Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 girl abdesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hani bunun ilk abdesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 fetocan sizi çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 can sikintisinda alinir acaba nedir nedir? islam deyince akla tamam simdi buldum hemen onun adi gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tayyocan seni çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 aquila said: hani bunun ilk abdesti asdfasdf :D X( dfgagaşlfkgjaşdkjeowşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 niyet ettim allah rizasi icin gusul abdesti almaya denilir. sora 3 kere agza, 3 kere burna su cekilir, hemen ardindan igne deligi buyuklugunde bile su deymemi$ yer kalmucak $ekilde yikanilir. Allah kabul etsin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yanlışın var hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yanlışın var yanacaksın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 aquila said: hani bunun ilk abdesti afs89ts9t7fdsadsa9das koptum sabah sabah >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 o laflar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dalga geçilecek şeyler var geçilmeyecek şeyler var o yüzden abartmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 kimse trans abdestten bahsetmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 çin işi japon işi abdest alan iki kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 sok fisi bitir isi... sonra abdestini al.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Amca ben hiç boy abdesti almadım kiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 boyu uzun alanlarda daha uzun sürüyomuş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sly-One said: boyu uzun alanlarda daha uzun sürüyomuş diyolar ilginç bi teori. gerçeklik payı warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet var. zürih üniversitesi konstraktifbiyoloji ana bilim dalı başkanı ve yardımcılarının oluşturduğu bilim adamları grubunun yaptığı testler sonucu kanıtlanmış. iğne deliği bırakmayacak kadar yıkanmak kısa boylu insanlarda daha kısa sürmekteymiş. bunun sebebini de yüzey alanına bağlamışlar. uzun boylunun yüzey alanı daha çok. daha çok su lazım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 roket adam said: evet var. zürih üniversitesi konstraktifbiyoloji ana bilim dalı başkanı ve yardımcılarının oluşturduğu bilim adamları grubunun yaptığı testler sonucu kanıtlanmış. iğne deliği bırakmayacak kadar yıkanmak kısa boylu insanlarda daha kısa sürmekteymiş. bunun sebebini de yüzey alanına bağlamışlar. uzun boylunun yüzey alanı daha çok. daha çok su lazım. evet. +rep, emeğe saygı diyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 aranızda hiç abdest almayan warmıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben hiç abdest almadım. ama ter kokmuyorum, götüm de bok kokmuyor. yeterli sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Anerchy said: Sly-One said: boyu uzun alanlarda daha uzun sürüyomuş diyolar ilginç bi teori. gerçeklik payı warmı? evet boy arttıkça yüzeyde artıyor haliyle.. hatta boy abdesti katsayısı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Saeros said: ben hiç abdest almadım. ama ter kokmuyorum, götüm de bok kokmuyor. yeterli sanırım :( olurmu öyle cennette abdestsiz gidince huriler vermiyormuş hoca dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar