Miraul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 400mb patch cektim bakalim devami gelicekmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 oy oy gaza geldim fileplanet üyeligi aldım beta key aldım :) ama şimdi bu 12GB download nası bitcek hiç bilmiyom bide limitli adsl var bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ben vistayı istemiyorum.sorum şu dx9 da beta çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dx9 ayarli olarak oyunu actim :P calisio demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Bu yeni çektiğimiz open beta client + 400 mb patch ile , eski beta accountu kullanıp girmeyi deneyen var mı ben giremiorum da (arkadaştan aldım), realm list , login dosyası tarzı bişiler bulan araştıran var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Patch var evet, bugün patch serverın aktif olması ile bir adet 5mb, 1 adet 180 kusur 1 adet 194mb mı ne patch indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Tech tester olan arkadaşlar, sanırım 1-2 gün içinde closed betaya giriş yapabilecekler. (Forumlarda gm yazmış). Halen NDA olayı olduğundan buraya paste edemiyorum. Bukadar uğraştık keşke daha önce söyleselermiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Benim olayım su an yeni client ile closed betaya giremiorum : ) Fileplanetten indirdiklerimiz malesef daha guncel ve geri donus yok sanırsam localconfig dosylarını fln değiştirdim ama yemio buna bi cozum bulmam lazım 1 mayısa kadar bekleyemiycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 patch'leri cekmek icin hazırda bir acc. un olması gerekiyor mu ? wow'da mesela giriste ne sallarsan salla patch'leri bitene kadar cekiyordu... acc. gerekiyorsa, ben key aldım ama bu key'i kullanıp nerden acc. acacagım ? bi link var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Hayir wow daki gibi acc.un olmasina gerek yok, kurulum bitince direk kendi patchliyor. Beta icinde bu sayfadan acc. yaratabilirsin. https://register.funcom.com/signup/data solda Use A Key kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 cok sagol arnis =), yalnız ne illet acc. yaratma seyi varmıs ya, adres kısmında sayı ve harf dısında hicbir seyi kabul etmiyor, - / falan =).. sonunda actım ama acc. u =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bende çalıştıramadım bu siteyi kaydolamadım.hata veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 adress'de invalid value diyorsa iste, yalnızca harf ve sayı kullan adresi yazarken, : - / bunlar yerine bosluk bırak hep... baska bir hata veriyorsa bilemeyecem =), ben de vermedi, ha bir de adress 40 veya daha az digit'ten olusmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Key not found or already in use, please retype fakat keyi daha önce hiç kullanmadım ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 alla alla ? bir sekilde biri gormus ve acc. almıs olabilir mi ? http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/ su anda acık beta alımı, bi daha sign up olmayı dene istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Beta 1 in de saat kacta acilcak ? Su anda Manage Account dedigimizde kayit mayis 2 de basliyacak diyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 evde aldım ve başka birinin evden bir şekilde beta keyime ulaşmasına imkan yok.hack,trojan virüs v.s. kayıt olma adresi buymuş aoc betaya kayıt olma adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 1 Mayıs'tan sonra open beta keylerini funcom fileplanete üyeliği gerektirmeden dağıtacak mı yoksa sadece fileplanete üye olanlar mı alıp indirebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 evet .. sadece fileplanet uyeleri alabilecek diye biliyorum .. Aoc Forumlaridna beta cikis saati " Open Beta will start on the 1st of May at 1500 GMT / 0900 " olarak konusuluyor .. ama kesin bi bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 oyunu yukledim simdi, settings'i falan darladım... dx secimi goremedim, SM secimi var, onda da en yuksek 3.0 var, 4.0 var, dx10 yok anlasılan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Oyunun icinde simpe Configration var .. Orada graphics e tiklarsan allata gorursun .. DX9 yada DX 10 Secimini .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 hah, tamam gordum simdi, zaten patch'den sonra, oyun ici settings'e de geldi =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Odi'nin verdiği adres doğru , sizin giripde 2 mayısda başlıyor yazısını aldığınız adres 20 mayısda açılacak olan normal serverlar için yapılacak önkayıt sayfası (ki oyunu oynayabilmek için o sayfayı kullanmak zorunda kalacaksınız, para yatırma, hesap değişiklikleri vs vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bu arada oyun 3 kasimda mi cikicak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 avrupa'da 23 mayıs, amerika'da 20 mayıs'ta cıkıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar