DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=dda4cf32b189095d48a213cc5818508f not: çok canım sıkılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Dün yazımı yazdıktan sonra lazım oldu kendi realmimde baktım 25-29g civarında. 1 Saat içinde 10+ primal toplayabilecekseniz aslında okadar da kötü gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Valla gecen 200 golda yaptigim scopeu 400 e sattim :) kazanan kazaniyor canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Spawn lokasyonlarını bi kere örenince 10dan fazla kasarsin bi saatte çembere başladığın yerden dönüp tekrar geri geldiğinde ilk aldığın spawn olmuş oluyor tekrar akşam ben nether resu q sunu yaparken herblerden 7-8 tane toparladım 25-30 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yinede en güzel para rogue ile strat baron disenchant run yapınca 18-20 dkk da temizliorsun Sw yüzünden millet çok yüklenior consumable ye o yüzden brilliant mana oiller su gibi satıyor = Large brill revaçda 350-400 g yapiyorsun rahat saat başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Warlock yapabilir dimi strat baron run? Disenchant işlerine warlock bakıyorda :P Ve hangi silahı 200g'e mal ettin? Bizde mavi olanı 75hye satuıyorlar ama itemları ondan çok daha pahalı ya biri skill kasarken yapmış ya da parası çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yaptığı silah değil. Scope(dürbün) regentlerini tam hatırlamıyorum ama 200 biraz falza gibi. Gerçi regent fiyatları serverdan servera ve bazı serverlarda da saat başı değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Regalya said: Yinede en güzel para rogue ile strat baron disenchant run yapınca 18-20 dkk da temizliorsun Sw yüzünden millet çok yüklenior consumable ye o yüzden brilliant mana oiller su gibi satıyor = Large brill revaçda 350-400 g yapiyorsun rahat saat başına. O iş bitti artık :) Ata'mal Armaments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 aa eet unuttum ben onu ama belki onların server p3 de deil daha hala vakit olabilir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Günde 1 saat Outlands ve IQD SSO daily questlerini yaparsın, 150g civarı öyle gelir, Supplies'dan çıkan itemleri disenchant yaparsın, bi 50g civarı da öyle gelir = saatte 200g. Sonra gidersin Netherstorm'a, Manaforge farmlarsın 1 saat kadar, düşen NW Clothları 3.5g stackten satarsın, Sunfury Signet ile Arcane Tomeları satarsın, yeşilleri DE edersin. KirinTor'da Primal Mana farmlarsın. Günde 1 - 2 saat ile haftada 1500g kazanılıyor rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 2,4 gelmeden önce alt charıma epic kus aldım toplamda elimde main charda 1 k samanda 10 g falan kalmıstı dun itibari ile 2 charda toplam 5100 g var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş sırrını bizle Sırrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Engineering den para kazanmayı geçtim. Bu proffun ağırlıklı olarak pvp olması lazım ama ne düzgün tirnket var ne de hunterlar için bir gun. Yapabildiğimiz epic gun epicler arasında sondan 2. sanırım. 2.4 le beraber özellikle jewel craft'a bir ton yeni recipe gelmesine rağmen engineering de hiç birşey yok. Benim asıl uyuz olduğum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Epic Mountla çok rahat farmlanıyo Mote lar. Mining de al yanına süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 engineering goggleların yenileri geldi bu arada İT gibiler sunwellden boe recipeları düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link plz engineering googleları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://www.wowhead.com/?spells=11.202#200+7+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Millet biraz daha sunwell kassın şu recipe AH'a düşsün de alayım yapayım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tank gözlüğü hardened khorium istio. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Günde yaklasık 10-15 tane primal air farmlıyorum, bizim serverda şu aralar 35g+ gidiyor, yani oldukça karlı. Toplama hızı, helm i yapınca oldukça artıyor, 2 saatte 450gold çok rahat elde ediliyor. İlk başlarda tank gun yapınca gold kazanılıyordu ancak su an hem netherlar boe hemde cok daha iyi weaponlar cıktıgından kar getireceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Arkadaşlar buarada şimdi yeni engineering reciptlerine bakarken farkettim, blizzin bu yaptığı hayvanlık mı yoksa ben mi çok alınganım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 deadwoll said: Millet biraz daha sunwell kassın şu recipe AH'a düşsün de alayım yapayım xD Ben de aynı düşüncedeyim. Elemental shaman olduğumdan buyuk ihtimalle recipe düşüren guilde yaramayacak ah ye düşecek ve ben alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Absolut said: Engineer roguem para para dememek istiyorum. ub chest farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Onu zaten abartmış durumdayım başka bi beleş para var mı diye merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar