Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocukça olmayan anime önerisi

Gazanfer

Öne çıkan mesajlar

Gazanfer said:
teşekkürler bi sürü yorum için.
claymore bi bölüm izledim hiç sarmadı. (bir tek bölümde bu öcü böcü nedir, onları neden bi tek claymorelar öldürebilir, claymorelar çok karizmadır insanlara bulaşmazlar, vs vs mesajı vermek için çoook kasmışlar, rahat olun yahu, 5 bölümde öğrensek de olur.)

Manganın 12 ciltlik kısmını 26 bölüme sığdırıp üstüne sonlara doğru alternatif hikaye yazıp bitiriyorlar. Bırak da biraz acele etsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Gazanfer said:
evangelion ve full metal alchemist izledim çok önce, ve çok beğendim. evangelion en sevdiğim animedir hatta.

evangelion ve full metal alchemist'i beğendiysen cowboy bebop'u da izlemeni kesin tavsiye ederim.

Great Teacher Onizuka da tavsiye etsem mi diye düşünüyorum da, biraz hafif gelebilir.

Viktor said:
adam kendine yakin muttefik buldugun usanip sana sigindi abi silkeliyip atma yaziktir :p

Viktor beni ezmeye uğraşmak uğruna çok salak laflar ediyorsun hiç farkında bile değilsin.
bana ne müttefikten yav.
müttefik felan aramıyorum, çocuk gibi müteffikle felan mı uğraşıcam.

sarcasm amacıyla çocukca kelimesini tırnak arasına koymuştum. onu bile "oha bone tüm animelere çocukca didi, aha şunlara bak da lafının altında ezil ben de egomu tatmin edeyim" tarzı bir post attın.

azıcık dikkat etsen ne demek istediğimi anlardın

senin yolladığın videolarda bile büyük göz yüzünden "ühe çocukca lan bu" diyecek kişiler var demek istemiştim. Mum_chamber da benim bahsettiğim olayı ispatlar niteliğinde bir post atmış.

Olay bundan ibaret.
azıcık dikkat etsen ne demek istediğimi anlardın

Ama sırf bana laf sokmak için her yere "Gameshow'u özledik böhü" yazan birisinden akıl ve mantık beklemek hata olur.
Sosyal ağlarda paylaş

great teacher onizuka izledim, çook hoşuma gitmişti. ama şimdi sevmem heralde.

benim istediğim şey, animenin film gibi yapılmış olması. tutarsızlık olmasın, oturup film gibi, dizi gibi izleyebileyim. bişeyi vurgulamak için komik bi anda karakter kafalarının kocaman olması falan değil derdim. bunları severim hatta.

derdim şu ki: adam el kadar çantadan kol kadar kılıç çıkarmasın, "hedebure canavarı 4 milyar yıldır yaşıyo" denildiği zaman buna "ooo süpermiş lan" diye hemen inanmamız beklenmesin, en ufak duygusal bi lafta kızlar ağlayıp çıtır çıtır veresi gelmesin, iyi karakterler tamamen melek gibi, kötü karakterler yolda bebek görse basacak gibi şeytan olmasın, doğaüstü bişeyler oluyosa bi yerlere su kaçırmasınlar, tadında tutsunlar (setting ona göreyse ve ayarını verebiliyolarsa olur tabi). demek istediğimi anladınız sanırım. film gibi olsun dizi gibi olsun işte yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hafif mi gelebilirim?

gto'nun verdiği hayata dair mesajlar amerikan dizilerine kafa kor direkt. ben verdiği sözü yerine getirmek için bu kadar uğraşan başka bir hayali karakter görmedim ömrümde desem yalan olmaz.

ya sevgili gazanfer arkadaşım, dediğin olay suspension of disbelief. hikaye kurgusunda mecbur izleyicinin üzerine düşen payı keyif alabilmek için. ki o dediğin olay olmasa lost filan da izleyebilmen mümkün değil. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Phy said:
ecchi anime seversen They are my noble masters diye bir anime var . 13 bolumluk kisa ama guzel baya.

Kimiaru'nun nesi büyüklere yönelik ? o_0

Hayır eroge'si desen anlarım 18+ da dizisi orta şeker parodi/fanservice başka bir şey değil ki

Bibble Black!! Hentai ama yinede anime

Neyse Elfen Lied guzel diyolar. kanli falanmis. trailerimsi biesey izledim demin baya bi buyukler icin gibime geldi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...