Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Vestel Reklamları

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bence de, iki reklam da vasat. Ayrıca taklit olmaları da hiç hoş kaçmamış koskoca vestel adına.

Türkiyede taklit olmayan, orjinal reklamlar zaten çok nadir çıkıyor. Birçok örneği vardır belki ama yaratıcı, komik, mükemmel reklam diyince benim aklıma hep ixir reklamı gelir. Daha türkiyede internet yeni yeni yayılmaya başlıyorken sokaktaki kokoreççiyle kestanecinin yaptıkları muhabbet, o replikler falan.. Bir de banu alkanlısı vardı, o ara herkes taklit eder birbirine anlatırdı vesaire.. :D

Burdan reklamcılara sesleniyorum, orjinal reklam istiyoruz. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Axess reklamları da o gıcık sesli hatun yüzünden çok itici geliyordu bana. Bilmem siz ne dersiniz. Çok gayrıciddi, ne bileyim yeni maximum reklamları gibiydi. 10 saniyeye aksiyon filmi sıkıştırmaya ne gerek var.

Reklam dediğin kısa öz olacak.

"Var mı nazzoooo gibissiiiiiğğ" Bak aklımda kalmış. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Profilo reklamları gerçekten enfes, hem küçük ev aletleri konusunda, hem de bu daha büyük beyaz eyşyalarla ilgili yaptıkları reklamlarda gerçekten çok keyifli, yeniden izlenebilirliği çok yüksek reklamlar yarattılar. Beyaz eşya sektöründe çıkmış en başarılı reklamlar olduğunu söyleyebilirim hatta.

Ayrıca son eklenen iki araba reklamı da çok güzel. Audi'nin ki yazılı basın reklamı olarakta kullanılıyordu. BMW'nin espirisi de çok keyifli olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...