Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=azpMqUJ5sKk Özellikle bu reklamı acaip sevdim,uzun zamandır bir reklama ilk defa güldüm :) yapanların elini öpecem gidip. http://www.youtube.com/watch?v=CCrYoaXXFg0 bu da diğeriymiş,pek sevmedim bunu ama idare eder :) Özellikle kurşun dökme geyiği çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Bence ilkinin espiri son derece iğrenç ve hiç komik değil... 2. si kahkaha atarak gülünecek olan bence =) benim mizahıma daha çok hitap ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 müslüm gürses oyadıgı için biraz komik işte reklam olarak komık gelmedi zaten uzun zamandır güzel adam gibi güldüren reklam yok ya bu canımı sıkıyo eet bunu tartışalım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 en sondaki v yapıp gögüsüne koyması komikmiş müslüm gürsesin gerisi hafif tebessüm ettirio sade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ben beğenmedim 2 reklamıda! İnce kelime esprileri dışında bir özelliği olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Benim hiç hoşuma gitmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 müslüm idare eder, diğerini salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yok ya,kurşun dökme esprisi iğrenç bence de ama çok güldürdü beni,hehe espri anlayışı diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 reklam maalesef konsept olarak volkswagenin 2 sene onceki reklamlarinin kotu bir kopyasi... unpimp my ride serisi vardi bir zamanlar direkt onun gibi. Yakistiramadim... ozellikle eliyle v falan yapmasi anca Stomaire'e yakisacak bir hareket. buyrun: bence konsept cok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 meme var yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahaha VWreklamlarını hiç izlememiştim,bayağı iyiymiş ya özellikle sonuncu sadf o zaman ilk mesajdaki orjinal yazısını editleyip sileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dark ne yaptın ya hayatımda gördüğüm en vasat reklamlardan hiç mi kaliteli reklam izlemediniz ? :) gerçi reklamın iyisi kötüsü olmaz ama.. edit: aklıma gelmişken sorayım elini o şekilde yapmak yabancılar içersinde "fuck you" anlamına gelmiyor mu ben mi yanlış biliyorum ? [gereksiz bilgi] orta parmak: fuck off nah: zaten böyle bi hareket yok onlarda. [/gereksiz bilgi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya reklamlar cok kotu degil, gulumsedigim anlar oldu ama konsept o kadar taklit ki resmen antipatik yaklastim olaya eheh. @kingpin: Ingilizler benzer bir hareketi "up yours" demek icin kullaniyor ama sabit degil V nin boyle nah cekiyormusuz gibi yukari assaga hareket etmesi lazim. :P ayni sey degil yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya ne bileyim böyle bir an güzel geldi sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya bırak, şu reklamı beğendin ya vizyon bölümü modluğunun elinden alınmasını talep ediyorum. dffgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 oha direk aynı reklamı taklit etmişler lan. gerçi Vestel'in de pek dişe dokunur şeyler ürettiğini söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Azmodai said: reklam maalesef konsept olarak volkswagenin 2 sene onceki reklamlarinin kotu bir kopyasi... unpimp my ride serisi vardi bir zamanlar direkt onun gibi. aa evet, doğru ben de izlemiştim bunları. hakkaten birebir neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Peter Stormare li vw reklamı 10 numaraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 drap it like its hat jaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 özellikle 3. VW reklamı efsane sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hakkaten çok vasat olmuş vestel inkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bundan birkaç gün önce de Aletinizin nesi var temalı 2 3 saniyelik reklamlar yayınladılar, merak uyandırmak için. Prezervatif reklamı falan mı geliyo dedim içimden. (olmadı biliorm) Türkiye de reklamlarda gereksiz yere belaltı vurulması çok itici ve antipatik bence. Hadi espri gitse oraya tamam da, sırf böle olsun diye ALETİNİZİN NESİ VAR diyorlar. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 OH SNAP! geberdim yaaa mukemmel cidden :D "say whot" "whut?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hemşireler dava açacakmış Vestel'e (Yeni Şafak ve Zaman'da aynı gün çıktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar