Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kötü mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben sevmistim. en azindan bleach naruto one piece vs gibi degil. Bayagi ciddi konusu olsun cizimleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 naruto bleach falan bunlar ergen işi zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 çizim tarzı, atmosferi ve yarışma bölümü yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Biraz gereksiz kafa ütülüyor ama bence de süperdir. Özellikle atmosfer ve üç ana karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Çok güzel bir anime - hatta Haibane Ranmei ve Samurai Champloo ile birlikte kutsal anime üçlüsünü oluşturuyor benim için - ama insanları biraz kandırıyor. İlk bölüm kesinlikle en inanılmaz çizimlere, sahnelere sahip; sonra o seviyeye çıkamıyor animasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.cosplay.com/gallery/43454/ olgun re-l daa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Cosplayini beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ne bileyim abi sıktı beni nedense. öyle hiç animeden falan anlamam. shounen seviyom zaten bi eheh. böyle ana karakteri dövcekler, dalga geççekler, SEN Mİ DÖVCEN BİZİ EKİ EKİ yapcaklar. sonra bizimki doğrulcak. nakama falan dicek. besmele çekip girişcek. bide gaz müzik. işte bunu seviyörum adamım. ölüm ol da düş peşime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Gayet ilgi çekici. Upscale 1080p'sini buldum. Ayrıca 90s-00s cyberpunk ve distopya tavsiyelerini de alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Baya guzeldi ya bu ok computer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 başlangıç ve gelişme güzeldi ama sonuç ve bitiş havada kalmış bir yapım olarak değerlendirmiştim izlediğim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar