Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 aksiyon ama nasıl aksiyon. böyle bi destansılık olsun içinde istiyorum. gaz olsun falan yer yer. mesela Oldboy gibi, The City of Violence gibi, The Punisher gibi, A Bittersweet Life, The Boondock Saints falan gibin. anladınız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 lotr 3lemesi dicem ama izlemişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Geçen Shot'em Up i izledim ve tüm aksiyon ihtiyacimi giderdim sana da tavsiye eederim film o kadar aksiyon doluku seks sahnesinde bile aksiyon var çatışma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 crank, die hard serisi, london vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Jason Bourne serisi belki hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 statham ın son cıkan su fantastik filmi hariç tüm filmleri die hard serisi bourne serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 dediklerinizin hepsini izledim evet güzel filmler. böyle uzakdoğu yapımı, tercihen güney kore, varsa bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tık... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 City of Violence gibi film olmaz onun gibi bir başka film görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Quentin Tarantino - Death Proof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Fearless - Jet Li Hero - Jet Li Yakında Forbidden Kingdom çıkıyor birde. Jet Li ile Jackie Chan nin ortak filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 once upon a time in high school du galiba ona bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 oldboy'u izlemedim de, punisher'da ne destansılık vardı ya :) Aksiyonun dozuna varmış filmler için Shoot 'Em Up, Kill Bill Vol 1, Equilibrium, Desperado, Live Free or Die Hard, Transporter 2, Crank, Hard Target (ya da alternatif olarak Lionheart), Enter The Dragon, Crouching Tiger Hidden Dragon, Azumi Bunların dışında Tüm Shaw Brothers filmleri (misal The 36th Chamber of Shaolin), Tüm Jackie Chan filmleri (misal Legend Of The Drunken Master), Tüm Akira Kurosawa filmleri (misal Seven Samurai) Bi de izlemedim ama, Planet Terror, aradığın tarzda bir film olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 oldboy nasıl izlenmez bone köprüden atla ya da indir bu aksam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 oldboy izleyin arkadaşlar ayıptır ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 SoulCube said: oldboy nasıl izlenmez bone köprüden atla ya da indir bu aksam. =) niye atlayım be. oldboy cdsi veren oldu da izlemedik mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 indir hacı internetin mi yok ben verim linkleri istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 battle royale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 said: misal Seven Samurai seven samurai'de uyuyabilirsin.. film güzel ama gaz maz değil, bayağı bi 3saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 battle royal çakması var bi de : the condemned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bunların da hepsini izledim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar