Apis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yaz 08 deniyor... You Tube'a düşen Pre-Treaserlar "This video is no longer available due to a copyright claim by Twentieth Century Fox Film Corporation" denilerek 2. günde kaldırıldı... Movietome.com, bazı fotoğraflar yayınladı... Bazı kaynaklar...MovieTome link...Tv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 o kadar boktan finale,hatta final sezonundan sonra umarım güzel bir film olurda iyi bitirirler şu seriyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bence afiş güzel diyip onla yetinelim :P X-Files cep telefonlarını iş adamlarında gördüğümüz, internetin 36K olduğu dönemde güzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 xfiles a hala inanıyorum valla ben 2 söylenti var snearyoyla ilgili ( ya da sallıyorum), daha yüksek ihtimal olanı, dizi bittikten belli bir süre sonrası ile ilgili olduğunu iddia ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 I WANT TO BELIEVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 imdb de en son xzibit oynicak falan diyodu.. her halükarda çıksın ya o 9 sezonu kolay bitirmedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 xzibit süper adamdır :P O resimdeki hatun scully değil di mi? Eğer oysa sanki çok daha güzelleşmiş gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 çökmüş lan. ilk sezonda süt gibiydi yoğurt olmuş şimdi. hoş yine güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Lütfen John Doggett da olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ZaugnaKhaldun said: xfiles a hala inanıyorum valla ben +666 TGRT günleri dün gibi aklımda, bir ara seferber olmuştum lisede gün boyu bu dizinin misyonerliğini yapıyordum. Bazı bölümleri saç baş yoldursa da bugun izlediğimiz dizilerin kalitesini bu diziye borçluyuz. Eğer bölümler arası tema tutarsızlıkları düzeltilebilseydi (yani bir bölüm UFO sonraki bölüm medyum gibi) gelmiş geçmiş en iyi dizi olurdu X Files. "The truth is out there" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tutarsızlık değil canım, sürekli aynı konsept sıkar tabi ki bi süre sonra. ha, hadi artık bitsin bu dizi diye günde 6 bölüm izlemeye başlayınca yarasa-adam bilmemne abuk subuk bölümler çekilmiyor ama haftalık yayınlanan bir dizi olarak izleseydim herhalde o kadar batmazdı :) onun dışında çok geyik bölümleri de vardı, tekrar baştan bakıp izleyesim geldi ya uzun süre hayayımda yer kaplamış bi dizi çünkü benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Tutarsızlık mı? Xfiles'ı dizi olmaktan çıakrıp başka muhteşem bişey yapan en önemli etken, deneyselliği, hikayenin arasına serpir,ştirilmiş o farklı temalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ha yalnız genel konuda bi tutarsızlık var gibiydi açıkçası ben 9 sezon izledim, o kadar da internetten okudum ettim hiç bişi anlamadım sonunda. hani yine 6. sezona kadar güzel ama sonra yok hayatın kaynağı bilmemne amaçsızca dolanıyo. o kısımları mı kastettin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sailor said: ha yalnız genel konuda bi tutarsızlık var gibiydi açıkçası ben 9 sezon izledim, o kadar da internetten okudum ettim hiç bişi anlamadım sonunda. hani yine 6. sezona kadar güzel ama sonra yok hayatın kaynağı bilmemne amaçsızca dolanıyo. o kısımları mı kastettin acaba? hayır kastetmek istediğim virüs, Tunguska, secret society, UFO veya yapay zeka gibi temalar olan (yani metafiziksel olmayan) bölümler başyapıt düzeyindeyken hayalet, medyum vs türü metafiziksel bölümlerin bana alakasız gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sen inanmak istemememişsin :)) Ayrıca metafizik de çok saçma bi kavram ama bunun ne yeri ne de zamanı şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 UFO ve Hayaletlerdir zaten X-Files'ın konusu. X-Files sadece UFO ve UFO iddiaları üstüne kurulmuş bir dizi değildir. Genel olarak Paranormal tüm olayları içine alır. Müdür geliyor Mulder'ın yanına: -Oğlum size iş çıktı, hayaletli bir olay varmış, gidin araştırın. -Hayır amirim biz sadece UFO araştırıyoruz, sonra tutarlı olmuyormuş bizim yaptıklarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hayaletler de uzaylıdır ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 değildir, ben gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 arcane said: Bence afiş güzel diyip onla yetinelim :P X-Files cep telefonlarını iş adamlarında gördüğümüz, internetin 36K olduğu dönemde güzeldi :P Bu gercekten mukemmel bir yorum ve buna katildigimi soylemek istiyorum +10000000000..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Sakin sakin paraniza yazik mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 12 eylülde vizyona girecekmiş memlekette. fragmanını görüp heyecan yaptım. fragmanı baz alırsam güzel bir filme gideceğim gibi geliyor. bu arada scully'nin saçlar ne olmuş öyle yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Güzel film, güzel kapanış. Diziyi sevenler kaçırmasın. Eski günlerin hatrına son bir X-Files bölümü gibi. Dizinin ana konusuyla bağlantısız. Bir FBI ajanı kaçırılıyor sonra olayla ilgili imgelemler gördüğünü iddia eden psişik bir adam ortaya çıkıyor. Mevzu bu olunca Mulder'ı bilirkişi olarak olaya dahil ediyorlar. Sinemadan kaynaklanan yapım kalitesini bir kenara atıp, dizinin bir bölümü olarak ele alırsak en iyi bölümlerinden biri. Ha bu arada kapanış jeneriğinden sonra son bir sahne var, jenerik çıkınca izlemeyi bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 random X-Files bolumu gibi bir sey. mitolojiyle zaten alakasi yok, dizinin bitimiyle de pek alakasiz bir modda baslaniyor oyle devam ediyor. hastane subplotunu cikarsan filmden tam bir dizi bolumu cikarmis iste o son sahneye ise hic bir sey diyemiyorum eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arcane said: Sinemadan kaynaklanan yapım kalitesini bir kenara atıp, dizinin bir bölümü olarak ele alırsak en iyi bölümlerinden biri. Yapma arcane olsa olsa x-files in en sikici bolumlerinden birisi olur, 9 sezon boyunca ince iyi bolumler izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eğer canınız çok ama çok sıkılıyorsa windows mayın tarrasını çalıştırmıyorsa ozaman belki ama belki izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar