Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The X-Files: I Want To Believe

Apis

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:
xfiles a hala inanıyorum valla ben

+666

TGRT günleri dün gibi aklımda, bir ara seferber olmuştum lisede gün boyu bu dizinin misyonerliğini yapıyordum.

Bazı bölümleri saç baş yoldursa da bugun izlediğimiz dizilerin kalitesini bu diziye borçluyuz. Eğer bölümler arası tema tutarsızlıkları düzeltilebilseydi (yani bir bölüm UFO sonraki bölüm medyum gibi) gelmiş geçmiş en iyi dizi olurdu X Files.

"The truth is out there" diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tutarsızlık değil canım, sürekli aynı konsept sıkar tabi ki bi süre sonra. ha, hadi artık bitsin bu dizi diye günde 6 bölüm izlemeye başlayınca yarasa-adam bilmemne abuk subuk bölümler çekilmiyor ama haftalık yayınlanan bir dizi olarak izleseydim herhalde o kadar batmazdı :)
onun dışında çok geyik bölümleri de vardı, tekrar baştan bakıp izleyesim geldi ya uzun süre hayayımda yer kaplamış bi dizi çünkü benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

ha yalnız genel konuda bi tutarsızlık var gibiydi açıkçası ben 9 sezon izledim, o kadar da internetten okudum ettim hiç bişi anlamadım sonunda. hani yine 6. sezona kadar güzel ama sonra yok hayatın kaynağı bilmemne amaçsızca dolanıyo. o kısımları mı kastettin acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor said:
ha yalnız genel konuda bi tutarsızlık var gibiydi açıkçası ben 9 sezon izledim, o kadar da internetten okudum ettim hiç bişi anlamadım sonunda. hani yine 6. sezona kadar güzel ama sonra yok hayatın kaynağı bilmemne amaçsızca dolanıyo. o kısımları mı kastettin acaba?

hayır kastetmek istediğim virüs, Tunguska, secret society, UFO veya yapay zeka gibi temalar olan (yani metafiziksel olmayan) bölümler başyapıt düzeyindeyken hayalet, medyum vs türü metafiziksel bölümlerin bana alakasız gelmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

UFO ve Hayaletlerdir zaten X-Files'ın konusu.
X-Files sadece UFO ve UFO iddiaları üstüne kurulmuş bir dizi değildir.
Genel olarak Paranormal tüm olayları içine alır.

Müdür geliyor Mulder'ın yanına:
-Oğlum size iş çıktı, hayaletli bir olay varmış, gidin araştırın.
-Hayır amirim biz sadece UFO araştırıyoruz, sonra tutarlı olmuyormuş bizim yaptıklarımız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Güzel film, güzel kapanış. Diziyi sevenler kaçırmasın. Eski günlerin hatrına son bir X-Files bölümü gibi.

Dizinin ana konusuyla bağlantısız. Bir FBI ajanı kaçırılıyor sonra olayla ilgili imgelemler gördüğünü iddia eden psişik bir adam ortaya çıkıyor. Mevzu bu olunca Mulder'ı bilirkişi olarak olaya dahil ediyorlar.

Sinemadan kaynaklanan yapım kalitesini bir kenara atıp, dizinin bir bölümü olarak ele alırsak en iyi bölümlerinden biri.

Ha bu arada kapanış jeneriğinden sonra son bir sahne var, jenerik çıkınca izlemeyi bırakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...