cansn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ya bu abercrombie and fitch in kendi sitesinden guzel ulkemize sparis verebiliormuyuz ve kac gunde gelior bi bileniniz warmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 2 haftada burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben sna alıyım cnm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 o kadar çok çakması var ki, o kadar ÇOK ÇAKMASI var ki orijinalini alırsan çakma damgası yiyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 walla orjinal muhabbetinde degilim ne gozle bakiolarsa baksnlarda eger siparis verebiliorsan problem yok saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mersine açıldı göt kadar tükkan. Çalışan kıza yazıodum sırf tanışıcam diye 65ytl ye bi tişört aldım 3 haftadır evlat acısı gibi içimde kızla tanıştık ettik eywallahta bi tişörte verdik ya o kadar :( ama güzel tişörtleri varda verilmez bu kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 türkiye'de de var hepsi, istanbulda akmerkezde falan gidip alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 türkiyedekiler genelde önceki sezon malları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yannız kolpasıyla gerçeği arasında nerdeyse hiç fark yok dikkat edip alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bugün de birileri paso bişey satmak ya da almak istiyor.. balonlu hepte.. şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 cansn said: Ya bu abercrombie and fitch in kendi sitesinden guzel ulkemize sparis verebiliormuyuz ve kac gunde gelior bi bileniniz warmi ? alma gümrüğe takılıyor. Bizim arkadaşlar toplu spariş verdi Gümrüğe takıldı gittiler almak için malların fiyatları kadar bi para daha istemişler. Onlarda almadı kaldı öylece mallar. Gümrüğe takılmasına malların Çin malı olmasının büyük etkeni varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben aldım takılmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 o zaman amerikaya gidip alıp gelecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 kız mısın cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 çok sexual harassment içerikli bir soru bence bu yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Masticore said: cansn said: Ya bu abercrombie and fitch in kendi sitesinden guzel ulkemize sparis verebiliormuyuz ve kac gunde gelior bi bileniniz warmi ? alma gümrüğe takılıyor. Bizim arkadaşlar toplu spariş verdi Gümrüğe takıldı gittiler almak için malların fiyatları kadar bi para daha istemişler. Onlarda almadı kaldı öylece mallar. Gümrüğe takılmasına malların Çin malı olmasının büyük etkeni varmış. e bütün sezon mallarını almayın sizde? belli bir paranın üstüne cıktğındamı ne takılıo benim bildiim bütün mallar gümrükte sürekli alış veriş yaparım A&F den hic bi problem yaşamadık şuana kadar genelde 300-350usd aralığında tutuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 100 Euro üstünde alırsan gümrükte kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Wolf Jaw geçen kış aldım bunu hic bi problem olmadı toplam da 416usd tutmuştu bir kaç ek parça ile. edit : fiyatı yanlış yazmışım :D edit 2 hatta faturasını bile buldum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Voys said: kız mısın cansın Evet tanisalmmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Masticore said: cansn said: Ya bu abercrombie and fitch in kendi sitesinden guzel ulkemize sparis verebiliormuyuz ve kac gunde gelior bi bileniniz warmi ? alma gümrüğe takılıyor. Bizim arkadaşlar toplu spariş verdi Gümrüğe takıldı gittiler almak için malların fiyatları kadar bi para daha istemişler. Onlarda almadı kaldı öylece mallar. Gümrüğe takılmasına malların Çin malı olmasının büyük etkeni varmış. Kaç tane istemiştin? Arkadaşlarla 8 tane aldık,bu gümrük olayları felan yaşanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ASL plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gümrük olayı toplu olarak alırsan şansa bakıyor. 1 2 tane alırsan %100 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Finkel said: yannız kolpasıyla gerçeği arasında nerdeyse hiç fark yok dikkat edip alın. fark yoksa gerçek ya da değil ne fark edecek eueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Lopeth said: gümrük olayı toplu olarak alırsan şansa bakıyor. 1 2 tane alırsan %100 geçer evet sansa bakıyor biraz daha önce de aldık bir sorunla karşılaşmadık dediler . Bu olaydan sonra daha almadılar ama. 100% geçmesi için 1-2 parçamı olması lazım yoksa 100 euro yu geçmemesimi ? Mesela 200 euro'ya bir mont aldım diyelim geçermi %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bugun A&F Londra magazasina gittim, icersi manyak. Acaip guzel kizlar ust katlarda falan dans ediyor. Elbiseye mi bakayim, kizlara mi takilayim sasirdim. Ama tabi birde uzun boylu kasli otesi yakisikli herifleride serpistirmisler oraya buraya havami sondurduler ahah. Magaza degil moda merkezi gibiydi. musterilerde, magaza calisanlarida manken gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar