Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 2 kişi 35 liramı orası neresı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Czentovic said: 2 kişi 35 liramı orası neresı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mortis said: ya mamutu raymond mı seslendirio =) fede said: ali poyrazoğlu seslendiriyo :) Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dory said: sinemaya gittim bugun dublajli izlemeyi reddettim dondum inaniyorum ki basaricam. Çok büyük hata yapmışsın, dublajlı hali orjinalinden daha güzel, Ice Age serisi için baştan sona öyledir. Normalde her filmi orjinal izlemerim, ama Ice Age (ve Shrek) istisnadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Czentovic said: 2 kişi 35 liramı orası neresı :s Nautilus Cinebonus 15 tl tek kişi 2,5 tl gözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sorma sorma.. o fiyatlar bitiriyo adamı.. katliam gibi.. bence biletlerin 8 lira falan olması lazım, öğrenci 6 lira... ciddiyim! sürümden kazansınlar, ülke gençliği daha bi kültürlü olsun sinemaya gitsin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 antalya migros cinebonus'ta 10 liraya 3d izledim ben. film ise çok hoşuma gitmedi sıkıldım bu sefer, diğerlerinde hiç sıkılmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 afm carrefour maltepe'de 12 lira bilet + 2 lira gözlük kullanım bedeliyle 14 liraya izledim dün. 3d'nin etkisini çok hissetmedim bir kaç sahne hariç ama film çok iyiydi acayip eğlendim, yavru dinolar süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 piskopat gelincik favorim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BiTcH_oFBaT said: Czentovic said: 2 kişi 35 liramı orası neresı :s Nautilus Cinebonus 15 tl tek kişi 2,5 tl gözlük bı kere o parayı versem bı daha sınemaya gitmem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hahaha... ben aldıım 100 korsana karşılık 1 sinema seansı kampanyası başlattım bu aralar. bilet fiyatalrı böle olunca başka napılırki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ckm güzel ancak 4.salon küçüktü yav aile salonu gibim (: bilet de ucuz kaliteye göre bence 10TL salı perş halk günü :P 2TL de gözlük 12 verdik film güzel yeni karakter yönetir (: yazii fln aynı bizim yaşam tarzımız sallii paso :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 capitol'de gittim. 3d değilmiş. bilmiyodum böyle. küfür ettim. bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sonunda bugün arkadaşımla gittik. çok güzeldi,çok beğendim oley ^^ ayrıca gözlükleri vermedik para aldılar diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 zaten o yüzden para alıyolar. vermeme ihtimali olduğu için. bişey kaybettiremedin heriflere. nioahahaeehe o deil de önümüzdeki haftasonu bunu izlemek lazım ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 banane yea. herkes verdi gözlükleri biz vermedik sdfs nese kendimi kandırayım. ama çok şekerdi ya valla böle suratım güle güle çıktm salondan bi mutlu oldum falan ^^ tepede gittim. DİNO ANA. HANIM HANIM. BİR DE ÇOK KULLANDIĞIM Bİ KELİME OLDUĞU İÇİN TIRSAKTA FENA KAHKAHA ATTIM SDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o değil gözlükleri lootladık bizde, bir dahaya gözlük istemicem eldekini kullanıcam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yuhahah hırsıza bak :D bizim eve gelme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bugun gittik, superdi. 3d olayini ilk defa seyrettim gercekten imba bi olay. gozlukleri geri vermek ne lan? yok artik. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar