TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ya bu sakınzlar var mı hala :( Minti, Turbo, İlvanlım, Cicoz, Dandy, Centre Fresh, Sulu göz vayy be çocukluğum geldi aklıma ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Turbo, Centre Fresh, Sulu göz gördüm diğerlerini bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Turbo'da bulunuyor bazı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 o bulunan turbolarda öküz gibi sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sulu Göz var bizim evin yanındaki markette :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 "wall" vardı bi de bi ara, oof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sulugöz var hala. Candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 şu wallda güzel güzel etiketli duvar yazıları çıkyıordu deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Big Babol(böyle yazılıyordu sanırım, okuma yazmam yoktu bu sakızın popüler olduğu dönemlerin bir kısmında xD)'u unutmuşsun ama bak, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 TipiTip mi ne vardı bir de B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 matematik yeni bir deterjan mı? asfdsagds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 turbolar zaten sert oluyodu bide yıllarca bekleyince mermer olmuştur zencili kadın sakızı vardı çukulatalı ondan görmüştüm biyerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 zencili kadın sakızı dediğin mabel olabilir mi?? ayrıca sulugöz heryerde var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 üstünde köprü resmi olan vardı bi tane namussuzu herkes sever bayılırdı, ben sevmedim hiç. bide agza renk ver veren sakızlar vardı işte aa olum way anasını dilim yeşil oldu leayn diye muhabbet donerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 zencili sakız mabel ve satılıyor ama çikolatalı değil. (galiba hiç çikolatalı olmamıştı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yok evet black mmabel hatta yanlış hatırlamıyosam partakallı çukulatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 mintide var cicoz da war hepsi war ilvanlımı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 wall çok iyiydi ya. hala vardır bikaç çıkartması masamda; "Kokuyorsa kimyadır." "Bülbülü altın kafese koymuşlar, 24 ayar mı diye sormuşlar" severdim =D biaralar bi sakızın içinde 3 sakız vardı böyle mavi sarı pembeydi galiba renkleri 3 tane top sakız, onlar duruyomu gören varmı? para olmadımı arkadaşlarla bitane alır paylaşırdık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet yaa hiç çukulatalı olmadı mabel cok klas sakızdı hea eskiden en pahalı oydu shdjsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 cicoz olmaz mı yahu. 3 lü 3 lü. bi kere de teker teker çiğneyemedim dana olduğum için komple atıyorum ağzıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 cicoz kalmadı heralde ben hiç bi yerde görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 oha süperdi o, tek tek çiğnerdim hep. onu açması da çok stildi, tırnağımla bir ve ikinci sakızın arasına bastırır, o sırada avucumu altına getirirdim, flöp diye gelirdi, ARH ağzım sulandı lan resmen, silin bu topici dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bende görmedim hiçbi bakkalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 cicoz pazarlama harikası bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar