nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Atilla Taş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 atilla taş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 heh evet o da sesiyle bardak kırmaya çalışıyodu bende kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 yaa ben başını kaçırdım kaşık bükmüşler, tv nin üstüne koyan izleyenlerin kaşıkları da bükülmüş... bissürü arkadaşım idda ediyo olduğunu siz de izlerken denemiyo musunuz la bi allahın kulu çıksın bişi desin çatladım meraktan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Kaşık bükmek zaten var olan bişey yapılabilir yani bir yerde mantıklı. Beynimizin biraz daha büyük bir yüzdesini kullanarak telekinesis uygulamamız mümkün olabilir. Olmayadabilir tabii. Ayrıca jeneriklerdeki tiplerin duruşu direk heroes çakması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Birazdan Zerrin Özer ölmüş yakınıyla konuştuğunu sanıp ağlamaya başlayacak, hatta bayılabilir bile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kaşık olayı neymiş bükülen oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bu elemanın şovu güzeldi valla ya, gözleri iyi yapmışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 lensti o bak iş biterken konsantre oluyomuş gibi gözlerini ovaladı çıkardı lensleri ya da göz kapağının içine attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Tamam işte kapağın arkasına atıyor gibi zaten de iyi yapıyor yani. Yoksa çok belli elleriyle oynadığı ama çıkartmadan lensi orada tutması süper. Gerçi Lens beyaz elinde pek belli olmaz ışıktan ama yine de iyi hareket. Laflar da klasik yani o seni seviyor, çok mutlu, huzur içinde. Aysel Gürel ile insanların duygularına da oynadı. Ooooh ne ala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Şu adamın atacağı ok kadının kafaya girse efsane olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tirk milleti dövermiş bu adamı fazla dolaşmıcakmış : ) ne oldu karıyı dudagından öpmeyemi çalıştı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Dikkat etmedim valla :D Ama şov çok kolpaydı ya, bi tek o genç elemanı uttum Berk mi ne işte iyi yaptı gösterisini. Ayrıca çocuk Dani Alves'e benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Valla ne kaşık ne saat nede ben uçtum hiç bişi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İnsanimizda bunları izleyip gerçek sanıyor. ayrıca çevremde de mevcut, çok rahatsız edici. sokayım böyle medyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yani çok da şaşırtıcı değil tabii ki birşey olmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 valla benim kaşığıma bişey olmadı saatimi de durdurdum tv nin üstüne koydum yeniden hareket etmeye başlamadı sonra ben bir magical touch ile düğmesine bastım yeniden çalışmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 :D Kanımca tv gösterisinde de aynı magical touch hedesini kullandı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 En yakın arkadaşım 3 tane kaşık koymuş biri yere düşmüş diğeri de oynamış . Ben programın başını kaçırdım . Haftaya bir daha yapsa bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 BİZİM EVDEKİ TÜM KAŞIKLAR YAMULUP UÇMAYA BAŞLADI BU MESAJI 1 SALİSEDE 3187057130513 KİŞİYE YOLLAMAZSAN SENDE KAŞIK GİBİ OLUP UÇUKCAAKMIŞSIN YOLLARSAN HİÇ BİŞİ OLMUYOMUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Televizyon elektrikli bir alet, kaşıklar da metal. O yüzden bir etkileşimle düşmüş olabilir. Nasıl koyulduğu, rüzgar olup olmadığı falan da önemli tabii. PS: Benim elektrik olayı tamamen kolpa da olabilir tabii düşünce sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yok ya zannetmiyorum rüzgar falan olduğunu evin içinde çünkü birkaç arkadaşımdan duydum. Kaşık aniden yere fırladı dedi o en güvendiğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben bu uri geller'ı anlamıyorum. Benim o kadar paranormal gücüm olsa, robe giyerim, rahip gibi dolaşırım etrafta. Adam hep beraber üe kadar sayıp kaşıkları patlatıyoruz falan diye bğırıyo, işi şovmenliğe dökmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben olsam TV'nin sesini çok açın derdim. Subwoofer titreşiminden kaşıklar fırlardı o kadar insan bir-ki-üç diyince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar