Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Tunca mı lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 fotoların headerda geyik <title>Kamer Gence Tahammül edemediler- Hürriyet</title> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 akp gitsin anası gelsin. gün yapıyoruzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Saçmalığın daniskası, T.C. Kurum ve Kuruluşlarına Hakaret direk, tayyip felan geyikleri bir yere kadar kabul. Penguen'e yaparsın kapak, anlaşırız, karikatür dergisidir, mizahtır. Orası T.B.M.M., yayla değil. Ve kusura bakmasın kimse tayyip dediği adam da T.C. Başbakan'ı. İyice zivanadan çıktı herkes. Makamlar'ın bir değeri vardır. Herkes haddini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tek başına muhalafet adam helal olsun. ana muhalafet partisinden tek başına daha fazla muhalefet yapıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Makamların değeri vardır ve bu ülkenin kuruluş değerlerine saygılı, onları savunan değerli insanlar gelmelidir o makamlara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Lise tadı yakalamışlar, hayır genç te değiller ki =/ Bu kadar atarlanacak ne var onu da anlamadım, sen git anan gelsin dese hadi neyse (sanatsal ayar olurdu bunu deseydi gerçi haha). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 said: Saçmalığın daniskası, T.C. Kurum ve Kuruluşlarına Hakaret direk, tayyip felan geyikleri bir yere kadar kabul. Penguen'e yaparsın kapak, anlaşırız, karikatür dergisidir, mizahtır. Orası T.B.M.M., yayla değil. Ve kusura bakmasın kimse tayyip dediği adam da T.C. Başbakan'ı. İyice zivanadan çıktı herkes. Makamlar'ın bir değeri vardır. Herkes haddini bilsin. Bence de herkes haddini bilsin. Milletvekiline hakaret davası açmak ne Başbakan'ın ne başkasının haddi. T.B.M.M. orası yayla değil, kaldıramıyorsa muhalefeti hükümet, çıksın cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Baluu said: Saçmalığın daniskası, T.C. Kurum ve Kuruluşlarına Hakaret direk, tayyip felan geyikleri bir yere kadar kabul. Penguen'e yaparsın kapak, anlaşırız, karikatür dergisidir, mizahtır. Orası T.B.M.M., yayla değil. Ve kusura bakmasın kimse tayyip dediği adam da T.C. Başbakan'ı. İyice zivanadan çıktı herkes. Makamlar'ın bir değeri vardır. Herkes haddini bilsin. Haddimizi analı mı bilelim anasız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Şimdi bi dakkaaa... T.C. Makamları'na gereken saygı'yı makam sahibi de göstermeli zaten.. Göstermiyorsa tepki'yi verirsin, seçmessin ya da seçilmesini sağlamazsın, gazeten bu konuyla dolar taşar.. Ama bu konu'yu bu şekilde yansıtmazsın.. Şurda bakıyorum, yazılanlara da.. Vay halimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Halkın büyük çoğunluğu politikanın, devlet yönetiminin, Türkiye'nin kuruluş ilkelerinin ve huzur ve barış ortamı için laikliğin gerekliliğini anlayamıyorken nasıl seçilmemesini sağlayayaım yahu? Cebine iki lira para koyup oy alıyorlar, ben nasıl eğiteyim cahil halkı. Eğitime gereken önemi vermeyerek ilerideki oylarını da garantiliyorlar. Dalga dalga geliyor adamlar ülkemle dalga geçe geçe.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kamer gencin tayyibe zati şahaneleri diye hitap etmesi gerekirdi. akp li vekillerin saldırması yerinde olmuş. asdas şaka bi yana kendisine oy veren insanlara bile böğürerek hitap eden bir adam, sanki eski istanbul beyefendisi gibi ismiyle hitap edilince meclisteki vekilleri hazmedemeyip saldırganlaşması traji komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Senin ülkenle dalga geçen, bir kere fakir olan değil. Bilakis, eğitilmiş iyi yerlere gelebilmiş insanlar.. Halk'ın kullanabileceği en büyük güç, medyadır.. Hanginiz kullanıyor ? Adam analı mı bilelim anasız mı bilelim diyor ? Şimdi bir medya patro'nu 7 gün, bir önemli cinayeti yazıyor.. O kadar !!! Hepimiz ne kötüyüz diyoruz.. Nasıl iyi olur diyen yok... Bknz : Aventine'a yazdığım gelin'in seyir defteri başlıklı yazımdan bir pasaj vereyim.. Doğan Özdemir said: Şimdi ise benim basından beklentim neydi o’na gelelim.. Basın bence, bir birlik olarak anlaşarak, her gazete’nin, her dergi’nin ve her t.v. kanalı’nın tepesine uygun bir şekilde bir yazı eklemeliydi. Ve böyle olayları engellemek için Hükümet’in bir adım atmasını istemeliydi.. Yazmalıydı.. Günlerce… belki aylarca.. belki yıllarca.. Özenle seçilmiş bir 3.sayfa haberini gazete’nin tepesine koyup, altına yazmalıydı kocaman puntolarla.. Hükümet Bey, Top Sende !!! Yazmalıydı.. Günlerce.. Aylarca.. Yıllarca.. 7 Dakika boyunca reklam veren kanallarımız, 1 dk boyunca bir slayt gösterisi koymalıdı, o gün yaşananlara dair.. Yazmalıydı altına kocaman puntolarla.. Hükümet Bey, Top Sende !!! Oynatmalıydı.. Günlerce.. Aylarca.. Yıllarca.. Hergün, milyonlara mesaj atan GSM şirketlerimiz, bir mesaj’da böyle atmalıydı herkese.. Hükümet Bey, Top Sende !!! Göndermeliydi.. Günlerce.. Aylarca.. Yıllarca.. Bunların hiçbiri olmadı, gene 3.Sayfalarımız dolu.. Ama ben konuşmak istedim.. Ve haykırıyorum.. HÜKÜMET BEY TOP SENDE !!! Haaa !! ama duuur.. Böyle bir tepki verebilecek delikanlı nerdeeee!! Hiçkimse'nin işine gelmez bu, bu millet dışında.. Ama piyasa'yı karıştırmak.. Skandallar oluşturmak.. Yakında geçecek maddeleri çekiştirip durmak.. Bunlar Türkiye'nin geçireceği tüm süreçleri uzatır ve sancılarımızın şiddetini arttırır.. Ama bizim derdimiz, bulduk bir tayyip, anasını da getirsin babasını da derdimiz burda.. Milletvekilimiz de aynı, vatandaşımız da.. Biri de demiyor ki; Sayın Vekilim, siz bir vekilsiniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 akplilerin yarası varmış gocunmuşlar demek ki. hey allahım nerden topluyorlar bu adamları da koyuyorlar meclise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Griswold said: Lise tadı yakalamışlar, hayır genç te değiller ki =/ Ama Kamer Genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Baluu said: Senin ülkenle dalga geçen, bir kere fakir olan değil. Bilakis, eğitilmiş iyi yerlere gelebilmiş insanlar.. İyi de abi ben onlara fakir yada eğitimsiz demedim ki. Parayla yada öğretim görmekle büyük insan olunmuyor yani. Barzo okula da gitse, para da kazansa barzodur. Sözüm de meclisten içeri değil dışarı ;) Ayrıca medyayı iyi kontrol eteleri bu ülke hakkındaki birçok kişiyi endişelendiren emellerini haklı çıkarmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben hayatımda iki çeşit eyleme tanık oldum. Birisi Cumhuriyet Mitingleri Diğeri Memur Mitingleri ( Çoğu zaman maaş olayı ) 1.Düzenleyenler Muhalefet Partisi 2.Düzenleyenler Sözüm ona sözde sendikalar ( korumaları gereken değeri koruyamadıkları gerekçesiyle, sözde sendikalar ) Bir de nadir olan, bir ölü yürüyüşü.. Ünlü bir gazeteci, bir italyan vb.. Bu ülke'de kimse, daha iyisi için kılını kıpırdatmıyor.. Kimse adam akıllı bir şey yazmıyor. Ama şu yazılanlar.. Şu yapılanlar da.. Hep tekrarını ettiğim fıkrayı gene getiriyor insan aklına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yukarıdaki mesajımı editleyemediğim için, çift post gibi olacak, ama öyle değil.. Kamer Genç ve Meclis'de çıkan arbede hakkında ilgili makalem : http://avntn.org/kamer-genc-sen-git-tayyip-gelsin/ Okumak isteyen olur belki.. Fikirlerim bunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Baluu said: Ben hayatımda iki çeşit eyleme tanık oldum. Birisi Cumhuriyet Mitingleri Diğeri Memur Mitingleri ( Çoğu zaman maaş olayı ) Bir de nadir olan, bir ölü yürüyüşü.. Ünlü bir gazeteci, bir italyan vb.. Bu ülke'de kimse, daha iyisi için kılını kıpırdatmıyor.. Belki yaşımız itibarıyla daha iyisine tanık olmamısızdır ,ki oluyor da pek basına yansımıyor , ancak geçmişte bundan daha fazlasını yapanların başına gelenler ortada.Şimdi o bazıların umut bağladığı ülkenin güvencesi denen ordu daha fazlasını yapanları sindirmeseydi bu ülkede bu hale düşmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 hayvanoglu hayvanlar geberesiceler okuzoglu okuzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 milletvekilliği bu kadar ucuz olmamalı. mecliste tekme tokat kavga edenin milletvekilliği düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 sonuna kadar katılıyorum.. ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Benim vekilim ise eğer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Baluu said: Yukarıdaki mesajımı editleyemediğim için, çift post gibi olacak, ama öyle değil.. Kamer Genç ve Meclis'de çıkan arbede hakkında ilgili makalem : http://avntn.org/kamer-genc-sen-git-tayyip-gelsin/ Okumak isteyen olur belki.. Fikirlerim bunlardır. benım fıkırlerım orda burda diye link vermek paso modamı oldu abicim? biz burda paylasım için emeğe teşekkür demiyoruz, bi fikrin varsa yazmalısın buraya. ordan oraya yönlendirmek nedir? Forumun amacı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 heh yazdım zaten, ancak yazım sert olduğu için paticiğe koymadım. Benim sunucum yurt dışında, paticik sunucusu nerde bilmem.. Kapatırlar felan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Arkadaslar ama Ozgurluk var? Adamlar dovebilmeli, kisisel hak ve ozgurluk, adam dalmak istiyor, dalmaliiii???!!O""O£ERRORR ERROR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar