Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bence de, iki reklam da vasat. Ayrıca taklit olmaları da hiç hoş kaçmamış koskoca vestel adına. Türkiyede taklit olmayan, orjinal reklamlar zaten çok nadir çıkıyor. Birçok örneği vardır belki ama yaratıcı, komik, mükemmel reklam diyince benim aklıma hep ixir reklamı gelir. Daha türkiyede internet yeni yeni yayılmaya başlıyorken sokaktaki kokoreççiyle kestanecinin yaptıkları muhabbet, o replikler falan.. Bir de banu alkanlısı vardı, o ara herkes taklit eder birbirine anlatırdı vesaire.. :D Burdan reklamcılara sesleniyorum, orjinal reklam istiyoruz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 vodafone'unki de mesela orjinal degil aslinda, ingilterede fransada falan da ayni reklami yapiyorlar, ama onlar yapabilir, herifler vodafone cunku... ama vestel yapmamali, televizyonu duz tanitsa daha etkili olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Son zamanlarda en çok Axess reklamlarını sevmiştim,bayağı iyiydi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Axess reklamları da o gıcık sesli hatun yüzünden çok itici geliyordu bana. Bilmem siz ne dersiniz. Çok gayrıciddi, ne bileyim yeni maximum reklamları gibiydi. 10 saniyeye aksiyon filmi sıkıştırmaya ne gerek var. Reklam dediğin kısa öz olacak. "Var mı nazzoooo gibissiiiiiğğ" Bak aklımda kalmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 valla reklam tartışmaya başladıysak içimi dökmek istiyorum, Bu Posta reklamı ne kadar beyinsizcedir ya ? Hangi kafası güzel zeka özürlüyü çektiyse her çıktığında kanal değiştirmeme sebep oluyor.Posta zaten okumuyordum,bir daha da okumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 televizyona kafa atasım geliyor onu gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 begenemedim ben ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dayanıklı tüketim malları üreten firmaların reklamları arasında profilo'nunkileri tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Profilo'lar gerçek efsanedir ya,hatta onların da konusunu ben açmıştım :) konumu bulamadım,şöyle verelim :) http://www.youtube.com/watch?v=OB58V8hMD-o&eurl=http://forum.paticik.com/read.php?5,1935302,1935303 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahah işte budur olay (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 haha profilo reklamları iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Ayrıca ben yanlış anladım galiba,dayanıklı ev aletlerinin yeni reklamlarından bahsediyorsan onlarda süperdi.Hani karısı yemek kursuna falan gidiyor,adam sürekli kendi kendine konuşuyor.Biri bulursa atsın onu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ehh konu reklamlara döndüyse, bende bir iki şey sunayım. Keşke ülkemizde de sessiz reklamlara ilgi duyulsa diyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Profilo reklamları gerçekten enfes, hem küçük ev aletleri konusunda, hem de bu daha büyük beyaz eyşyalarla ilgili yaptıkları reklamlarda gerçekten çok keyifli, yeniden izlenebilirliği çok yüksek reklamlar yarattılar. Beyaz eşya sektöründe çıkmış en başarılı reklamlar olduğunu söyleyebilirim hatta. Ayrıca son eklenen iki araba reklamı da çok güzel. Audi'nin ki yazılı basın reklamı olarakta kullanılıyordu. BMW'nin espirisi de çok keyifli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 murat serezli'li profilo reklamları enfes ya. "Ne bayat ice tea reklamı bu ya" derken ters köşeye yatırıyor, bir de seyirciyi azarlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Oh Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 profilolar 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Murat Serezli'nin o dolaptan çıkma sahnesi yok mu,bir numaralı reklam sahnemdir o benim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OB58V8hMD-o Bütün çıkışları süpermiş harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben de hiç beğenmiyorum aksine.. küfretmiştim ilk izledikten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Rikkie said: http://www.youtube.com/watch?v=OB58V8hMD-o Bütün çıkışları süpermiş harbiden :D abi bu çok kralmış.. ne zaman yayınlandı bu reklamlar hiç şahit olmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 çok iyiymiş ya profilo reklamı. ben de hatırlamıorm pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bende denk gelememiştim en güzeli saç kurutma makinesi olmuş. "Sinuzit olmayın!" :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ya yok, o OH MIS diyisi herseyden iyi ya, bu kadar guzel soylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben hatırlıyorum sanki güzellik kremi midir ne o olanından görmüştüm tv de başka da görmedim. süper reklamlar ama hemen gidip profilo çay makinesi alıcam ne işe yarıcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar