Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu yeni çektiğimiz open beta client + 400 mb patch ile , eski beta accountu kullanıp girmeyi deneyen var mı ben giremiorum da (arkadaştan aldım), realm list , login dosyası tarzı bişiler bulan araştıran var mı acaba ?
Mesaj tarihi:
Tech tester olan arkadaşlar, sanırım 1-2 gün içinde closed betaya giriş yapabilecekler. (Forumlarda gm yazmış). Halen NDA olayı olduğundan buraya paste edemiyorum. Bukadar uğraştık keşke daha önce söyleselermiş =p
Mesaj tarihi:
Benim olayım su an yeni client ile closed betaya giremiorum : )
Fileplanetten indirdiklerimiz malesef daha guncel ve geri donus yok sanırsam localconfig dosylarını fln değiştirdim ama yemio buna bi cozum bulmam lazım 1 mayısa kadar bekleyemiycem :D
Mesaj tarihi:
patch'leri cekmek icin hazırda bir acc. un olması gerekiyor mu ? wow'da mesela giriste ne sallarsan salla patch'leri bitene kadar cekiyordu... acc. gerekiyorsa, ben key aldım ama bu key'i kullanıp nerden acc. acacagım ? bi link var mı ?
Mesaj tarihi:
Hayir wow daki gibi acc.un olmasina gerek yok, kurulum bitince direk kendi patchliyor.

Beta icinde bu sayfadan acc. yaratabilirsin.
https://register.funcom.com/signup/data

solda Use A Key kismi.
Mesaj tarihi:
cok sagol arnis =), yalnız ne illet acc. yaratma seyi varmıs ya, adres kısmında sayı ve harf dısında hicbir seyi kabul etmiyor, - / falan =).. sonunda actım ama acc. u =)...
Mesaj tarihi:
adress'de invalid value diyorsa iste, yalnızca harf ve sayı kullan adresi yazarken, : - / bunlar yerine bosluk bırak hep... baska bir hata veriyorsa bilemeyecem =), ben de vermedi, ha bir de adress 40 veya daha az digit'ten olusmalı...
Mesaj tarihi:
alla alla ? bir sekilde biri gormus ve acc. almıs olabilir mi ?

http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/

su anda acık beta alımı, bi daha sign up olmayı dene istersen...
Mesaj tarihi:
evet .. sadece fileplanet uyeleri alabilecek diye biliyorum ..

Aoc Forumlaridna beta cikis saati " Open Beta will start on the 1st of May at 1500 GMT / 0900 " olarak konusuluyor .. ama kesin bi bilgi yok
Mesaj tarihi:
oyunu yukledim simdi, settings'i falan darladım... dx secimi goremedim, SM secimi var, onda da en yuksek 3.0 var, 4.0 var, dx10 yok anlasılan ?
Mesaj tarihi:
Odi'nin verdiği adres doğru , sizin giripde 2 mayısda başlıyor yazısını aldığınız adres 20 mayısda açılacak olan normal serverlar için yapılacak önkayıt sayfası (ki oyunu oynayabilmek için o sayfayı kullanmak zorunda kalacaksınız, para yatırma, hesap değişiklikleri vs vs).
  • Yeni Oluştur...