porsuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=mq8q9OelSVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Güzel olmuş bence. Hele sonu tam oturmuş. Orjinalini de koyalım: http://www.youtube.com/watch?v=5t3wBQE9GHQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bu ankarayla alakalı bişeye yapılmıştı ilk kafası kaçalı çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 o ney a ıkıncı vıdeo dakı kemence ıle oynana oyunu hayatımda ılk kez goruyorum .Bende rızelıyım ama trabzon yoresındenmı bu ne bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ahahaha hiç oturmamış be gelinlik giyen kadına, takım kıyafet giyen adama böyle aacyip hareketler hadi gençler yapınca kısa bir süre tahammül edebiliyordu insan ddsfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 İkinci videodakine Trabzon kolbastısı deniyormuş. İlk videodakileride ona benzetmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 oha çok çılgım figürler ilk vidyo da süper olmuş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuxel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gelin fena oynuyor ha... bi ara düşecek gibi oldu.Yurdum insanı işte,her yöreden farklı figürler,kültürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ilk videonun sonu cidden çok güzelmiş, takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bence gelin gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hahah geline gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 zaıuasusdha sonlara doğru türbanlı ablamız olaya girişiyor çekilin lan hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 valla kolbastı deyince aklıma benim bu ikisi geliyor direk :D kızlar sonunda cıvıtıyorlar ama oldukça iyiler :P bunlar zaten kopmuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kızların oynadığı gerçek kolbastı. Oğlanlar biraz sapıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ilginç bir oyunmuş ilk kez gördüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ehueh kızlar süper oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 fuat saka'nın kolbastısı süperdir, TRT'de yayımlamışlardı üşenmeip bulucam ama şimdilik üşeniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ben üşenmedim: http://youtube.com/watch?v=hDpUscEJo-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ne var sa lkaradenizlilerde var bu konularda hayranım ya ikinici vatanımı karadeniz ilan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar