Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivasspor'u Şampiyon Görmek İsteyenler...

huun

Öne çıkan mesajlar

hayır bir iki konuda daha gördüm ufacık tartışmalar hemen engellenir olmuş misal demin mesajların silindiği kitlenen konu.. bu kadar katı bir yönetim anlayışı çok gerekli mi acaba?

yani biz burada blog yayını yapmıyoruz veya ekşisözlük gibi insanların girip okuması için de yazmıyoruz sonuçta maksat muhabbet değil mi, çok mu önemli konu bütünlüğü, göze hitap etmesi? hoş insanlar tartışmak için konu açınca da kitleniyor ondan başka konulara sarkıyor bunlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

doruk haksızlık ediyorsunuz ha. şurada moderatörlük yapan kimsede en ufak katılık görmediniz şu güne kadar bence. paticik forumlarının birazcık daha düzenli kalması önemli. futbol bölümünü ahır gibi kullanmanın gereği yok. her zaman insan gibi tartışabilmeyi biliyoruz ama nedense uygulamada sorun yaşıyoruz. dikkatli olunmasını istiyorum sadece. hiç bir konuyu durduk yere kilitlemiyoruz. bazı konuların nereye varacağını kestirmek zor olmadığından erken kilitlemek daha mantıklı diye düşünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

antalya ile işim olmaz, zaten bu sene çıkıyorlar süperlige. samsun olarak bu sene pek iyi top oynamadık ama bi Sercan Temizyürek var, bak o çocuk çok kral topçu olacak. süper ligte zaten artık gözümüz yok, bu sene küme düşmemeyi garantiledik 3 maç kala; Allah bereket versin. seneye ilk 5 garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...