Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 olm bu da istanbullu çıktı, nolcak bizim halimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ankaradan hatun çıksa dişimi kıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bide istanbullumu...tam benlik bende istanbullüyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ferrero said: kız nicki bu arkadaşlar. hoş geldin şerbet. FIRST BLOOD!!!!!!!!!!!!!! hoşgeldin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 heh ne o konu kapanmış.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ginaly said: ankaradan hatun çıksa dişimi kıracam. lan hepsi ankarada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sherbet hala dersmi calisio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kızların neden forum da olmadığı anlaşıldı bu sebeple. kız olsam buraya takılırdım şerbet kafam da bi elisha cuthbert imajında bu kadar abaza yüzünden şimdi rahat bırakın kızı dağılın üleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 eregorn said: sherbet hala dersmi calisio? komik... belmondo said: kızların neden forum da olmadığı anlaşıldı bu sebeple. kız olsam buraya takılırdım şerbet kafam da bi elisha cuthbert imajında bu kadar abaza yüzünden şimdi rahat bırakın kızı dağılın üleyn töbe töbe... sayıyla mı veriyolar... rahatım ben merak etme... sabah sabah sinirlendirmeyin beni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tamam sinirlenme hiç çekemem sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 belmondo said: tamam sinirlenme hiç çekemem sabah sabah ben de sabah siniriyle yazıyorum zaten şu an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 dikkatli olun tuzak olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bu thread hala kitlenmedi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 uLa temmuz bi defol ! :D olm kim ankara'da ? yarısından çoğu göçebe yaşam sürüyor zaten.. :D dory desen, çok sanal hatun. Isabella valla odtuye girdi, forumu da unuttu. gizem desen aynı bu sıralar dünya ile bağlantısı yok, en azından bizim pati dünyası ile. :D deniz desen, olm kim bilir nerdedir.. başka var mı len ? var mı ha ! Söyle bakiim var mı ? Gerçi hoş olsa ne yazar.. Neyse derbi de yaklaşıyor, ii bi çakarız artık gs'ye :D ben ne saçmalıyorum lan ! of evet galiba bu sıralar eve kapandım.. Pati buluşması mı ayarlasak ne.. hm.. heh bu kız istteymiş, anka gelsin öyle ayarlayalım o zmn.. Bi de foto diyoruz yaa foto !!! Koy artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 uLan çok double bir post olucak ama, bu post'un konusu hani ayrıca anlatılmaya değer.. Hatunları sayarken hatırladım.. Betonum Vanilleim nerdeee... VanlLLe istiorz.. Betooooon kariiiiii!! nerlerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baluu said: uLa temmuz bi defol ! :D olm kim ankara'da ? yarısından çoğu göçebe yaşam sürüyor zaten.. :D dory desen, çok sanal hatun. Isabella valla odtuye girdi, forumu da unuttu. gizem desen aynı bu sıralar dünya ile bağlantısı yok, en azından bizim pati dünyası ile. :D deniz desen, olm kim bilir nerdedir.. başka var mı len ? var mı ha ! Söyle bakiim var mı ? dory sanal degil ama bizle bulusmaz o, gecicen onu sdf Isabella bilkentte, odtude degil sdf Ivy odtude olan Deniz oralardadir, seslen gelir burtonesk var ama istanbulda okuyor. 5 tane kiz var iste ankarada daha ne istiyosun? Baluu said: Pati buluşması mı ayarlasak ne.. Dogan bensiz bulusma olmaz sabret bir iki ay dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Pazar'a geliver maçı izleyelim sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baluu said: uLan çok double bir post olucak ama, bu post'un konusu hani ayrıca anlatılmaya değer.. Hatunları sayarken hatırladım.. Betonum Vanilleim nerdeee... VanlLLe istiorz.. Betooooon kariiiiii!! nerlerdesin. karı istiyoruz hey hey lay lay !'^+%&/()=?_ çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 09/03/2008 girişli olarak bu muhabbeti bilmemen normal o nedenle, çüş felan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baluu said: Pazar'a geliver maçı izleyelim sdgsdg ver bin dolar gelirim cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hadi len, ucuz bilet bul :D sdhgkjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben gelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sen dersine calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tiyatrocuyuz oğlum ne dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 mADmaXimus said: dory sanal degil ama bizle bulusmaz o, gecicen onu sdf Isabella bilkentte, odtude degil sdf Ivy odtude olan Deniz oralardadir, seslen gelir burtonesk var ama istanbulda okuyor. 5 tane kiz var iste ankarada daha ne istiyosun? hey yavrum, ankaradaki 4 kızdan 2'si bilkentte. huhuw... nihanım, dadaist yoldaşım, seni ankaralı saymıyorum. sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar