mumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bende aldım bi key. başladım downloada. flashget le sömürüyor şimdilik. inş böle devam eder. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Flashget ile nereden sömürüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 fileplanet ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 nası oluo o mumi ? pauselamaya olanak verio mu bi de onu test eder misin ? (sayet bi kesintide gidicekse download bosuna kasmayalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fileplanet'in kendi download managerı da durdurmaya izin veriyor yanlız kazara durdurmdan restart yada bilgisayarınız takılırsa bütün veriyi kaybediyorsunuz. Bana gelen mail cevabında o tür durumlarda verilerin geri alınmadığı söylendi, stop yapıp normal kapatmak felan gerekiyormuş. Yani bilgisayarınız göçmeyecek , elektrik kesilmeyecek vesaire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 O dediğin test edildi onaylandı zaten :) ama sonuc olarak pause edebilioruz , ama minimum 100 kb ile indiriosak 30-35 saatte inicegini dusunursek denenebilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 mail a gelen linki firefox la actım. en son aşamada browserınız download manageri desteklemiyor dedi. save target as link i verdi. hemen flashget le indirmeye basladım o linkle. keramet firefox taymış yani. :) durdurdum başattım devam etti. ama 30-50kb arası. sava target as sayfasını kapamamıştım. ordan bi link daha aldım. flashgette de add mirror dedim. şimdi iki koldan indiriyor. gece bilgisayar reset atmış, elektrikler gitmiş. şimdi başlattım devam ediyor gene.inşallah bi sorun çıkmaz. şuan 90-106kb (1024 var bende. :( ) arası gidip geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 3 gb oldu benim, yeniden baslamak zorunda kalırsam bu sefer dediği denicem ama donwload listesinde bulunun mirrorlara mı yaptın sen save as i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Delircem.. 15 dolar verdim uye oldum .. Simdi ne yapmam lazim hic bisi anlamadim ben bu seyden .. Biri bana adim adim anlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/temp_closed.aspx galiba burada dagitacaklar anladigim kadariyla .. ne zaman gelicek peki oraya ? geldigini nasil anliyacam ? dakka basi reflesh yapmam gerekiyordur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bende firfox ta da kendi download managerını çalıştırdı. flashgetle indirdiğin linki yazabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bir site buldum.daha hızlı gibi ama güvenilir mi bilemiyorum. aoc 16.04.2008 client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Basladim verdigin siteden download a .. 1 saat sonra biticek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bende deniyorum fakat fileplanet 12.901 gb diyor burası 12.501 gb diyor.hangisi dogru :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 freedream said: bende firfox ta da kendi download managerını çalıştırdı. flashgetle indirdiğin linki yazabilirmisin? linki kopyalayıp flashgette new download a ekle. olması lazım öyle. hayvan said: 3 gb oldu benim, yeniden baslamak zorunda kalırsam bu sefer dediği denicem ama donwload listesinde bulunun mirrorlara mı yaptın sen save as i ? download listesindeki mirrorlardan birine tıklayınca ufak bi pencere açılıyor ya. bende o ufak pencerede browserınız desteklemiyor su linke tıklayarak indirin yazısı çıkıyor. o link işte indirdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Başka yerden indirdiğiniz client'lara dikkat edin. Farklı farklı clientlar var. Bunu çalıştıramayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bitmiş download 1-2 saat önce sanırım, yeni uyandım, yüklüyorum şu an, main menu'yü göreyim bari sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bu keylerden gunde kac tane dagitiyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Uzun said: http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/temp_closed.aspx galiba burada dagitacaklar anladigim kadariyla .. ne zaman gelicek peki oraya ? geldigini nasil anliyacam ? dakka basi reflesh yapmam gerekiyordur umarim Bu siteyi refresh yaparsan eline birşey geçmez, yanlızca key'lerin ne zaman geldiğini ve tükendiğini görürsün. Mail ile gelen link'i yada fileplanet ana sitesindeki signup adresini kullanman gerekiyor. Eğer key'ler tükenmiş ise yukarıdaki link'e yönlendirileceksin eğer key var ise başka bir sayfa üzerinden ad/soyad ve email adresi ile key alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 1 mayısta betaya girdiğimizde nasıl toplaşabiliriz? Server isimleri şuanki serverlarmı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Kesin yeni server olur onlar qui, level 13 limiti vesaire olduğu ve closed beta 1'inde biteceği için. Burada duyururuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 betada oyun denemeden de para alındığını bu oyunda gördüm, wow dahil birkaç tane de sonradan patlayan mmo denedim betalarda hiçbirinde böyle para istenmemişti, çok saçma, almıycam ben 15 dollar flm veremem beta için, oyun çıksın oyunu alırız o da güzel olursa ya da bir yerden free key bulabilirsem bir bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Adını open beta koymaları saçma aslında, sebebi muhtemelen Wow betadaki kadar insanı serverların kaldıramayacak olması. Bu sebeple bir bahaneyle 50.000 key i fileplanet e verip bir kısmınıda diğer sitelere dağıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 torrentten yüklemek isteyenler: http://www.mininova.org/tor/1312056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 12,92 gblık bu dosya boyutu ile file planetteki dosya uyuşmuyor.fileplanet 12,59 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar