Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Çetin'den reklam kokan haraketler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa ben başını kaçırdım

kaşık bükmüşler, tv nin üstüne koyan izleyenlerin kaşıkları da bükülmüş...

bissürü arkadaşım idda ediyo olduğunu

siz de izlerken denemiyo musunuz la bi allahın kulu çıksın bişi desin çatladım meraktan burda
Mesaj tarihi:
Kaşık bükmek zaten var olan bişey yapılabilir yani bir yerde mantıklı. Beynimizin biraz daha büyük bir yüzdesini kullanarak telekinesis uygulamamız mümkün olabilir. Olmayadabilir tabii.

Ayrıca jeneriklerdeki tiplerin duruşu direk heroes çakması :D
Mesaj tarihi:
Tamam işte kapağın arkasına atıyor gibi zaten de iyi yapıyor yani. Yoksa çok belli elleriyle oynadığı ama çıkartmadan lensi orada tutması süper. Gerçi Lens beyaz elinde pek belli olmaz ışıktan ama yine de iyi hareket.

Laflar da klasik yani o seni seviyor, çok mutlu, huzur içinde. Aysel Gürel ile insanların duygularına da oynadı. Ooooh ne ala :D
Mesaj tarihi:
En yakın arkadaşım 3 tane kaşık koymuş biri yere düşmüş diğeri de oynamış .

Ben programın başını kaçırdım . Haftaya bir daha yapsa bari :/
Mesaj tarihi:
Televizyon elektrikli bir alet, kaşıklar da metal. O yüzden bir etkileşimle düşmüş olabilir. Nasıl koyulduğu, rüzgar olup olmadığı falan da önemli tabii.

PS: Benim elektrik olayı tamamen kolpa da olabilir tabii düşünce sadece :)
Mesaj tarihi:
Yok ya zannetmiyorum rüzgar falan olduğunu evin içinde çünkü birkaç arkadaşımdan duydum.
Kaşık aniden yere fırladı dedi o en güvendiğim .
Mesaj tarihi:
Ben bu uri geller'ı anlamıyorum. Benim o kadar paranormal gücüm olsa, robe giyerim, rahip gibi dolaşırım etrafta. Adam hep beraber üe kadar sayıp kaşıkları patlatıyoruz falan diye bğırıyo, işi şovmenliğe dökmüş..
  • Yeni Oluştur...