Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcanum eski bir oyun, nerden bulunur ?


Quo-Vadis?

Öne çıkan mesajlar

misslerdim? (:P)

inan bana teknolojiyi çok denedim ama bariz güdüktü oyunda. en çok kasıyordun diğer metodlara göre (büyü, yakın dövüş, vendor eşyası vs) ve karşılığını alamıyordun çoğu zaman.

o denli ki aklımda kalmış tek bir icat var oyundan gücü nedeniyle: pyro axe. X(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja mod editlemiş mesajımızı arkadaş olmazki böyle

Teknoloji ciddi ciddi tırttı yanlız. Hani roleplay ayağına anlarım ama büyü yerine seçerek kendi kendinize inanılmaz büyük handikap veriyorsunuz. Tren kullanmaya mecbur kalmak mı dersin, mermi aramak mı dersin, zar zor yaptığın robotların oyuncak gibi dayak yemesi mi dersin saymakla bitmez =(

En temizi support türü büyüler + melee. Bladesinger gibi geziyorsunuz ortalıkta oh mis :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oo arcanum,ismi ortaokulda sıraya kazımışlığım vardı.(sadece "Arcanum" kısmını tabi ki lol) Teknoloji hiç de güdük değildi be,patlayıcılar gayet eğlenceliydi.Clock bomb yapıp Tarant'ta bara bırakıp 10 sn sonra içerdeki cesetleri incelemek mi dersin,farmakalojiyi o yıllarda keşfetmek mi dersin,daha bir sürü şey...Silahlar kısmında da mirror sniper rifle mı,benzeri bir silah da gayet imbaydı,dil uzatmayın teknolojiye.Hem keşfetmenin heyecanı bir tek teknolojide vardı,shopları az aranmamıştım yeni tarifler için.Magick dalının güzelliği çok fazla sınıfı olmasıydı,öyle d&d'den bildiğimiz gibi sadece necromancy,enchantment,transmutation filan diye ayrılmıyordu.Mesela temporal dalı vardı, slow time benzeri büyüleri vardı,gayet eğlenceliydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun cıktıgında unıversıte son sınıfta falandım herhalde. dunyaya, fıkırlerıne, endustrıyel aydınlanma donemı ıle fantazıyı harmanlamasına vb. resmen hayran kalmıstım. guduk grafıklerıne ragmen cok guzel bır oyundu.

ama bır gercek var, ılk bıtırdıgım char sadece kılıc kullanan bır swordmaster dı. ve sonradan bır daha oynamaya kalkınca gordum kı en kolayı da o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yasa dışı birşeyi, örneğin korsan oyunu nerede bulacağını bu forumda söyleyemezsin. Kural gayet açık:

Bölüm Kuralları said:

- Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin [ ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), torrent] verilmesi veya istenmesi yasak. Haliyle crackden doğan sorunlar ve çözümleri yasak.


Topic dışında mesajların yazılması forum kurallarına aykırı değil. Rahatsız edici bir mesaj görmedim, sen gördüysen şikayetini bana özel mesajdan yollayabilirsin.

Arcanum'un birçok konusu var. Bu konudaki kuralın da gayet açık olduğunu düşünüyorum:

Bölüm Kuralları said:

- Bir oyun için iyi bir nedeniniz olmadan ( ör: spoiler başlığı, multiplayer başlığı, turnuvalar) birden fazla başlık açmayın.


Bence oyunu bulamamış olmak yeterli bir neden, oyun da öyle 2 ay önce çıkmış, her yerde bulunan bir oyun değil zaten.

"Nereden bulunur" sorusuna cevap yazmak tabii ki yasak değil ama bu soruya yasa dışı yollarla bulma yöntemlerini anlatamazsın çünkü Paticik'de warez yasak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...