Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Oynayan varmıdır bilmiyorum da gecen aklıma geldi,bir daha oynayayım dedim.CD leri de allah bilir nerde bulamadım da, oynadıgım en guzel oyunlardan biri idi. neyse soru yukarıda bilen eden varsa nerden bulunur, bir haber versin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bölüm kurallarına uymuyor / arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bölüm kurallarına uymuyor /arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bölüm kurallarına uymuyor / arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 xpde sorunsuz çalışan bi oyun muydu bu ? bende cdsi vardi en son denediğimde hata veriodu cd mi bozuk yoksa windowsla mi uyuşmuyordu anlayamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ben uyumluluk modlarıyla da denedim valla açılırken siyah oluyo ekran sonra kapanıyo bi anda hata veriyor. Bi oynayamadım güzelim oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 xp'de çalışması lazım arcanum'un ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Çalışır, giriş bölgelerini üşenmeden geçsem, aklımda dorf sniper var ama, bakalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 silah ilk başta zor ama sonradan süper etki yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 nileppezdel said: Ben uyumluluk modlarıyla da denedim valla açılırken siyah oluyo ekran sonra kapanıyo bi anda hata veriyor. Bi oynayamadım güzelim oyunu :( Aynı sorun bende de çıkıyordu. Bizdeki versiyonda bir sorun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bende de yama yükleyince çalışmıyordu, maalesef buglı filan bitirmiştim öyle. :/ silah konusuna gelince, elven bow gatling makinelisi gibiydi ki düz tüfeğin başetmesi olanaksızdı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Dwarven Sniper Rifle ile o Elven Bow'u kullananı napardın bilio musun Sam? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 o değilDE KONUMU NİYE KİTLEDİN PİS ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Noone mocks druids, NOONE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 misslerdim? (:P) inan bana teknolojiyi çok denedim ama bariz güdüktü oyunda. en çok kasıyordun diğer metodlara göre (büyü, yakın dövüş, vendor eşyası vs) ve karşılığını alamıyordun çoğu zaman. o denli ki aklımda kalmış tek bir icat var oyundan gücü nedeniyle: pyro axe. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ninja mod editlemiş mesajımızı arkadaş olmazki böyle Teknoloji ciddi ciddi tırttı yanlız. Hani roleplay ayağına anlarım ama büyü yerine seçerek kendi kendinize inanılmaz büyük handikap veriyorsunuz. Tren kullanmaya mecbur kalmak mı dersin, mermi aramak mı dersin, zar zor yaptığın robotların oyuncak gibi dayak yemesi mi dersin saymakla bitmez =( En temizi support türü büyüler + melee. Bladesinger gibi geziyorsunuz ortalıkta oh mis :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hayır zaten büyücü olursan disintegrate gibi bir olay var ki STOP! HAMMER TIME! diyordu adeta. loot düşmemesi gibi yan etkisi olsa da. adamın birine dialogda "death and i are old friends, let me introduce you" deyip sonra atmıştım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Oo arcanum,ismi ortaokulda sıraya kazımışlığım vardı.(sadece "Arcanum" kısmını tabi ki lol) Teknoloji hiç de güdük değildi be,patlayıcılar gayet eğlenceliydi.Clock bomb yapıp Tarant'ta bara bırakıp 10 sn sonra içerdeki cesetleri incelemek mi dersin,farmakalojiyi o yıllarda keşfetmek mi dersin,daha bir sürü şey...Silahlar kısmında da mirror sniper rifle mı,benzeri bir silah da gayet imbaydı,dil uzatmayın teknolojiye.Hem keşfetmenin heyecanı bir tek teknolojide vardı,shopları az aranmamıştım yeni tarifler için.Magick dalının güzelliği çok fazla sınıfı olmasıydı,öyle d&d'den bildiğimiz gibi sadece necromancy,enchantment,transmutation filan diye ayrılmıyordu.Mesela temporal dalı vardı, slow time benzeri büyüleri vardı,gayet eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Oyunun sonundaki bi eleman var, bilmemnenin babası galiba, ona ben disintegrate attım, direk bölüm deişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 i win buttonu o disintegrate zaten =) Bir de benzeri necromancy'nin son büyüsü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bende LAN da oynarken Axedice'a atmıştım disintegrate. Geriye bir anahtar kalmıştı, değeri oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bu oyun cıktıgında unıversıte son sınıfta falandım herhalde. dunyaya, fıkırlerıne, endustrıyel aydınlanma donemı ıle fantazıyı harmanlamasına vb. resmen hayran kalmıstım. guduk grafıklerıne ragmen cok guzel bır oyundu. ama bır gercek var, ılk bıtırdıgım char sadece kılıc kullanan bır swordmaster dı. ve sonradan bır daha oynamaya kalkınca gordum kı en kolayı da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 oyunun xpde (sp2) ve patch hali ile çalışması lazım daha geçen yaz oynadım ordan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ehe güzel, sadece emule yazdığım için mesajım editlenmiş, ama topiğin açılış konusundan alakasız mesajlar yazılmış. yav bir arcanum topiği yok muydu zaten, "nerden bulunur"a cevap mesaj yazmak yasaksa, bari merge'leyelim topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yasa dışı birşeyi, örneğin korsan oyunu nerede bulacağını bu forumda söyleyemezsin. Kural gayet açık: Bölüm Kuralları said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin [ ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), torrent] verilmesi veya istenmesi yasak. Haliyle crackden doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Topic dışında mesajların yazılması forum kurallarına aykırı değil. Rahatsız edici bir mesaj görmedim, sen gördüysen şikayetini bana özel mesajdan yollayabilirsin. Arcanum'un birçok konusu var. Bu konudaki kuralın da gayet açık olduğunu düşünüyorum: Bölüm Kuralları said: - Bir oyun için iyi bir nedeniniz olmadan ( ör: spoiler başlığı, multiplayer başlığı, turnuvalar) birden fazla başlık açmayın. Bence oyunu bulamamış olmak yeterli bir neden, oyun da öyle 2 ay önce çıkmış, her yerde bulunan bir oyun değil zaten. "Nereden bulunur" sorusuna cevap yazmak tabii ki yasak değil ama bu soruya yasa dışı yollarla bulma yöntemlerini anlatamazsın çünkü Paticik'de warez yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar