Xo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 gs olamazsa sivas olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 gs olamıyacak ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 adamınbiri said: gs olamıyacak ki zaten :D haftaya bu saatlerde fbli pati ahalisi neler yazacak merak ediyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bizim hakkımızdı yazacaklar.sen hiç fblinin altta kaldını gördün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Xo said: adamınbiri said: gs olamıyacak ki zaten :D haftaya bu saatlerde fbli pati ahalisi neler yazacak merak ediyorum X( bende cok merak ediyorum siz ne yazcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Xo said: adamınbiri said: gs olamıyacak ki zaten :D haftaya bu saatlerde fbli pati ahalisi neler yazacak merak ediyorum X( AHEOUHAEOAUEH NASI YENDIK LAN veya gecmis olsun galatasaraya sampiyon fenerbahce veya bunun gibi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 istanbul belediye de yattı zaten di mi :D kerim zengin'i ayarladık, attı kendi kalesine :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fenerbahçeli arkadaşlardan maç gününe kadar maç hakkında konuşmamasını rica etsem lütfen gerek yok daha sonra bi kaç kısa cümle ile anlatırız olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ovchinnikov said: Xo said: adamınbiri said: gs olamıyacak ki zaten :D haftaya bu saatlerde fbli pati ahalisi neler yazacak merak ediyorum X( bende cok merak ediyorum siz ne yazcaksınız geçmiş olsun yazarız ne yazıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 *Türkiye Kupası çeyrek final eşlesmesi üzerine FB'li patilerin maç iddialarını hatırlar* ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 adamınbiri said: fenerbahçeli arkadaşlardan maç gününe kadar maç hakkında konuşmamasını rica etsem lütfen gerek yok daha sonra bi kaç kısa cümle ile anlatırız olayları. lütfen kimse maç hakkında konuşmasın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tamamdır bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 DynamicK said: tabi 2. gs 3. bjk 4. fb olması kaydı ile :) hangi gün gördüğün rüya bu, cumartesi mi cuma mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bLackcha0s said: şampiyon olamaz sivas ama şampiyonlar ligine gitme şansı gsden fazla. Ama ilk turu geçebilir mi o ayrı iki ay önceki başlıklara baksak bjk şampiyon gs 4. falandı şimdi sivas ikinci.bariz avunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ya sivas topici hala gs-fb kavgası adam sivas diyo ordan fb olmasın sivas olsn yazmışsınız bu kadar mı aşağılık kompleksi yaptı fb insanlarda ya? yazma kardeşim bişey yada adam gibi bişey yazın yazık ya 0-6 yaş km daa uzaa işer muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bu topicte fenerbahçe ve gs maçından bahsedilirse bi daha bahsedeni bi hafta banlıyorum. uyarmadı demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 burası nolmuş böyle en ufak atışmada mesajlar siliniyor adamlar uçuyor topikler kitleniyor ne konuşucaz burda kolektif futbol mu bloklar arası paslaşma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 sivasspor adı altında fenerbahçe galatasaray maçı tartışmak mantıklı mı geldi sana? özür dilerim bana pek mantıklı gelmiyor sivas'ın başarısı-başarısızlığı tartışılan bi topic içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 rahat olun şampiyon fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 hayır bir iki konuda daha gördüm ufacık tartışmalar hemen engellenir olmuş misal demin mesajların silindiği kitlenen konu.. bu kadar katı bir yönetim anlayışı çok gerekli mi acaba? yani biz burada blog yayını yapmıyoruz veya ekşisözlük gibi insanların girip okuması için de yazmıyoruz sonuçta maksat muhabbet değil mi, çok mu önemli konu bütünlüğü, göze hitap etmesi? hoş insanlar tartışmak için konu açınca da kitleniyor ondan başka konulara sarkıyor bunlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 doruk haksızlık ediyorsunuz ha. şurada moderatörlük yapan kimsede en ufak katılık görmediniz şu güne kadar bence. paticik forumlarının birazcık daha düzenli kalması önemli. futbol bölümünü ahır gibi kullanmanın gereği yok. her zaman insan gibi tartışabilmeyi biliyoruz ama nedense uygulamada sorun yaşıyoruz. dikkatli olunmasını istiyorum sadece. hiç bir konuyu durduk yere kilitlemiyoruz. bazı konuların nereye varacağını kestirmek zor olmadığından erken kilitlemek daha mantıklı diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bence sivas şampiyon olmasın hatta samsunspor 1. lige çıkmasın hatta ve hatta antalyaspor da çıkmasın zira yeni memleketin sayılır. ayrıca bütün ankara takımlarıda küme düşsün , orada evin gibi. huun , ben gıcık oluyorum sana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 antalya ile işim olmaz, zaten bu sene çıkıyorlar süperlige. samsun olarak bu sene pek iyi top oynamadık ama bi Sercan Temizyürek var, bak o çocuk çok kral topçu olacak. süper ligte zaten artık gözümüz yok, bu sene küme düşmemeyi garantiledik 3 maç kala; Allah bereket versin. seneye ilk 5 garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Galatasaray şampiyon olamayacak ise Sivas olsun tabi. Fenerbahçeli arkadaşlar da biz olamazsak Sivas olsun derler. gayer doğal. ama 3 büyüklerin bir Anadolu kulübüne izin vereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sivas yavaş olsun. forza akrep(antalya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar