asas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Pati'nin bu arama şeysini bir türlü anlayamadım.Bu sebeple aramadan faydalandım diyemiyeceğim.Sizlerden tek gitarlık bildiğiniz hoş,çalınabilecek parçalar istiyorum.Parçaların kolaylığı yada zorluğu önemli değil sadece size hoş gelsin yeter.Birden fazla gitarda olabilir fakat gitarların her biri parçayı ayrı ayrı anlamlı kılıyorsa tabi...Son zamanlarda hiç gitar çalamıyorum.Çalacak parça da aklıma gelmiyor.İnşallah bana yardımcı olursunuz...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 pinhani olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Skid row - 18&life ya da in a darkened room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 damien dice komple (yoksa rice mıydı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Jose Gonzalez - Veneer albümünü indir derim. Sırf çalmak için de değil, zaten süper bir albüm. Elliott Smith'in çoğu şarkısı uygundur. Toptan yardır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bob dylan ın bob dylan albumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 grunge şarkıları genelde pek kompleks olmuyorlar, ama solosu olan şarkıların çoğunda arkada ritm gitar da gerekiyor. yine de nirvana ve alice in chains şarkılarına göz at derim. system of a down parçaları da genelde tek gitar; başka.. mesela iced earth'in parçalarını da tek gitarla pek riff kaybı olmadan çalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 the forgotten part 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 pantera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sonata arctica'nın bi şarkısı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 chris cornell - unplugged in sweden albümü akustik gitarıyla bissürü parça coverlıyor amcamız, çok keyifli albümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Elliot Smith'in hastası olduk. Saolun. Tekrar gitara başlattı bu adam beni saolsun. Hem şarkıları da hoş basit söylemesi de çok zor değil. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 zardanadam - hepsi hepsi hayat nasıl olsa. ama akustik versiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 unintended çal söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 asturias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 baby did a bad bad thing - chris isaak mouth - bush what's this life for - creed street spirit - radiohead lady picture show - stone temple pilots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 canon rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ha bi de jimi hendrix parcaları da hep tek gitardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Extreme - "More Than Words" Askerde bir arkadaş gitarını getirmişti, o çaldı ben batan güneşe doğru söyledim. Seni seviyorum demek Senden duymak istediğim sözcükler değil Bu değil senden istediğim Keşke bilsen de söylemesen Bana nasıl hissettiğini gösterebilsen ne kolay olurdu Sözcüklerden öte tüm yapman gereken onu gerçek kılmak Beni sevdiğini söylemesen de olur Çünkü bilmiş olurdum Eğer kalbim ikiye parçalanmışsa ne yapardın Sözcüklerden öte ne hissettiğini göster ki aşkın benim için gerçek olsun Eğer bu sözcükleri alıp gitsem ne derdin Sadece beni sevdiğini söyleyerek Herşeyi yeni baştan yapamazdın Şimdi seninle konuşmaya ve anlamana çalışıyorum Tüm yapacağın gözlerini kapamak Ve ellerini uzatıp bana dokunmak Sıkıca tut beni ve asla gitmeme izin verme Sözcüklerden öte tüm ihtiyacım olan göstermen Beni sevdiğini söylemesen de olur Çünkü bilmiş olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende aramaktayım ama bende klasik gitar var. böyle tonları biraz daha klasiğe yakın olan çalabileceğim parçalar var mı bildiğiniz burdakilerden başka?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 solo gitar mı çalmak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 eric clapton - classical gas tablarını da rahat bulabilirsin eğer kulakdan çıkarmak da zorlanırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 midnight romance for the love of god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar