Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ bu siteden indirdim. canavar gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 sağol da, sonradan bi sorun çıkmasın? :) microsoft yayınlamamış ya hani ondan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 microsoft yayınlamayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 güzel bir proje bence. tabii adam gibi çalışırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yemedi valla bir süre sonra gene yazarmısın bir sorun çıkıp çıkmadığına dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yükledim ama res atmadım daha bi sakatlık olmaz inşallah :D ruslar yapmış kesin keylogger falan koymuşlardır bunlar içine sfdklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 indirdim virus taraması yaptım önce nod32 ile. yorumları okudum. sonra yükledim. crysis oynuyorum gözle görülür değişme var. hiç bir sorun çıkarmadı şu ana kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 hmm. porje dx10 duyurulduğundan beri var. tom's hardware vs siteler pek randıman alamamıştı. gelişim aşamasındaydı. yorumlar ilginç. deneyenlerin çoğu gözle görüşür fps artışı vs var diyor. diğer taraftan assasins creed i açamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 assassins creede ne oldu lan! açılmıyo bozdunuz bilgisayarı :D edit: bioshock da açılmıyor pf nasıl silicez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 quake motoruyla deneyen war mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ya ben bunu nasıl silerim? bir yükledim hiçbir oyun açılmaz oldu. lanet olsun. dx9c kurmayı denedim. hemen kuruyomuş gibi yapıyor ama bişey değişmiyor. ne yapabilirim? format mı atmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 You find and select the files in system32 d3d10.dll d3dx10_33.dll d3dx10d_33.dll Nucleus.dll d3dx10.dll d3dx10d.dll dxgi.dll and you DELETE THEM all to HELL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sildim onları, res attım, dxdiag'da hala dx10 gözüküyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 fantastik çözümler dene, mesela dx9 dll'lerini rename et d3d9.dll'yi d3d10.dll yap hepsini falan ne biliyim, ben olsam böyle şeyler denerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 DirectX i silmeye yarayan programlar var. Google'da bi arat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 buldum da onların da calısıp calısmadıkları belli değil. en iyisi temiz bi format sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ahah ne acı bi durum lan. fistan bak nelere mâl oldun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bi daha fistana uyup hareket etmiyecem yazıklar olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Valla bende yükledım half-life 2,crysis ve bioshockda bir sorun yaşamıyorum:DHatta fps leri flm arttı baya,görüntü kaliteside. Bence ekran kartlarıyla alakalı olabilir.zotac 8800gt bnmki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 aga 8800gts benimki bi harf nelere mal oldu bak :p tam olarak sırasıyla neleri yüklediğini tarif edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ilk once directx 10 dosyasını yukledım ardından orda patch tarzında bişi vardı onu yukledım.Hiçbir sorun yaşamıyorum ama herkes assasin creedde sorun yaşamış bendede o oyun bilgisayarda yok ondan bişi diyemeyeceğim o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 cs falan bende de calısıyor. ama bioshock ve assassins creed calısmıyor. dx10 isteyen oyunlar calısmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 taz said: buldum da onların da calısıp calısmadıkları belli değil. en iyisi temiz bi format sanırım :) şurda tutorialımsı bişi yazmıştım http://forum.paticik.com/read.php?6,959002,959019#msg-959019 işe yarar mı acep şimdi ki durum için d.e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 iyide bende bioshock çalışıyor ve half-life 2,crysis flm hepsi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 valla bende onlar da çalışmıyor işte neyse boneun verdigi linke bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar