Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ulan havada güzel kordonluk falan böyle gibi geliyor evin penceresinden ama ben yine pc başına gömülmüş televizyonda tombul albert izle.. hayat bumu bee hafta sonu böylemi geçmeli çıh çıh sıkıldım ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 benim pazartesi salı çarşamba perşembe ve cuma sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 aynen ya acayip, ehliyet sınavı vardı ona girdim, sonra tıs gibi oturdum kaldım, koca gün, güzelim güneş eridi gitti, napcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 cumartesi cumartesi evde durulur mu lae?1? ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 oturulurmu diyene bak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 konu guzel baslamis da garbage muhabbetine sarıcak gibi, ondan bastan uyarmadi demeyin =) havvalar isindikca, yalniz gecen haftasonlarinin bunyeye koyma orani articak, hele tam mayis ayı uni senlikleri basladiginda top yapicak benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 açıkçası senden bir farkım yok.yurdumda yapacak pek bir şeyim ve param yok . para harcamaktan nefret etmeye başladım . yapılıcak bi kaç şey var. 1- spor. 2 ingiltere premier ligi. 3-ehe ehe =) artı ailenin yanındaysan git ailenle bir yerlere hiç olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Sabah kursuma gittim geldim dolaştım kitap dvd baktım kuzenle evimizin pazar alışverişini yaptık erikti domatesti aldıkta aldık halkın nabzını yokladık fiyatlar uçmuş domat olmuş 2ytl pirinç hala tavan dolara yatırma pirince yatır. geldim eve camış gibi yattım filmdi arsenal reading maçı derken saat 7 oldu tamda ulan bu güzel havada bi bok yemedik diye düşünürken bu mesajı gördüm. Gitmiicektim ama şimdi farkettim bi kız arkm yok.Ayrıca akşam arkadaşın salsa gecesi var.Mutlaka gidilmeli =) belki bundan sonraki günleri kurtarırız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 3 dk yürüsem deniz kenarına iniyorum ben de mesela, ama evdeyim. otur nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konu başlığı o kadar güzel kurulmuş bir cümle ki, gözlerim yaşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 canlı müzik çalan bi yere git hafif meşref olana kadar iç kimse yoksa yanında birazdan ben oyle yapacagım misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 letsg...bilmemne sen nereye gitcen ki kankut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 zoma nereye olucak.. kutuluyu arıyorum açmıyor iyi misdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 saat olmuş 10 artık biyere gidilmez bu saatten sora kız arkadaşın olsa bile bu saat geç öğlen buluşcaktın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu saat geç?? öğlen buluşmak?? hehe o da guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 üstünde 2 ders projesi önünde 3midterm ve bilimum lablar olunca inan sıkılcak vakit bulamiyorsun. sıkılmayı özledim ben de S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Letsgetthesunshine said: zoma nereye olucak.. kutuluyu arıyorum açmıyor iyi misdfsd tellos said: letsg...bilmemne sen nereye gitcen ki kankut? izmit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 dedim sana istanbul'a gel diye caner,belanı bulursun o yurtta umarım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 konuyla alakasız olacak --belamı buldum zaten. birazdan yazıcam görürsün. 2 günde 2 fail allahm ya. keşke gelseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ulan dedik cumartesi evdemi geçer attık kendimizi kordona kafa oldu bi milyon : ) bu gece yanaşmayın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 biri bunun pazar versiyonunu açsın şimdiden pls, dersaaneden sonraki tüm planlarımı iptal ettim (sattım lan herkesi ahaha), tüm gün pc başında f5 f5 yapçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sen aç pazar oldu nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yazı yazın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mukkemmel bi salsa ve türk pop gecesi geçirdim aynı mekanda bi alt kat bi üst kat mekik dokudum harika bi geceydi sonunda yeni insanlar yeni dostluklar =) demek ki evde oturmamak lazımmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 uyuyamıyorum şimdide iyimi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar