karabekar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 offf hani böle hata yaptığını bilirsinde nasıl telafı ediyim diye düşünürsün ama elinden bişey gelmez ya işte öyle birşey... off böle tam karnının üstünde bi ağrı çöker ya heh işte öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bira iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ama ben içki kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 jeeebzus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 düzeltemeyeceğin bir bok ise dert etme. düzeltebileceğin bir bok ise haydi koş, durduğun kabahat anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 kardes varsa dırek ustune at sucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yok yaw kız meselesi suçlanıcak bişey yok aslında organizsyon bozukluğu oldu farklı yerlerde birbirimizi bekledik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bu sabah ÖSS kayıtlarının kapandığını öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 said: yok yaw kız meselesi suçlanıcak bişey yok aslında organizsyon bozukluğu oldu farklı yerlerde birbirimizi bekledik o zaman montla zıç, daha yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 üç noktalar çok rahatsız ediciymiş. tam olarak şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 içki içmediğinden dolayı öyle olmuş. içiyo olsaydın negüzel aynı yerde buluşurdun, organizasyon hatası olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Eternalus said: içki içmediğinden dolayı öyle olmuş. içiyo olsaydın negüzel aynı yerde buluşurdun, organizasyon hatası olmazdı. katılmadan da edemicem hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 oh evet, katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ayrıca sigaramda yok benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 kumarın da yoksa bizim kıza alalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mortis said: kumarın da yoksa bizim kıza alalım seni (tu) kopardın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 büyük bok ye büyük söz konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Xhunarion said: Bu sabah ÖSS kayıtlarının kapandığını öğrendim. nerd down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yok walla kumarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sevgilinle aranda ciddi bi iletişim bozukluğu var ... söle hanginizin kulalakları duymuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sinyal çekmeyen yerlerdemi beklediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 telefon denen bişey var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 karabekar said: yok walla kumarımdadiğer kız kaçtı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tüm suçu kıza at "ben sana dedim ya x de bekle diye sen niye gittin oralara salakmısın sen senin gibi karıyla ne yapcam ben yaa Allah belanı vermesin yürü git alçak kadın..." şeklinde fena olmaz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 2pacAmaruShakur said: sevgilinle aranda ciddi bi iletişim bozukluğu var ... söle hanginizin kulalakları duymuyo? sevgilim diil yaw ama allah mı söyletti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar