ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kamer Genç helal olsun, tek başına muhalefet partisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Baluu said: 2 tarafında ayıbı çok büyük.. Ancak bu bizim ayıbımız, çünkü Milletvekilleri, millet'in vekilleridir.. ne bizim ayıbımız? hangi iki taraf? dalga mı geçiyorsun sen?? adamın söylediği hakaret falan değil. ıkına ıkına kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz. mecliste 20 kişi 1 kişiye şiddet uygulamaya kalkıyor bunun özrü yok. Tayyip said: Benim partimin milletvekilleri hiçbir zaman şiddet uygulamaz. Şiddet uygulayan bizzat o zatın kendisidir. Çünkü her hareketi şiddettir" al işte. çapulcular. sadece "1" gün öz eleştiri yapsalar kafamı kırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 öncesinde bir de şerefsiz diye hitap ediyorlar kamer genç e, "şerefsiz, başbakandan hesap sormak sana mı düştü" diyor bir de. zaten başbakan padişah halife karışımı birşey olduğu için hespa sorulamazk endisinden. ayrıca şerefsiz denmesinde de bir gariplik yok. bunun yanı sıra virgülün ne kadar önem taşıdığını görüyoruz. kaldırın bakalım yine anlamlı oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 said: 2 tarafında ayıbı çok büyük.. Ne alaka. Adam orada fikrini söylüyor, saldırıya uğruyor. Kaldıramıyorsa AKP'li millet vekilleri dava açsınlar. Aaa dur, açamıyorlar çünkü yasalar gereği millet vekili meclis'te istediğini söyler, karşı tarafa düşen bunu çürütmektir, tekmek tokat saldırmak değil. 1 tarafın çok büyük ayıbı var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bir olay çıktı ise ve bu meclis içerisinde ise, asla bir kişi suçlu değildir. Ve asla bir parti suçlu değildir. Ne olursa olsun, böyle bir olayı yaşamak için bir de karşı tarafa ihtiyaç duyulur. Vekillerimiz, vekil olduklarının bilincinde olsa, böyle bir olay çıkarmıydı ? Sen benim muhattabım değilsin ne demek ? Benimle mi görüşeceksin tasarıyı, gelip benim evimde mi okuyorsun konuşmanı ? Hayır.. T.B.M.M. içerisinde okuyorsun. Kime okuyorsun ? Vekillere.. O zaman, karşındaki vekil senin muhatabındır. Aynı yanlışı, Baykal da yapıyor. Cumhurbaşkanı'nı tanımamak ne demektir ya ? Cumhurbaşkanı bu adam. Cumhurbaşkanı !!! Recep Tayyip Erdoğan ? T.C. Başbakanı. Başbakan ? 40 Kez tekrarlamak lazım, kafalara iyice sokmak lazım..! Düşünceleri farklı olabilir. Düşünceleri sana uymayabilir. Ancak bu demek değildir ki bu adamlar senin muhatabın değildir. Bu insanlar, seçilmiştir. Senin gibi, Onun gibi ya da Öteki gibi. Eğer sen, bir vekil'i muhatap almıyorsan, bu bana senin milleti muhatap almadığını ifade eder. Ki çok ayıptır. Bu nedenle maalesef Kamer Genç de hatalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yine çiçekleri sulamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Baluu said: Bir olay çıktı ise ve bu meclis içerisinde ise, asla bir kişi suçlu değildir. Ve asla bir parti suçlu değildir. Ne olursa olsun, böyle bir olayı yaşamak için bir de karşı tarafa ihtiyaç duyulur. Vekillerimiz, vekil olduklarının bilincinde olsa, böyle bir olay çıkarmıydı ? Sen benim muhattabım değilsin ne demek ? Benimle mi görüşeceksin tasarıyı, gelip benim evimde mi okuyorsun konuşmanı ? Hayır.. T.B.M.M. içerisinde okuyorsun. Kime okuyorsun ? Vekillere.. O zaman, karşındaki vekil senin muhatabındır. Aynı yanlışı, Baykal da yapıyor. Cumhurbaşkanı'nı tanımamak ne demektir ya ? Cumhurbaşkanı bu adam. Cumhurbaşkanı !!! Recep Tayyip Erdoğan ? T.C. Başbakanı. Başbakan ? 40 Kez tekrarlamak lazım, kafalara iyice sokmak lazım..! Düşünceleri farklı olabilir. Düşünceleri sana uymayabilir. Ancak bu demek değildir ki bu adamlar senin muhatabın değildir. Bu insanlar, seçilmiştir. Senin gibi, Onun gibi ya da Öteki gibi. Eğer sen, bir vekil'i muhatap almıyorsan, bu bana senin milleti muhatap almadığını ifade eder. Ki çok ayıptır. Bu nedenle maalesef Kamer Genç de hatalıdır. muhattap alınmak için güç,ünvan değil kafa gerekli. chplilere bakıp karar veren yapay zeka dan hallice kol kaldırma makinalarını muhattap almak zorunda değil kimse. milletvekili nin görevleri var yetkileri var. ancak bu yetkilerden birisi istediğin adamın kafasından tutup tartıştırmak değil. tabi çocukluktan itibaren hayali ve çok güçlü bir varlığa seve seve değil de diğer türlü saygı duymuş insanların anlaması zor oluyor böyle şeyleri. tartışma, münazara ayrı bir evrendir neo bu dünyada gerçek dünyadaki gasların şoolmaz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 alayı çirkef zaten bu şerefsizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ünvana değil kişiye bakmayı öğrenemedikçe tebaalıktan halklığa geçemeyecek bu millet. devletlüm gitti devletlim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 erdoğan yumurtlamış yine, şiddetu ygulamazmış onun vekili. öfke de hitabet sanatı zaten. başbakandan hesap sormak da yasak. ben o adama saygı duymuyorum. var mı ? bu kadar basit. bi insanın saygıyı haketmesi lazım, rte efendi de haketmiyor. kusura bakmasın da o adam oraya halkın oyuyla geldi. yani kamer genç orada milletin vekili. hani çok kullanmayı sevdiği bizi demokrasi buraya getirdi söylemi var ya, o adamı oraya demokrasi getirdi. o adam milletin temsilcisi. gerçi milletine karşı bu kadar sert davranan bi adamın partisi bir vekile sert davranmış çok mu ? 20-30 kişi. münferit bi olay. bundan 10 gün sonra 20-30 tane gerizekalı çıkıp bütün vekilleri pataküte dövse hastanelik etse, şiddeti bu sefer akp li vekiller mi uygulamış olacak ? komikleşmeyin. başbakana demiyorum o zaten komiklikten ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 chp nin yarısı kamer gibi muhalefet yapamıyo ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Sly-One said: chp nin yarısı kamer gibi muhalefet yapamıyo ehhe +1 demek istiyorum şu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 O 20-30 kişiden birinden bi silah çıkmadıysa yine iyi. Çünkü zaten başbakanın kendisi çakı taşıyo yav daha ne olsun. Orda Kamer Genç yaralanmadıysa falan şükretmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hamza yerlikaya da dalmış mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Adamlar milletin temsilcileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Kamer Genç’e saldırıyla ilgili soruları yanıtlayan Başbakan Erdoğan, ‘Benim partimin milletvekili şiddet uygulamaz’ dedi. Bu da ekşi'den: - benim partimin milletvekili siddet uygulamaz - gozumuzle gorduk lan, nasil uygulamaz? - senin gozun gormez, ne diyor araf suresi, "onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler" - ah be abi. suc sende degil zaten, seni oraya koyanda. Yanacaz hepimiz yanacaz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Taraflı bakış açısı sahibi herkes sanırım.. Herkes.. Evet evet, sen de ben de o da.. Başbakan da, Cumhurbaşkanı da, Muhalefet de, Kamer Genç de.. Bu topic'de yazanlar da.. Neden mi ? Basit. Çünkü insanların düşüncelerine göre saygı gösterme-göstermeme polemiği içindesiniz. Ve bu insanların düşüncelerinin doğru olmadığına, kendi düşünceleriniz yoluyla karar veriyorsunuz. Bu durumda, bir başkası da aynı şekilde karar veriyor.. Sonuç ? Ortada. Unutulan ne peki ? Unutulan mevkiiler.. Neden mi ? Bugün bir Başbakanı bir Cumhurbaşkanı'nı küçük görüyorsunuz.. Halbuysaki, Bu iki Sıfat, Türkiye Cumhuriyeti'nin En büyük 2 basamağıdır.. Etkileri mi ? Heh, halkın sallamadığını, bir yabancı sallar mı ? Peki nasıl etkileri olur ? Artık bu etkilerin farkına varamadıysanız yuh size ! Benim öne sürdüğüm şey açık, tepki verilmeli, muhakkak verilmeli. Ama bu saygısızlık şeklinde değil. Protesto edebilirsin.. Gene daha önce de yazmıştım. Yahu, şöyle muharebe oldu, böyle daldılar birbirlerine demek yerine.. 7 dk reklam veriyor her tv kanalı. Koy bir dk boyunca. Utanç Duvarı de. Meclis'de saygı ve sevgi istiyoruz de.. Bakalım bir şeyler değişecek mi ? Bir şeyleri değiştirmeye doğru hareket et.. Daha iyisini ondan iste.. Ama yok.. Olmaz.. O zaman, eğlenceli olmaz.. O zaman, bilinçli bir toplum olursun.. O zaman, ekonomi sallanmaz.. O zaman, avrupalıya daha az rezil olursun.. O zaman.. o zaman.. Neden iyisini isteyen yok ? Anca eleştiri.. Anca yerme.. Atılsın !! Gitsin !! Çıksın !! Ama sakın düzelmesin.. Düzelmezse, o gider.. Yerine aynı şekilde biri daha gelir... O da meclisde adam vurur.. Meclis ne ki ? Taştan duvar.. Cumhurbaşkanlığı ne ki ? Öyle bi isim işte.. Başbakanlık. Boşver yaaa o da ne demek.. Cumhuriyet'in değerleridir bunlar.. Yazık ki ne yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ShadowFury said: Griswold said: Lise tadı yakalamışlar, hayır genç te değiller ki =/ Ama Kamer Genç... ahahah "lan" fransızca yamulmuyorsam eşek demek. Başbakana adıyla hitap etmek meclis çatısı altında kabalık, ama gene hakarete girmez. Hiç bir hukuk hakimi de bundan tazminat vermez, yani kabadır ama problem olmaz. Anlatabildim umarım. Kaldı ki makama hakaret edilmediği sürece suç ta teşkil etmez, olay tayyip efendide değil oturduğu koltukta yani. Ayrıca tutanaklarda hakaret içeren bir şey de yok, gördüğüm kısmında en azından. Bağlarsak, sayın milletvekillerinin yaptığı katıksız bir BARZOLUKtur. Demokrasi diye gak guk ediyorsan karşında konuşan adama tekme tokat giremezsin, 50 kişi dalıyorsan zaten ohooo. Gazeteler 50 diyor bu arada, 50 değildir yahu oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 @Baluu, o "sen sallamazsan onlar hiç sallamaz" dediğin Avrupa'da, ABD'de baştakilere çok büyük saygı mı gösteriliyor sanıyorsun ki, Bush'u kaç defa maymun ettiler, Sarkozy'nin bi yatak odasına girmedikleri kaldı. Demek ki neymiş, makamlar başkaymış, kişiler başkaymış. Başbakanım cebinden çakı çıkarıp sonra da "benim partimde kimse şiddete meyilli değildir" derse ben buna bi tarafımla güler, istediğim kadar dalga geçerim, zamanında Ecevit'in ağzı kapalı şişeden su içmeye çalışmasını eleştirdiğimiz gibi. Aha buraya yazıyorum, Başbakan bu ülke için çok tehlikeli bir adamdır, sinsidir, yılandır. Ben bunu deyince ne oldu, Başbakanlık makamına bi zarar mı geldi, yarın Tayyip gider başkası gelir, bu defa alkışlarız belki yeni başbakanı. Ama yok, senin mantığınla gidelim ki makam sahabı istediğini yapsın, ama biz "başbakandır, xbakandır" deyip ağzımızı açmayalım. Bu kafayla daha bizi beceren çok olur. Ha onun dışında dediklerine katılıyorum, boy boy resimleri çıksın gazetelerde, saniye saniye görüntüleri yayınlansın TV'lerde. Ama nerde öyle gazete, nerde öyle TV?! Tayyip düzeltecek bunların hepsini, de mi? Forumdaki bazı arkadaşlar tatlı tatlı inanıyorlar buna, sürekli "demokrasi gelecek" diye sayıklıyorlar. 5,5 sene oldu, türban özgürlüğünden gayrı demokratikleşme göremedik. Aksine konuşanı dövüyoruz. Bundan sonrası kısmet, durmak yok, yola devam. Demokrasi geliyor lolz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Hmm.. İlginç.. Gercekten ilginç.. Avrupa'da olsun, Amerika'da olsun.. Yatak odalarına kadar girenler.. Bakanları başbakanları eleştirenler medya benim canım kardeşim.. Bizimkiler de yapıyor. Sen hiç, ABD Milli Savunma Bakanının, ABD Ekonomi bakanına sen git bush gelsin, sen benim muhatabım değilsin gibi bişi yaşandığını duydun mu ? gördün mü ? işittin mi ? Saçmalamayın yani. Olur mu öyle bir şey.. Bak sen dersin, cahilsindir, bilgisizdirsin, medya doldurmustur, sinirlenmişsindir felan.. Ama bir Milletvekili hele de T.B.M.M içerisinde böyle bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sg-1 +1 (ehe 0 gibi oldu, sg-1+1=sg0) Neyse, aynisini dusunmekteyim, soylemekteyim. Hala her forumda "akp istikrarli, sunlari yapmalari lazim" diip duruyorlar. Dedigin gibi 5.5 sene oldu, ulke ne durumlara suruklerniyor. Diyeceklerki "e siz bu hale getirdiniz". Ortada tehlike yokken bu hale gelmez. Demek ki bir sey var. Pembe dusler, hayaller ulkenin icine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Baluu said: Hmm.. İlginç.. Gercekten ilginç.. Avrupa'da olsun, Amerika'da olsun.. Yatak odalarına kadar girenler.. Bakanları başbakanları eleştirenler medya benim canım kardeşim.. Bizimkiler de yapıyor. Hayır, bizimkiler daha çok şirin aile pozları falan koyuyorlar. Eleştirmek hadlerine mi düşmüş, en ufak bir karikatüre bile tahammülü yok ki başbakanın. Bush'a yapılanlar RTE'ye yapılsa RTE avukatlarının dava açmaktan başı dönerdi herhalde. Baluu said: Sen hiç, ABD Milli Savunma Bakanının, ABD Ekonomi bakanına sen git bush gelsin, sen benim muhatabım değilsin gibi bişi yaşandığını duydun mu ? gördün mü ? işittin mi ? Saçmalamayın yani. Olur mu öyle bir şey.. Böyle birşey görmedim, duymadım, ama aynı zamanda kürsüden konuşulan birine oturduğu yerden sataşanı da duymadım. Misal, Demokrat Senatör: - Irak'ta ne işimiz var? İnsanlar ölüyor, dünyanın masrafını yapıyoruz. Bush'tan bunun hesabını soruyorum. Cumhuriyetçi Senatör: - Ne diyon lan sen, senin aazını burnunu kırarım, lavuk. Zannetmiyorum, böyle birşey de yaşanmamıştır. Baluu said: Bak sen dersin, cahilsindir, bilgisizdirsin, medya doldurmustur, sinirlenmişsindir felan.. Ama bir Milletvekili hele de T.B.M.M içerisinde böyle bir şey diyemez. Evet, diyemez, yukarıda örnekte verdiğimi de diyemez, karşısındaki her ne derse desin, 20 kişiyle üstüne yürümeye de kalkışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 çırpınışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 e ben zaten 2 tarafın da suçunun büyük olduğunu söylüyorum.. sfaasfgdg.. Postlarım okunmuyor mu ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Hayır, sen milletvekillerini, başbakanı eleştiriyoruz diye bize yükleniyorsun. "AKPlilerin yaptığı yakışmamış ama Kamer Genç de öyle konuşmasaydı, başbakandan öyle bahsetmeseydi, öyle konuşana böyle yaparlar" diyorsun. Hala mı yanlış anlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar