezile ezile şampiyon olmadımı ? yoo. nası yoo 2005-2006 da samiyende 1-0 kadıköyde 4-0 yendik kupada da eledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 oo ezmişsiniz üzgünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ben beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. 18 yaşındayım 1 tane şampiyonluk kutladım(5 yaşımdan öncekileri kutlayamadım maalesef). siz neden bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 anadolu kulüplerinin hepsi sivasspora bilerek kaybediyor bu bir gerçek sivassporun maçlarını izlerseniz ne kadar basit goler atıyorlar görürsünüz ne kadar basit maçlar kazanıyorlar görürsünüz . bunun amacı istanbul takımalrına karşı birleşip 1 şampiyon çıkartmak olarak değerlendirebilrisniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 beşiktaş taraftarı olarak işiniz gücünüz komplo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 PZero said: anadolu kulüplerinin hepsi sivasspora bilerek kaybediyor bu bir gerçek sivassporun maçlarını izlerseniz ne kadar basit goler atıyorlar görürsünüz ne kadar basit maçlar kazanıyorlar görürsünüz . bunun amacı istanbul takımalrına karşı birleşip 1 şampiyon çıkartmak olarak değerlendirebilrisniz . ya yok artık. yani cidden yok artık. O maçların her biri para bunu biliyorsunuz değil mi? Her bir puan parayken ve anadolu klüpleri o paraya bu kadar muhtaçken bu kadar aptalca şeyleri nerenizden uyduruyorsunuz anlamak mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar