adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 isminizin her türlü detayını aparatını gereksiz bilgisini gösteren bir adet site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Aradığınız OKTAR kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Önce size bir istatistik çıkartalım: OKTAR kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az. Bu durumda da OKTAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 15-04-2008 23:14 itibariyle 2,128'den az kişinin isminin OKTAR olduğu ve OKTAR isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gereksiz bi yermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gereklisini bul ozaman HIH.!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 offf bi şeyede cvp verma yaa bi şeyide saygıyla karşıla cıkh cıkh cıkh pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 laraken zamanında demişti ki"ahh pîrim eskiden buralar heep sesli harf doluydu şimdi hiç kalmadı". laraken demiştir umarım öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sechil baktım da o da yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 isminiz neyin kısaltması bunu öğreniyosun burdan da mesela; "Operational Robotic Hazardous Assassination Neohuman" ORHAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mechanical Upgraded Zombie Assembled for Forbidden Fighting, Efficient Repair and Accurate Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 İki sitede güzelmiş, sevdim. İlk sitede algoritma kasan arkadaşlara ise ayrıca hayran olmamak elde değil, nasıl bir boşluktur o öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ikinciyi beğendim, biraz değiştirdim, imzaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Digital Online Gratification Android hoş tabi... bu tam olarak nedemek? dijital online mutlu edici android mi? Digital Robotic Android Limited to Learning sınırlı öğrenme kapasitesi olan dijital robotumsu android mi demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 SELÇUK Türkiye'nin en yaygın 57. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 57. ad ise Philip ismi. SELÇUK adının yakın kullanım oranına sahip diğer. demekki amerikaya gidince ismim filip olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 lan bonnie oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar